Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce forum sanal bir kiraathane midir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
insanlarin oturup sohbet ettigi kiraathanelerin sanal olanindan ne farkimiz var.
kahvede kagit burada da oyun oynaniyor. biz simdi kahveye takilan insanlar miyiz yani ozunde?
Mesaj tarihi:
oksi asetilen kaynağının en büyük tehlikesi patlayıcı gaz karışımının meydana gelmesidir. asetilen yüzde 2,8-93 oranında oksijenle ve %1,5-81 oranında da hava ile karıştığı takdirde daima patlayabilen bir gaz karışımı olmuştur. bu karışım oranının geniş olması kaynakçıların ne denli patlama riskine maruz kaldıklarının bir göstergesidir. Böyle bir karışımın tutuşması için ufak bir kıvılcım kafidir.
Mesaj tarihi:
Olabilir aslında, kavede çıplak karılı kartlarla oynayınca kaveci kızıyordu. Burada da aha bunlar kızıyor. Bir fark yok.

Arada anarşikler gelip propaganda yapıyor falan, hapçı tombalacı geliyor. Aynı ortam.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Black-ice said:

tevekkeli değil, turuncu turuncu niye canım portakallı oralet çekiyor diyorum her seferinde.

hala turuncu tema mı? benim gözlerim isyan ediyor turuncuyu görünce

yok ya espri yerini bulsun diye öyle dedim. mode-z diye bişi var onu kurdum parlak mavi kullanıyorum.
Mesaj tarihi:
kirathaneleri neden asagilyorsun anlamadim chrome
insanlar sosyallesmek icin cay icmeye gidemez mi

@roket; ms calisani da bulursun, f16 pilotu da

baya onyargili ve tutucusunuz
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

daha entelektüel bi ortam. ülke sınırları içerisinde microsoftta çalışan adam bulabileceğin bi kıraathane yok mesela. bi de sigara dumanı yok ya daha rahat oluyor.

ne alaka abi microsoft'ta çalışmış olunca entelektüel mi olunuyor, elmayla armut.

burda da gayet kıraathaneden farksız, genel düşünce anlayış etc. ama takılıyoz işte güzel kıraathane tabi
  • Yeni Oluştur...