Deacon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 E arkadas adam bana 1 yillik sozlesme imzalatti diye istedigi kadar mobbing, itlik, ot bok yapsin ama ben istifa edemiyim? Hahah lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Vingthor said: nolursa olsun süzgeç cv dediğimiz hastalığa yakalanmamak en iyisi. bu ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 cv'de istikrarsızlık. çok fazla işe girip çıkmak. cv'yi süzgeç etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 sektöre göre değişiyordur o ya bizim sektörde kimse sallamaz mesela bir sürü 3 yıllık olup 6. 7. şirketinde olan adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 onu cv'ye yazma bile 2 gün ney lan. ayrıca vatan'da sıcak satışdaki adam 2 3 sene o işi yapmadığı sürece cv'ye yazmasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 onu demek istedim bende. deneyimli görünmek için insanlar yazıyor cv'ye herşeyi iyi kötü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 önceki mesajlarda seru yazmış galiba ilk 2 ay istersen 10 senelik sözleşme yap tek taraflı sözleşmeyi feshetme hakkı tanır yani ilk iki ay içerisinde iş sözleşmesini sen de feshedeblirsin aynı şekilde iş veren de o yüzden bir şey olmaz rahat etmediysen bas istifayı ama bundan sonra vatanın kağısından içeri giremezsin deli kanlı.. BU ÖAHALLEYE DÖNMEYECEKSİN ANLADIN MI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 @Babacum ile pazar typosu keyfii <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 çık direk bi bok olmaz. 2 ay deneme süresi tek taraflı değil. Sen de onları deniyorsun. tabi bi de ne kadar ağır şartları olabilir ki Vatan'in? 2 günde nasıl yildirttilar? Ne işi yapıyorsun orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 benim 6 aylık deneme sürem vardı, ilk ayın ardından başka bölüme geçirmek istediler hayır dedim işten ayrıldım. şehir dışına yollayıp eğitim meğitim de aldırttılardı. şirket taraflı hiiç bi şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 sonlarda espiri yapacam diye heyecan yapmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Aslında evet sona kadar iyi gelmişsin abi ya. Kurs fln mı alıyosun sen bu aralar, mesajlar az typolu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 İlk iki ay şstediğin gibi ayrılırsın. Git konuş ben gidiyom dayı çek. Paranın derdine düşme iki gün için. Ama verirlerse iyi olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 adam çok moralim bozuk falan yazmış ne yaptılar acaba? haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 komik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 senko said: komik mi bence çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 değil ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 deneme sürecinin karşılıklı olması lazım ya bşi uygulayamazlar saçma sapan bi kontrat imzalamadıysan aslında imzaladıysanda uygulayamayabilirler avukata sormak lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 deneme süresinde (yeni yasayla 2 ay min.), iki taraftan biri nedensiz sözleşmeyi fes edebilir, yani elini kolunu sallayarak çıkarsın ama 2 ayı geçtikten sonra 1 hafta önce haber vermen falan gerekiyo sonra o süre giderek artıyo 2 hafta-1 ay falan çalıştığın süre arttıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 şartları ben de çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuştum arkadaşlar. Gayet medeni bir şekilde 2 aylık deneme sürecinde iki tarafta vazgeçebilir, iki tarafında birbirine karşı yükümlülüğü olmaz dediler. Bundan sonra daha dikkatli olacağım. 2 gün için de CV falan eklemem bu talihsiz deneyimi. Bir hata yaptım. Uzatıp iki taraf için de en önemli kavram olan zamanı boşa harcaması yazık olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Köle mi aldı hacı adam seni, istediğin anda istediğin şekilde çıkabilirsin. Sadece belli süre aynı işkolundaki başka şirketlerde çalışamaz maddesi falan olabilir de, onlar bile yalan yani, dava açar kazanırsın aselsanda falan çalışmıyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 peki görevin neydi? Hangi pozsiyondan bu kadar çabuk soğudun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 sözleşme var mı ortada? bakmadan etmeden bişeye imza attın mı? attıysan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Araz said: Konuştum arkadaşlar. Gayet medeni bir şekilde 2 aylık deneme sürecinde iki tarafta vazgeçebilir, iki tarafında birbirine karşı yükümlülüğü olmaz dediler. Bundan sonra daha dikkatli olacağım. 2 gün için de CV falan eklemem bu talihsiz deneyimi. Bir hata yaptım. Uzatıp iki taraf için de en önemli kavram olan zamanı boşa harcaması yazık olacaktı. abi nerde çalışıodun vatanda? ne görevde ne oldu da bu kadar 2 günde dağıldın merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar