Smoke Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Yaklaşık bi 11 seneden beri joop.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bolca kullanırım çeşit çeşit, zevk meselesi bir nevi. Bir keresinde Akmerkez'deyiz. Orada ki Beymen'de bir koku söyledi eleman dedi kızları çeker filan, bende bir sık dedim, O gün yanımdan geçen tüm kızlar tuhaflaşmıştı, kimyasal silah mıdır nedir anlayamadım ehehe[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: SM0KE, 23 Aralık 2004 10:59 tarihinde demiş ki: Yaklaşık bi 11 seneden beri joop. Ne parfüm aMa :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Fahren hahayt kullanıyorum. Angel kenzo ya da 212 deneyecem. Peki kızları en çok etkileyen hangisi sizce? (tüm erkek parfümlerinden)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... [Bu mesaj Prawler tarafından 23 Aralık 2004 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 212 . Rochas . Chıc[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Gucci Envy[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 versace[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Polo Sport tester..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 hugo boss kullanıyorum bu aralar ama lacoste a hastaydım eskiden hugo boss bitsin bakarız ama calvin klein da süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Afterdeep, 22 Aralık 2004 10:18 tarihinde demiş ki: L'eau Par-Kenzo Burberry X-Centric-Dunhill Tommy Hilfiger Aqua di Gio-Emperio Armani Lacoste Hugo Boss komplke süper tercihler. burberry nin classic olduunu varsayıyorum.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 -Kenzo Leau Par -HugoBoss Intense -CK Crave -Caroline Herreira 212 -Aqua di Geo -Emporio Armani White Ara ara hepsinden kullaniom...[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 polo,gio,boss,bvlgari,crave CK,jeanpaule[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Fahrenheit, Burberry: Weekend[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Kendimi bildim bileli.. Davidoff - Cool Water[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Kal Vas Flam kullanıyorum. Daha önce yapan oldumu bilmiyorum ama kendim yaptım parfümü. İsminide gördüğünüz gib ultimanın en baba büyüsünü koydum. Şimdi diyeceksiniz şudur budur tutmaz çöker blanır pis kokar.... Hayır kardeşim mis oldumu mis karışımda şudur yapıp satarsanız dava açarım mahkemelerde süründürürüm sadece kullanın: 1 enjektör Greenergy 2 enjektör Collezione Coll Campus. oran budur kendinize göre miktarını belirlersiniz. Ama olay şu ki ben burda Greenenergy bulamadım. Zamanında dayım 4 kutu almış freeshoptan. Campus ude Herhangi bi collezione dan alabilirsiniz. Arkadaşların görüşlerini alırsak : Arkadaş 1 (erkek) : la Burak ne kokuyon sen böyle, dur bakam *gömleği burnuyla emer* ne güzel parfüm la bu Arkadaş 2 (dişi) : Burak biz markete kadar gidioz senin paltoyu aldım. *alır giyer sniff sniff* ne kullanıyosun ya ne güzel kokuyo bu böle. Arkadaştı 3 (erkek) : Lan ne kokuyo lan burda Hasan aç lan şu camı . işte bööyle arkadaşlar güzel oluyo işte. p.s. İstisnalar kai.....[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Angel Men(en çok bu) Tommy Man Armani mania Armani white Armani night Gucci rush[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 pardon bu yanlışla oldu [Bu mesaj YSidiousY tarafından 23 Aralık 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Limon kolanyası..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ehe dela valla bende aynen öyle düşündüm[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 dior higher gucci envy armani black code givenchy blue ck crave d&g adını bilmiorum kızlarda yuksek etki birakan bi parfum Givenchy Pi sanırım.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 parfümümü değiştiriyorum efem :) 212 serisinden gidiyordum. 212 çok güzel yazında 212 On Ice amma velakin baydı. varmı şu sıralar moda parfüm ha bide up :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 direk parfüm sevmiyorum ben o yüzden parüfmlü kolonya kullanıyorum hatta colors'ın mavi olanını kullanıyorum. Kokusuna bayılıyorum ferahlatıcı falan ama tek sorunu çabuk uçuyor kolonya olduğu için, yanımda taşıyıp da salak gibi fıs fıs sıkmam sürekli tabi ki d: (yapan varsa üstüne alınmasın heheh) [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 18:24 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 fahrenheit son zamanlarda bi de bulgari black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 doldurma rochas :) evet sahte olduğu için çabuk geçiyor ama dayanılmaz bir koku.. orjinaline de dünya kadar para sayamam :) özellikle aradığım tek parfüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 freeshop larda ucuz abi ya ben oralardan alıyorum yada www.strawberrynet.com dan Bende 212 fazla kalmıyor galiba.yada ben alıştım artık kokuya 4 senedir aynı parfüm :P Uzun kalabilecek gerçi tene göre farklılık gösteriyor çok ağır olmayan bişey istiyorum. Bvlgari black nasıl bende duymuştum onu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar