Magnum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ihtiyac fazlası olduğundan poşedi açılmamış şekilde satıyorum. Kuzen ucuz bulmuş bi kendine bi bana almış gelmiş, halihazırda başka bi logitech kulaklığım olduğundan ve kablolu olması pek canımı sıkmadığından onu kullanmaya devam edip bunu satayım diyorum. En ucuz diye arattım, sanalmarketim linki çıktı orası da havale indirimi ile 507TL ye satıyor bu kulaklığı. Bi de ggde satan var o da 399TL gibi bi fiyat istemiş. Ben 350TL isteyeyim diyorum. Iki de foto çektim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Kendi ses kartı var mı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 yurt dışından gelme değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 baltalar kılıçlar kınından çıkmak üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 vardır heralde, normal ses kartına usbden girilemeyeceğine göre adamlar koymuştur heralde. (tabi emin değilim araştırıp bilmediğimden) http://gaming.logitech.com/tr-tr/product/g930-7-1-wireless-gaming-headset şurda bilgiler var. evet yurt dışından getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 mikrofonu iyi, onun dışında skimsonik. ama fiyatı da fena deil. alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Donanımhabere koydum şimdi, 28 dakika icinde satıldı lol. Acaba çok mu ucuza verdim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Up, kuzeninki de satılık. Aynı şekilde kutulu mutulu, sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 kuzen 10 dolares falan mı verdi tanesine, niye gaza gelmis boyle? bi de gg uzerinden nasıl satıs yapıyosunuz, gg'ye ozel mi koyuyonuz, elden mi teslim ediyosunuz, aracı vs. mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 yok ya, bu black friday vakti almıştı iki tane %50 %60 indirime mi ne girmiş, 2 tane getirmişti. biri bana biri kendine. ben kendiminkini hemen sattım, o da kullanırım gaming setubımı kurunca diye kenarı koymus dedim ben sattım şu fiyata hemen diye o da gaza geldi sat madem benimkinide dedi. GG üzerinden falan kesintisini falan koyarım üzerine, satın alırsınız sonra ürünü yollarım eğer memnun kalırsanız onay verirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 yok ben almak icin degil de kendime ait urunleri dh'den nasıl satarım diye dusunuyodum. sen az once sattıgın headseti nasıl teslim edicen onu merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Kuzeninki duruyo mu? Ayir bana Arkadas icin istemistim de sordum simdi almayacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 hea, dh'de koyarsın dükkanına eklersin günde bi kere güncellersin alanla anlaşırsın önce para sonra kargo. hiç gelme güven bana, şu kadar referansım var hede hödö demelerine. yakınsa elden de verirsin, diğer türlü işte gg, sahibinden, sanalpazar kesintisini ekleyip satarsın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bi de foto atayım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Revangelis said: Kuzeninki duruyo mu? Ayir bana Arkadas icin istemistim de sordum simdi almayacakmis Aa, abi mesajını görmedim arada pardon. Steamde offsun oradan da yazamadım. Evet duruyor, bakalım donanıma koydum şimdi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 satıldıysa niye foto atıyon bilae ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 az oku bilae, adam kendi kulaklığını satmış, kuzenininkini satıyor şimdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 vay bee ne fiyata gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 250ye alirim kargo benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Yok ya, bunu açtık kullanmaya başladık. Revize ettik bu sonuncusunu, satılık değil. TENKS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 kullanılmışsa 200e alırım. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 oha fotonun arkasındaki minyatür zoro mu lan! onu sat bana.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Evet Zoro, DarKRideR'dan almıştım sanırım o figürü. Kendisinin gg dükkanı vardı böyle şeyleri sattığı. İstersen ulaş kendisine. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Kullanabileceğiniz en iyi oyuncu kulaklığı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Yok be, bana gelmiyo. Kulağımı ağrıttı uzun süreli kullanımda. Ilk defa böyle kulağı tamamen kaplayan bi kulaklık kullandım. En iyisi bana göre Gamecom Pro1. Parayı bulayım ondan alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar