Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Abi o kadar page ss i var. hepsi ya küfür ya speed. bir bunlar komik gelmiş de saklamışım normal page ssi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Korax said: Madcat said: az once yanindaydim :D afkyim ben dfsdgfyok abi bankaya yuruyodun o Ara gectiydim yanindan. Iyi ki vespea gel dedim baska yere cikmadin daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 sıkıldım heal eva kasmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 nebula north mu lan bu ? iyi mi ortam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 imamizer said: kermit said: kermit said: tüpçü ve rüya bizdenmi ? veya selkie ? tekrar soruyorum küfretmiycem sdfaghdj sen isen sevmediğimden seni küfrettiğimi farz et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Madcat said: Korax said: Madcat said: az once yanindaydim :D afkyim ben dfsdgfyok abi bankaya yuruyodun o Ara gectiydim yanindan. Iyi ki vespea gel dedim baska yere cikmadin daha :) napim bura iimis diger yerlere göre hic deilse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 kermit said: imamizer said: kermit said: kermit said: tüpçü ve rüya bizdenmi ? veya selkie ? tekrar soruyorum küfretmiycem sdfaghdj sen isen sevmediğimden seni küfrettiğimi farz et yok ben değilim. efendi efendi boks yapıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi deliricem her seferinde macrolar gidiyo ya, yokmu sunun bi cözumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 talia kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 4-ever dan biri var mı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 kermit said: talia kim ? bu adamları niye soruon hep kesiolar mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yok kesmediler ya merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ee hadi bi liste oluşturalım kaleye kim ne kadar katkı koyuyor vb. ben 1m artı full eşya (tai, carp, bs, tinker, mage) diyorum. kaldı 6m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bir 1m de benden çıkar bs car tink tailor ins alc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi dellenicem artik su macro olayina ama haaa, her seferinde sifirliyo la suna bi cozum bulun allaskina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ilk günden 2 ins charla 150 k yaptım 2-3 güne atarım 1m ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bu arada llama falan kaçla tame ediliyor? spawnları bilen falan var mı? böyle hayrina kasar tameler at veririz yeni başlayanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Korax said: abi dellenicem artik su macro olayina ama haaa, her seferinde sifirliyo la suna bi cozum bulun allaskina abi makronu ayarladıktan sonra apply de ok e bas sonra bir log out ol, sonra bekle karakter düşsün 1 dk. falan tekrar gir bi kontrol et öyle oluyodu eskiden bi de sonuçta dosya yazıo yönetici olarak falan bağlan oturuma windowsta onla da alakalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Madcat said: bu arada llama falan kaçla tame ediliyor? spawnları bilen falan var mı? böyle hayrina kasar tameler at veririz yeni başlayanlara. llama 55 küsür at 65 küsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 65'e at çokmuş parasını vereyim ben vazcaydim ama 55 llama için kasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bu arada kaleyi alınca bi tane kasa için at llama depoluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 llama spawni buldum bu arada ehea var mi tameleyebilcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Catze said: Korax said: abi dellenicem artik su macro olayina ama haaa, her seferinde sifirliyo la suna bi cozum bulun allaskina abi makronu ayarladıktan sonra apply de ok e bas sonra bir log out ol, sonra bekle karakter düşsün 1 dk. falan tekrar gir bi kontrol et öyle oluyodu eskiden bi de sonuçta dosya yazıo yönetici olarak falan bağlan oturuma windowsta onla da alakalı olabilir. yapiyorum yine sapitiyo, yönetici olarak calisiyo, save desktopta yapiyorum anlamadim biturlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Madcat said: llama spawni buldum bu arada ehea var mi tameleyebilcek? markla ben tamelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 başka bi yere kur oyunu belki işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar