ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 He / Titanic /[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 kullanmıyorum, her tarafına bol bol sıkıp toplu taşıma araçlarında insanın midesini bulandıranlarıda kınıyorum[signature][hline]benim imzaya ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paul Smith[signature][hline]Woody Guthrie's land can't feed Mother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Truth Calvin Klein ve Eternity for Men[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ferrari Collezione Gül Suyu Hacı Misi Kolonya[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Sculpture favorim ama bazen jean paul kullanıyorum.[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: forgiver, 21 Aralık 2004 23:03 tarihinde demiş ki: kullanmıyorum, her tarafına bol bol sıkıp toplu taşıma araçlarında insanın midesini bulandıranlarıda kınıyorum kullanmayip ter kokarak binen ve kusmamizi sağlayan pislik yuvasi insanlardan daha iyidir o senin burun kıvırdığın insanlar (aşırı parfüme allerjim olsa bile ).sende doğru yoldasin devam et ... parfümlerim : CK crave lacoste booster pacco rabbanne XS Pacco rabbande sport[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Dolce Gabbana, BY. Şişesi böyle zebra desenli gibi, ya da o afrika safari arabalarında siyah beyaz var ya ondan. Tavsiye ederim, biraz ağır bir koku ama bugüne kadar bütün kızlar (sevgili olsun olmasın) çok beğendi. Baharatlı koku sevenlere özenle tavsiye edilir.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: hired_gun, 21 Aralık 2004 23:24 tarihinde demiş ki:kullanmayip ter kokarak binen ve kusmamizi sağlayan pislik yuvasi insanlardan daha iyidir o senin burun kıvırdığın insanlar (aşırı parfüme allerjim olsa bile ).sende doğru yoldasin devam et ... parfüm kullanmamak kötü kokmak demek değildir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: hired_gun, 21 Aralık 2004 23:24 tarihinde demiş ki: kullanmayip ter kokarak binen ve kusmamizi sağlayan pislik yuvasi insanlardan daha iyidir o senin burun kıvırdığın insanlar (aşırı parfüme allerjim olsa bile ).sende doğru yoldasin devam et ... parfümlerim : CK crave lacoste booster pacco rabbanne XS Pacco rabbande sport ter kokusunu parfüm geçiriyomu yoksa birleşip daha pis bir kokumu oluşturuyo bir insanın pis kokması ayrı bişeydir, senin dediğin ayrı bilmiyorum tıka basa dolu bir otobüste ağır bir parfüm kokusu sabah sabah benim miğdemi bulandırıyo[signature][hline]benim imzaya ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Armani Night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Lacoste Burberies[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 212 sık sık. şu sıra hugo boss un yeni çıkan bölü kübik yapılı bi kokusu var onu kullanıyorum (beleş geldi napalım :D )[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Parfüm olarak kenzonun karanfil resimli bi parfümü var onu kullanıorum bide avonun güsel bi parfümü var oda ii :P Ama deadorant dersenis 8*4 city life veya adidas[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: 26ee140, 21 Aralık 2004 23:13 tarihinde demiş ki: Gül Suyu Hacı Misi Ahahahahaahhahaa :lol:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Armani Mania kullanıyorum 2 senedir. Genelde konuşma mesafesini etkiler sadece, çok hoş kokar.Kalıcı değildir çok, kokusunu artık almıyorum pek. Kenzo kullanırdım ondan önce, Polo Sport kullandığım günlerde vardı. Polo Sport'u aynı asansör'e bindiğim tanımadığım bir kız bünye "Bi saniye hiç söyleme hmm... POLO SPORT!Dimi ?" demişti, o sebeple bıraktım sanırım. Kenzo ağır geliyordu. Armani Mania'yı çok seviyorum diyebilirim, deosu ve body lotion'ıda iyidir. Ayrıca her insanda parfüm biraz daha değişik kokar.Tenden tene değişir.Kokunuz unique'dir kısacası.Ayrıca eski kokuları kokladığınızda anılar gelir gözünüzün önüne pek hoş olur.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: -Kobe-, 21 Aralık 2004 23:47 tarihinde demiş ki: Lacoste Burberies Aynı :D Yalnız Burberry Burberries diil o :) FB li olmaktan dolayı heralde zevkler benzer[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hmmzz genellikle kenzo ama söle son bi tane cıkandan mavi uzun şişe gayet hos etkileyci koku.. - kenzo - hugo boss (dark blue) edit: smile [signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! [Bu mesaj Mayh3m tarafından 22 Aralık 2004 04:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Gio ^^[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Kenzo Flower ve DKNY asıl favorim ise Chopard Casmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Lacoste yeni deniyim dedim bırakmadım.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 arkoooooooooooooooooooooooooooooooooooo dermişim.. yok ben fahrenayt(doğru yazdım umarım)[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra member of AAL 'O5 [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 L'eau Par-Kenzo Burberry X-Centric-Dunhill Tommy Hilfiger Aqua di Gio-Emperio Armani Lacoste Hugo Boss[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Kırmızı şişe Lacoste efsane... Valla bende sürekli bunu kullanıom bilemiorum tr de bulunmuyor galiba[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 212 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar