Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi parfümü kullanıyorsunuz?

Razu

Öne çıkan mesajlar

said:
forgiver, 21 Aralık 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
kullanmıyorum, her tarafına bol bol sıkıp toplu taşıma araçlarında insanın midesini bulandıranlarıda kınıyorum

kullanmayip ter kokarak binen ve kusmamizi sağlayan pislik yuvasi insanlardan daha iyidir o senin burun kıvırdığın insanlar (aşırı parfüme allerjim olsa bile ).sende doğru yoldasin devam et ...

parfümlerim :
CK crave
lacoste booster
pacco rabbanne XS
Pacco rabbande sport[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls
Sosyal ağlarda paylaş

Dolce Gabbana, BY. Şişesi böyle zebra desenli gibi, ya da o afrika safari arabalarında siyah beyaz var ya ondan.
Tavsiye ederim, biraz ağır bir koku ama bugüne kadar bütün kızlar (sevgili olsun olmasın) çok beğendi.
Baharatlı koku sevenlere özenle tavsiye edilir.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hired_gun, 21 Aralık 2004 23:24 tarihinde demiş ki:kullanmayip ter kokarak binen ve kusmamizi sağlayan pislik yuvasi insanlardan daha iyidir o senin burun kıvırdığın insanlar (aşırı parfüme allerjim olsa bile ).sende doğru yoldasin devam et ...
parfüm kullanmamak kötü kokmak demek değildir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hired_gun, 21 Aralık 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
kullanmayip ter kokarak binen ve kusmamizi sağlayan pislik yuvasi insanlardan daha iyidir o senin burun kıvırdığın insanlar (aşırı parfüme allerjim olsa bile ).sende doğru yoldasin devam et ...

parfümlerim :
CK crave
lacoste booster
pacco rabbanne XS
Pacco rabbande sport

ter kokusunu parfüm geçiriyomu yoksa birleşip daha pis bir kokumu oluşturuyo
bir insanın pis kokması ayrı bişeydir, senin dediğin ayrı
bilmiyorum tıka basa dolu bir otobüste ağır bir parfüm kokusu sabah sabah benim miğdemi bulandırıyo[signature][hline]benim imzaya ne oldu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Parfüm olarak kenzonun karanfil resimli bi parfümü var onu kullanıorum bide avonun güsel bi parfümü var oda ii :P
Ama deadorant dersenis 8*4 city life veya adidas[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
26ee140, 21 Aralık 2004 23:13 tarihinde demiş ki:
Gül Suyu
Hacı Misi

Ahahahahaahhahaa :lol:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Sosyal ağlarda paylaş

Armani Mania kullanıyorum 2 senedir.
Genelde konuşma mesafesini etkiler sadece, çok hoş kokar.Kalıcı değildir çok, kokusunu artık almıyorum pek.

Kenzo kullanırdım ondan önce, Polo Sport kullandığım günlerde vardı.
Polo Sport'u aynı asansör'e bindiğim tanımadığım bir kız bünye "Bi saniye hiç söyleme hmm... POLO SPORT!Dimi ?" demişti, o sebeple bıraktım sanırım.
Kenzo ağır geliyordu.
Armani Mania'yı çok seviyorum diyebilirim, deosu ve body lotion'ıda iyidir.

Ayrıca her insanda parfüm biraz daha değişik kokar.Tenden tene değişir.Kokunuz unique'dir kısacası.Ayrıca eski kokuları kokladığınızda anılar gelir gözünüzün önüne pek hoş olur.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Sosyal ağlarda paylaş

hmmzz genellikle kenzo ama söle son bi tane cıkandan mavi uzun şişe gayet hos etkileyci koku..

- kenzo
- hugo boss (dark blue)

edit: smile
[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI

SATILIK USB ADSL MODEM

Mayhem kimdir, nedir, ne değildir?

God Hates Us All..
Fear Of The Dark!!

[Bu mesaj Mayh3m tarafından 22 Aralık 2004 04:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

L'eau Par-Kenzo
Burberry