pontipati Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 pisuvara sıçmışlar löl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Adam bot beyler sayfalarca aynı soruyu sormuşsunuz adam tınlamamış haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 evrak kabul diye bir departman var 1 hafta dayanana madalya takıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Deacon said: E arkadas adam bana 1 yillik sozlesme imzalatti diye istedigi kadar mobbing, itlik, ot bok yapsin ama ben istifa edemiyim? Hahah lol. İtlik ot bok mobbing yaparsa sözleşme geçersiz kalır, istifaya zorlandığın için haksız duruma düşerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 yani mahkeme falan uğraşmak istemiyosan, stresli 2-3 ay falan yaşamak istemiyosan vs. istifa edip kurtuluyosun, beni aylarca harassladılar, mobbing vs gırla. ben üstüne para vermiştim istifa etmek için, sırf arada bana referans olan biri var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar