Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 mümkünse tr server, bol bol rune sayfalı ve içleri dolu olan, 80+ şampiyonun açık olduğu, bronze 5in en dibinde olmayan hesaplarınıza talibim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Seksen tane var mi bilmiyorum yeni sezonda hic oynamadim iki run peyc dolu sadece istedigini bulamazsan benimkini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Sen benimkini al Vingthor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 asteroth gay mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Homo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Kendi hesabimi satarim ama 1.5k filan isterim bol skinli 100 den fazla hero var birde 15 karton malbus light a da anlasabiliriz. Westte acc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 up, teklif bile gelmiyor özelden 1 tane gelmiş oynamıyorsunuz zaten kenarda duruyor işte hesabınız satın iki dürüm ayran alın !!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 khalad said: Kendi hesabimi satarim ama 1.5k filan isterim bol skinli 100 den fazla hero var birde 15 karton malbus light a da anlasabiliriz. Westte acc.same here. hesap plat bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ben satarım gümüş 5 te bütün rünler + bütün 8 sayfa 70+ şampiyon var fiyat olarak iyi bişey verirsen paraya ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar