Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UltimaOnline Hype Train Vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya o minoc üst madenlere doğru tek tek ev kuruyoruz da, bence birleşip bi kale kuralım yahu. pk geliyor in vas por atıyor minicik evde, kaçışın olmuyor öldürüyor her türlü.
Mesaj tarihi:
Gaboo said:

easyle kas, bütün mapi dolanıp tamelenebileni tameler journal okuyup vs

Var mı bildiğin kullanılan script, nebulanın forumları daç alışmıyor girip bakamadım.

millet deli gibi ışınlaıyor bişey tameliyor sonra tekrar kal ort por gidiyor, etrafta böyle taming stafflı bir sürü insan garip garpi bieşyler yapiyor bildiin macro dönüyor ama nasıl kasiolar anlamadım

ben kuş eagle vs. peşinde geziom ne varsa tameledim 50 den 50.2 oldu sadece :(
Mesaj tarihi:
JestersTear said:

barbu said:

arkadaşlar 3 gün sonra oynamayacaksınız. bırakın olan zamanınıza olmasın. bir yere gelemeyeceksiniz bırakıp.

650 kişi oluyor prime time da, onun dışında 550-600 arası değişiyor. her yer insan dolu eğer bu şekilde devam ederse çok eğlenceli gözüküyor.
Mesaj tarihi:
JestersTear said:

abi manual şekilde elle tame kasmaya çalışırsan 2015 gibi gmlersin işte.

evet galiba öyle, :( ama işte bi forum vs olsa da öğrensem millet hangi script ile kasıyor, easy uo çektim
mal mal googledan script ariorum
Mesaj tarihi:
Certhas said:

JestersTear said:

barbu said:

arkadaşlar 3 gün sonra oynamayacaksınız. bırakın olan zamanınıza olmasın. bir yere gelemeyeceksiniz bırakıp.

650 kişi oluyor prime time da, onun dışında 550-600 arası değişiyor. her yer insan dolu eğer bu şekilde devam ederse çok eğlenceli gözüküyor.

350 kişilik servera 600 kişiyi güzel sığdırmışsın, tebrikler.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...