Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders calısma metodları

LasT_SuRviVoR

Öne çıkan mesajlar

Ya cok büyük bi sorunum war , su an lise2yim ama ders calısamıorum su pc yüzünden pc yı kaldırsam ders calısıyorum bı sure sonra sıkılıyorum acmak zorunda kalıyorum , pc acıkkende kendımı kaptırırıyorum su thread ıde okıyım bı maç daha atıyım diyorum yine calısamıyorum bi önerisi olan varmı ?[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
Sosyal ağlarda paylaş

abi sistemli çalışmak şart hiç bişeyi kafana taklmıyacaksın yok kızlarmış yok hastalıkmış sakın aloacaksın sistemli olacaksın ben lise 3 e hazırlanırken manyak derecede üni ye hazırlanıyordum babam kalp krizi geçirdi derside bıraktım hayattan da bıktım bak sıgaraya basladım sonra şu anda lanet ediyorum calışmadıgıma şimdi kayseride sürünüyoru lol
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında bır kahvehaneye goturup senı bak eger ders calısmazsan sonun burası desek yada ders calısmayıp sefıl olan bır bıreyı gostersek mum olursun ama ;) nerde o bılınclı abı..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

ben ders yapmaktan nefret eden bir insan olarak tamamen mecburiyetten inek mode: on durumdayım, öok kötü bir durum:)
ne yaptığımı söyleyeyim,
dersaneden yaprak test veriliyor, ödev hede hödö veriliyor, olay bunları programlı bir şekilde yapıp ki programdan kastım oturup yazmayacan sabah 9 40 soru çöz saat10 bilmemne, saçıcan testleri, bölücen gün sayısına ona göre çözecen:)
onun dışında pek kasmıyorum şahsen ama iyi gidiyor gibi. bide bilgisayarı kapamak yerine daha iyi bir yöntem var ki ya sık sık oynamak istediğiniz bir oyunu yüklemeyeceksiniz (2 haftayı geçti ki kafayı yemek üzereyim bünye vice city! diye höykürmekte, hala yüklemedim:)) ya da oyun almayı keseceksiniz. ben ikisini birden yapıyorum.
birde msne ya hiç girmeyeceksin, yada çook az gireceksin. ben bıraktıydım da şimdi yine başladı, kapayacam bu aralar ilk ve son kez:)
henüz lise 2sin vaktin bol, notlarını yüksek tutmaya çalış derim ben. lise sonrada savsaklamassan yırtarsın. yoksa çok ağlarsın sonra.[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz.
Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz.
Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz.
Charles Manson
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

benm bi arkadaş vardı.annesi belli bi saatte odasına kapatırdı(bilg.odandaysa Allah verdi..)ne yaparsa yapsın diye.mecbur kalıp ders çalışıyordu.şimdi a.f.l. de..ben de lise 2ym.benm de hem pc hem tv olayım vardı.ama kafama koymuşdum.artık hiç tv izlemediim de oluo.pc ye de çok az girersem giriyorum.yani herşey kendinde olup bitio.yeter k çalışmayı iste.geleceiini düşünnce ki pc.den uzaklaşınca düşünmeye başlıo insan sana gaz verio zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer comp varken yapamiosan kaldir compu...Ben de hiç çalişamiodum ders sonra dedim 1 saat bu masadan çalişsamda çalişmasamda kalkmiycam.1 süre sonra boş oturmaktansa çalişmanin daha zevkli olduğunu anladim ve çalişmaya başladim...Çalışıp puanlarımın arttığını görünce daha 1 gaz oldum...Şu an günde 3.5 4 saat civari gibi çalişiyorum çokta memnunum.Biraz sıkıcı oluyo doğru ama 6 ay sonra öss bitince her şey çok güzel olucak:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 22 Aralık 2004 18:24 tarihinde demiş ki:
Bence boswer canın nası ıstıosa oyle yap bı sure sonra kafana dank eder zaten hayatın tadına bakmayı dene

Bu dank etme olayı öss sınavından önce gerçekleşir umarım.
Çalış dostum çalış, ileride rahat edeceğini düşünerek çalış mesela.
Kolay gelsin..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaştaki sorunun tıpatıp aynısını yaşıyorum..bende lise 2 yim..ve şu anda 6 tane kırık var...off yeni çıkan yasa iyice s.çış zaten...off ne yapacam...ama bişi var ben son derece memnunum durumdan :)
geçen sene gelen ortalama(2.63) beni okul puanına kasmaktan vazgeçirdi...60 puanda yeter bana and. lisesi saolsun neyse...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi anadolu lisesinde puanın 70 gelmesi için ortalaman kaç gelmesi gerekir aşağı yukarı sizce
Biliyom her okul farklı ama tahminen bişiler soleyin ona göre
Bende lise2yim.Geçen sene 3.61 geldi.Bu sene şu ana kadar 1 tane zayıf sınavım var ama hala çalışma isteğim yok :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben siyasal bilgiler ankara istiyorum...ama sayısalım...tıp istiyodum eskiden ama baktımki 360-370 arası puanlar gelde full çekme dedim ve çekemem tabi :)
yeni bölümler açılır umarım off tıp istiyom ben ya..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

fazla sıkma kendini..
pc,cep tlf,dışarı yasağı...vs.vs gibi dandun kararlar alma...

herşeyi yerinde yap...
ÖrN : Akşam 10'a kadar çalış sonra patiye gir o arada varsa kız mesaj at..
Veya Dışarı çık gez toz sonra gel adam akıllı çalış...

Sloganımız : DanDun 5 saat yerine adam akıllı 2 saat...!!![signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

of ruby onuda yapamıyomki...elim ya müzik setine..ya da bilgisayara gidiyo resmen...off...bi de yatmadan ders çalışamıyom...illa yatağın üzerinde çalışcam..tabi o arada elim dergi koleksiyonuma kaçıyo...araya bi kaç lemanyak fırlıyo olmuyo tabi..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben lgsye hazırlanırken bi liste apıodum her pazar listede mesela ptesi---türkçe-matematik-geometir yazıodu multaka ogün o testleri çözüodum falan fln...
Ama içinden çalışma isteyi gelmiosa olmuo ztn...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...