Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Logitech G930 Kablosuz Kulaklık

Magnum

Öne çıkan mesajlar

Ihtiyac fazlası olduğundan poşedi açılmamış şekilde satıyorum. Kuzen ucuz bulmuş bi kendine bi bana almış gelmiş, halihazırda başka bi logitech kulaklığım olduğundan ve kablolu olması pek canımı sıkmadığından onu kullanmaya devam edip bunu satayım diyorum.

En ucuz diye arattım, sanalmarketim linki çıktı orası da havale indirimi ile 507TL ye satıyor bu kulaklığı. Bi de ggde satan var o da 399TL gibi bi fiyat istemiş. Ben 350TL isteyeyim diyorum.

Iki de foto çektim;

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
yok ya, bu black friday vakti almıştı iki tane %50 %60 indirime mi ne girmiş, 2 tane getirmişti. biri bana biri kendine. ben kendiminkini hemen sattım, o da kullanırım gaming setubımı kurunca diye kenarı koymus dedim ben sattım şu fiyata hemen diye o da gaza geldi sat madem benimkinide dedi. GG üzerinden falan kesintisini falan koyarım üzerine, satın alırsınız sonra ürünü yollarım eğer memnun kalırsanız onay verirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

hea, dh'de koyarsın dükkanına eklersin günde bi kere güncellersin alanla anlaşırsın önce para sonra kargo. hiç gelme güven bana, şu kadar referansım var hede hödö demelerine. yakınsa elden de verirsin, diğer türlü işte gg, sahibinden, sanalpazar kesintisini ekleyip satarsın. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...