Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UltimaOnline Hype Train Vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Madcat said:

Korax said:

Madcat said:

az once yanindaydim :D

afkyim ben dfsdgf
yok abi bankaya yuruyodun o Ara gectiydim yanindan. Iyi ki vespea gel dedim baska yere cikmadin daha :)

napim bura iimis diger yerlere göre hic deilse :)
Mesaj tarihi:
kermit said:

imamizer said:

kermit said:

kermit said:

tüpçü ve rüya bizdenmi ? veya selkie ?

tekrar soruyorum
küfretmiycem

sdfaghdj

sen isen sevmediğimden seni küfrettiğimi farz et

yok ben değilim. efendi efendi boks yapıyorum ben.
Mesaj tarihi:
Korax said:

abi dellenicem artik su macro olayina ama haaa, her seferinde sifirliyo la suna bi cozum bulun allaskina

abi makronu ayarladıktan sonra apply de ok e bas sonra bir log out ol, sonra bekle karakter düşsün 1 dk. falan tekrar gir bi kontrol et öyle oluyodu eskiden

bi de sonuçta dosya yazıo yönetici olarak falan bağlan oturuma windowsta onla da alakalı olabilir.
Mesaj tarihi:
Madcat said:

bu arada llama falan kaçla tame ediliyor? spawnları bilen falan var mı? böyle hayrina kasar tameler at veririz yeni başlayanlara.

llama 55 küsür at 65 küsür
Mesaj tarihi:
Catze said:

Korax said:

abi dellenicem artik su macro olayina ama haaa, her seferinde sifirliyo la suna bi cozum bulun allaskina

abi makronu ayarladıktan sonra apply de ok e bas sonra bir log out ol, sonra bekle karakter düşsün 1 dk. falan tekrar gir bi kontrol et öyle oluyodu eskiden

bi de sonuçta dosya yazıo yönetici olarak falan bağlan oturuma windowsta onla da alakalı olabilir.

yapiyorum yine sapitiyo, yönetici olarak calisiyo, save desktopta yapiyorum anlamadim biturlu
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...