Denth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 sadece UOTR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osmosis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 uotr at dc eheue bu anlama gelmiomu cok mu sıctım :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 HAbabam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2001 8-) İman Power 8-) :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ekim 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2001 The Forgottens :-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2001 hatta Hababam Taburu iste bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 up, ilk mesaja bakin beyler ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 İlk mesaj değil, tüm topici okuyun bence. Öyle newbie soruları var ki koptum :D. Zaten söyliycektim tekrar bu forumun incelenmesini. Drake benden önce davranmış :)... [Bu mesaj Spyro tarafından 03 Şubat 2002 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 vay vay süper topic yaa.. aah ah newbielik çok güzel bişi ya! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 +1 :) Şimdi, (oynamasa bile) çok gelişmiş bi char. a sahip olan Mephisto_'nun soruların bir bakın :): said: Mephisto_, 23 Ağustos 2001 15:39 tarihinde demiş ki: Beyler Forsets a flan nası gidicem yavs? bide mark die bişi var çantamda ne satılıo ne edilio o nedir? food nası yenilio? gibi sorularıma cvp plss Bu arada, benimkilere bakmanızı pek önermem :P... [Bu mesaj Spyro tarafından 03 Şubat 2002 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 said: Lasatami_Kantare, 16 Ekim 2001 01:52 tarihinde demiş ki: said: 2001-10-16 00:25 tarihinde, Denth yazmış: thief insurance townda sat1l1yo mu troll un biri bütün itemlar1m1 yürüttü Gondil Mound...Eheee gondil fanatic den alıyon... :-) ahahah gondiL[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 ben pop un bu msgına kopmustum lol ya said: Popeye, 13 Eylül 2001 04:38 tarihinde demiş ki: çingene ve dilenci basta oldurdu beni euhe hıc ummamıstım herıf ıyı bıcak atıyomus kacarken vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 bu da sufer :) said: Zed, 23 Ağustos 2001 15:42 tarihinde demiş ki: wits büyü falan değil. vuruşlardan kaçmanı sağlar.[hline]SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 LOL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 ahh nostalji 6 ay geçmiş tam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Evet. 6 ay önce gece yarısı atılan bir postla, DC olayı doğdu (UoTR'de tabii :)) ve gitgide büyüdü :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 :D said: Spyro, 29 Ağustos 2001 16:32 tarihinde demiş ki: ehe ben daha level 4 üm ve 2. ölüşümde bi kadın beni bulup bana yardım etmedi ve hero m bugünlük öldü yarın yine oynıyabilicem di mi ?[hline]SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 hışşt, dağıtma sayın yetkililerin karizmayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Herkes bi zamanlar newbieydi. Haksız mıyım ? *Durumu kurtarmaya çalışır* (Ben de çok kötü bi soru sormuşum be :P) [Bu mesaj Spyro tarafından 03 Şubat 2002 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 eheh bu olaydan bahsediodu bi haftadır upliicam fln die zaten okulda, uplamış zaten karizmayı zedelemeyi risk etmiş sipro bey bi kere :)[hline]SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2002 Allahtan ben pek soru sormamışım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julias Mesaj tarihi: Şubat 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2002 çingene ve dilenci basta oldurdu beni euhe hıc ummamıstım herıf ıyı bıcak atıyomus kacarken vurdu zuahah[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julias Mesaj tarihi: Şubat 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2002 *çingene ve dilenci basta oldurdu beni euhe hıc ummamıstım herıf ıyı bıcak atıyomus kacarken vurdu* *hala kopar bır metın belgesının ıcıne atar sıkıldıkca bakıp guler* sorry *pop*:p bu kadarda komık bı laf olmazkı hehe :D[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2002 julias iyi ki upladin 5 dakkadir buna guluyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2002 O cümle benimde dikkatimi çekti. Tek kelimeyle harika:):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar