Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Girdiğin İşten Ayrılmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
önceki mesajlarda seru yazmış galiba

ilk 2 ay istersen 10 senelik sözleşme yap tek taraflı sözleşmeyi feshetme hakkı tanır

yani ilk iki ay içerisinde iş sözleşmesini sen de feshedeblirsin aynı şekilde iş veren de

o yüzden bir şey olmaz rahat etmediysen bas istifayı ama bundan sonra vatanın kağısından içeri giremezsin deli kanlı.. BU ÖAHALLEYE DÖNMEYECEKSİN ANLADIN MI!!!
Mesaj tarihi:
çık direk bi bok olmaz. 2 ay deneme süresi tek taraflı değil. Sen de onları deniyorsun.

tabi bi de ne kadar ağır şartları olabilir ki Vatan'in? 2 günde nasıl yildirttilar? Ne işi yapıyorsun orada?
Mesaj tarihi:
benim 6 aylık deneme sürem vardı, ilk ayın ardından başka bölüme geçirmek istediler hayır dedim işten ayrıldım. şehir dışına yollayıp eğitim meğitim de aldırttılardı. şirket taraflı hiiç bi şey olmadı.
Mesaj tarihi:
deneme sürecinin karşılıklı olması lazım ya

bşi uygulayamazlar saçma sapan bi kontrat imzalamadıysan

aslında imzaladıysanda uygulayamayabilirler avukata sormak lazm
Mesaj tarihi:
deneme süresinde (yeni yasayla 2 ay min.), iki taraftan biri nedensiz sözleşmeyi fes edebilir, yani elini kolunu sallayarak çıkarsın ama 2 ayı geçtikten sonra 1 hafta önce haber vermen falan gerekiyo sonra o süre giderek artıyo 2 hafta-1 ay falan çalıştığın süre arttıkça
Mesaj tarihi:
Konuştum arkadaşlar. Gayet medeni bir şekilde 2 aylık deneme sürecinde iki tarafta vazgeçebilir, iki tarafında birbirine karşı yükümlülüğü olmaz dediler.

Bundan sonra daha dikkatli olacağım. 2 gün için de CV falan eklemem bu talihsiz deneyimi.

Bir hata yaptım. Uzatıp iki taraf için de en önemli kavram olan zamanı boşa harcaması yazık olacaktı.
Mesaj tarihi:
Köle mi aldı hacı adam seni, istediğin anda istediğin şekilde çıkabilirsin. Sadece belli süre aynı işkolundaki başka şirketlerde çalışamaz maddesi falan olabilir de, onlar bile yalan yani, dava açar kazanırsın aselsanda falan çalışmıyosan.
Mesaj tarihi:
Araz said:

Konuştum arkadaşlar. Gayet medeni bir şekilde 2 aylık deneme sürecinde iki tarafta vazgeçebilir, iki tarafında birbirine karşı yükümlülüğü olmaz dediler.

Bundan sonra daha dikkatli olacağım. 2 gün için de CV falan eklemem bu talihsiz deneyimi.

Bir hata yaptım. Uzatıp iki taraf için de en önemli kavram olan zamanı boşa harcaması yazık olacaktı.

abi nerde çalışıodun vatanda? ne görevde

ne oldu da bu kadar 2 günde dağıldın merak ettim
  • Yeni Oluştur...