chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 insanlarin oturup sohbet ettigi kiraathanelerin sanal olanindan ne farkimiz var. kahvede kagit burada da oyun oynaniyor. biz simdi kahveye takilan insanlar miyiz yani ozunde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 o zaman çaycımız da sukru bence. karadenizli hem sffgdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 caylar amerikadan mi geliyor boyle yaaaaaa huoooop gssfdssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 orcun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Nasıl bi salaksın sen ya şorme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ama bu düpedüz hakaret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 allahin şorme kafalisi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 oksi asetilen kaynağının en büyük tehlikesi patlayıcı gaz karışımının meydana gelmesidir. asetilen yüzde 2,8-93 oranında oksijenle ve %1,5-81 oranında da hava ile karıştığı takdirde daima patlayabilen bir gaz karışımı olmuştur. bu karışım oranının geniş olması kaynakçıların ne denli patlama riskine maruz kaldıklarının bir göstergesidir. Böyle bir karışımın tutuşması için ufak bir kıvılcım kafidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Abi geç oldu, yat istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 diyosunuz... haklısınız.. yatayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 yazik, gencecik cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Olabilir aslında, kavede çıplak karılı kartlarla oynayınca kaveci kızıyordu. Burada da aha bunlar kızıyor. Bir fark yok. Arada anarşikler gelip propaganda yapıyor falan, hapçı tombalacı geliyor. Aynı ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ben tekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 tevekkeli değil, turuncu turuncu niye canım portakallı oralet çekiyor diyorum her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 daha entelektüel bi ortam. ülke sınırları içerisinde microsoftta çalışan adam bulabileceğin bi kıraathane yok mesela. bi de sigara dumanı yok ya daha rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 chrome çok fis kalibina bakmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Black-ice said: tevekkeli değil, turuncu turuncu niye canım portakallı oralet çekiyor diyorum her seferinde. hala turuncu tema mı? benim gözlerim isyan ediyor turuncuyu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Önermedeki çürük insanların buluşup sohbet ettiği heryerin kıraathane olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Dworgian said: Black-ice said: tevekkeli değil, turuncu turuncu niye canım portakallı oralet çekiyor diyorum her seferinde. hala turuncu tema mı? benim gözlerim isyan ediyor turuncuyu görünce yok ya espri yerini bulsun diye öyle dedim. mode-z diye bişi var onu kurdum parlak mavi kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 uuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 çaylar nerde kaldı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 kirathaneleri neden asagilyorsun anlamadim chrome insanlar sosyallesmek icin cay icmeye gidemez mi @roket; ms calisani da bulursun, f16 pilotu da baya onyargili ve tutucusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 "roket adam" said: daha entelektüel bi ortam. ülke sınırları içerisinde microsoftta çalışan adam bulabileceğin bi kıraathane yok mesela. bi de sigara dumanı yok ya daha rahat oluyor. ne alaka abi microsoft'ta çalışmış olunca entelektüel mi olunuyor, elmayla armut. burda da gayet kıraathaneden farksız, genel düşünce anlayış etc. ama takılıyoz işte güzel kıraathane tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar