ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 gazetecinin biri fark etmiş, daily guide diye bir şey yüklenmiş adamın telefona habersiz. bir de silinemez hafızasına telefonun nasıl yaptılarsa. yetkileri https://pbs.twimg.com/media/BcBrunmCEAAbyEa.png https://pbs.twimg.com/media/BcBuU6aCIAAfO37.png şu uygulama ile direk darbe.doc yazıp rehberi falan editleyip adamı ipe yollayabilirsin. eleman nasıl yüklendiğini bilmiyor. daily guide gana'da çıkan bir gazete ama resmi uygulaması yok. https://twitter.com/cenkkaratas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 android market dışı yükleme yapmak sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 android market bile olsa izinler abartılı oluyor hesap makinesi yüklicem izinler: rehber sd kart erişimi internet izni vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 az önce rasgele baktımda android marketin kendi uygulaması bu yetkilerin hepsine sahip hatta fazlası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 decompile ettim bi yığın network librarysi var içinde uygulamının kendisiyle alakalı başka bi şey yok neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 iste sifr bu sebeler yuzunden stock hali guvenilir değil aletin. permission edit yapamadığin surece alete cok sikintili. ios dahada beter direk yol geçen hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Cd- said: decompile ettim bi yığın network librarysi var içinde uygulamının kendisiyle alakalı başka bi şey yok neredeyse. Şu ne demek oluyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 açmış bakmış içine pislik doluymuş abi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 calimero said: Cd- said: decompile ettim bi yığın network librarysi var içinde uygulamının kendisiyle alakalı başka bi şey yok neredeyse. Şu ne demek oluyor tam olarak? software tam bir pislik çıkmış rıza baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Anladım. O değil de facebook app falan erişim izinlerine bir bakın arkadaşlar. İnternet o kadar temiz bir yer değil, özellikle akıllı telefonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 facebook app leri de ayrı cins ya, arkadaş listen e mail in bilmem nen diye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Gerçi şimdi wireshark'tan baktım da feedsportal'a felan bağlanıyo çok şüpheli bi şey yok. Haberlerin fotoğraflarını da amele gibi photobucket'a koymuşlar yalnız galiba sdfdsf.. http://s888.photobucket.com/user/etwebdesk/library/?sort=3&page=1 onun dışında garip bi şey yok. gaza gelmiş bence yazan eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 pontipati said: facebook app leri de ayrı cins ya, arkadaş listen e mail in bilmem nen diye gidiyor CyanogenMod'da Privacy Guide diye bişey var ama bilmiyorum ne kadar işe yarar. Contacts'ına ulaşmasını felan engelliyo işte izin listesinde olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Abi işte sorun şurada ki know-how seviyesi düşük olan, teknolojiden anlamayan adam anlamaz bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Olay muhtemelen şu elemanlar apache cordova diye bi kütüphane kullanıyo. Native olarak yazmamışlar application'ı websitesi açıyo aslında bi tane app'in içinde. Bu cordova'da saçma sapan bi sürü permisson istiyo: http://cordova.apache.org/docs/en/2.0.0/guide_getting-started_android_index.md.html ulan akşam akşam ne uğraştım ben de .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 abi haberin olmadan yüklenmiş bir uygulama buluyorsun telefonunda. gazete falan diyor ama alakası yok. üstüne ses kaydından kamerayı kullanmaya kadar zirilyon tane şey yapabiliyor. insan baya şüphelenebilir yani bundan. full network access'i var. hani kötü niyetli birisi adama her şeyi yapabilir. note 3 stock rom'muş telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 dsmlawmo nedir bilen var mi duzinelerce izne sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 şu uygulama ile direk darbe.doc yazıp rehberi falan editleyip adamı ipe yollayabilirsin. işte seni döverim öldürürüm cocuk diyenlere bu tarz şakalar yapabilmek daha güzel üstüne bide 10-15 tane savcıya spoof calling çakıp tehdit spoof smsleri atıp işi iyicene kaymaklaştırmak hmps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 pontipati said: android market bile olsa izinler abartılı oluyor hesap makinesi yüklicem izinler: rehber sd kart erişimi internet izni vs. vs. şu sıkıntı gerçekten. 10 tane uygulama falan bu yüzden indirmedim. update gelenlere de bakıyorum yeni ne izin istiyor diye. shazam'ı bile bu yüzden yüklemedim ya. adamlar telefon rehberini istiyordu galiba lol bi torch light app'i indireceksin kayıt etme rehber okuma diye başlayıp gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 benim arklardan biri de bi uygulama indirmis tlf a sonra o uygulama butun rehberini bi siteye upload etmis gecen biri paylasmisti telefonunuzu yazın isim vs cikiyorsa sizi tanıyan biri de bu uygulamayı indirmistir diye harbiden yazdım numaramı zart die numan yazdı sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 böyle riskli adamlar için iphone en iyisi, android'e veya jailbreak'e hiç bulaşmaması lazım çakmayan adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 İOS daha rezalet görünüşe göre http://www.theverge.com/2013/12/30/5256636/nsa-tailored-access-jacob-appelbaum-speech-30c3 "roket adam" said: böyle riskli adamlar için iphone en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hahah abi nsa'den bahsediyorsak zaten ona karşı çıkabilen bir mobil sistem yok şu anda. ben normal kullanıcıdan, genel lamer'dan falan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bu arada şu an masum görünüyor olması pek bir şey ifade etmiyor o da ayrı bir taktik, önce sıradan işler yaptırıyor sonradan bir güncelleme ile istediğini yapabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar