game947 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 4-5 dk önce acayip lag vardi takildi oyun şimdi ise giremiyorum authecenting de kalıyor.Acaba serverlarda bir problem mi oluştu..Aynı şikayeti olan varmı?[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: game947, 23 Aralık 2004 00:37 tarihinde demiş ki: 4-5 dk önce acayip lag vardi takildi oyun şimdi ise giremiyorum authecenting de kalıyor.Acaba serverlarda bir problem mi oluştu..Aynı şikayeti olan varmı? http://www.worldofwarcraft.com/serverstatus/ diğer serverları bilmiyorum ancak warsong a bende şu an itibari ile giremiyorum.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 evet şu an bende giremiyorum. ayrıcana bi norveçli akadaşta aynı sorundan yakınıyo. hmm diyorum :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 merhabalar, bende cok uzuluyorum ki sizler gibi sunucuya giremiyorum, bir an evvel girmek dilegi ve arzusuyla yanip tutusuyorum. bir anda disconnect olunca basimdan asagi kaynar sular dokulu verdi, halbuki su an belkide 10k xp yapmistim. acaba pet im bensiz nerelerde napiordur... en kisa zamanda sunucumuza kavusma dileklerimi sunuyorum, iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 warsong down valla ben de giremiyorum[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Oyuna girince yapılan açıklamaya göre hiçbir oyuncu giremiyormuş ve bu konuyu araştırıyorlarmış[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osmanoz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 walla bende giremiyorum ayrıca login serverida down oldu komple çoktu anlıyacagınız üstelilk birde para veriyoz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bizde tam zul farakayi yapiyoduk birden listemdeki 5 kisi offline oldu sonra bi 10 dakka sonra listemdeki geri kalanlarda offline oldu:) server kita kita coktu yani sonra biz instance ilerlerken birden server shutdown in 20 min cikti :) sonrada haliyle kapandi serve herneyse umarim cok buyuk bi sorun yoktur ve hizli hallederler bu olayi zaten dunde patch yuzunden dogru duzgun oynaymamistik bugunde bogle gume gitti bizim 60 olmamizi istemiyolar anlasilan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Arkadaslar sizde cikmadi mi, bende notice cikti, 3:20 PST'den itibaren kapali, login sorunlarini halletmek icin kapanmis, kisa bir sure sonra 32'ser 32'ser acacaklarmis :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: mikado, 23 Aralık 2004 03:11 tarihinde demiş ki: Arkadaslar sizde cikmadi mi, bende notice cikti, 3:20 PST'den itibaren kapali, login sorunlarini halletmek icin kapanmis, kisa bir sure sonra 32'ser 32'ser acacaklarmis :) Yaklasik 2 saattir var o yazi. Bare "shortly" demesinler. Ayip ya..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 özür dilerim dostum ama US serverları down mı? sorusunda mı soru ekinin dışında türkçe herhangi bir kelime varmı?varsa da ben mi kaçırdım? Mümkünse anadilimize biraz daha saygı gösterelim,oyun içi kavramlar konusunda insanın konuşma dili değişebiliyor ama en azından yazı dilinde biraz daha dikkat etsek??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 şiddetle kınıyorum arkadasımızı surda turkce mize saygı gosteriyoruz "down mı"ne demek server pat oldu server gümledi falan de yazık ya bunu okucak yarın ufak kardeşlerimiz onlarda ogrenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 fanfir dalga geciyosun heralde? abi serverlar down mi? da hic yanlis bisey gormuyorum hepimizin allaha sukur bunlari anliycak kapasitemiz var oyundanda bahsederken bogle bi dilin kullanilmasi cok dogal. hic birimiz konusurken priest yerine rahip veya hunter yerine avci demiyoruz herneyse bence cok dogal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 sana normal geliyorsa birşey söyleyemem ama tüm bu ülkemizde yaşanan yabancı dil dalgalarının politik amaçlı olduğunu bilmeni umuyorum ve kesinlikle dalga geçmediğime emin olabilirsin herneyse ben sadece hatırlatayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 zebani iki arkadas forumu makaraya sariyorlar aksam aksam, sen takma onlara..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Biz bizim olan kelimlerle Turkcemizi konushalim bize yeter. 3-5 kelimeyi zorla Turkceleshtirmeye calishmanin bir anlami yok. (Kendi kurdugun cumle icindeki kelimelerin %? i Turkce bunu bir dushun oncelikle..)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 offf onu bunu birakindan serverlar hala Down :) bi login olamadik gittik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 muhalefet olmak buradakilerin ortak özelliği sanırım neyse siz bol bol muhalefet etmeye devam edin arkadaşlar sakın kimsenin uyarılarını veya tavsiyelerini ciddiye almayın ki şahsiyetinizden bir şey kaybetmeyin ben sadece naçizane görüşümü bildirdim,dersimi aldım bir daha bildirmem size de hayatta bol şans arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: fanfir, 23 Aralık 2004 06:12 tarihinde demiş ki: muhalefet olmak buradakilerin ortak özelliği sanırım neyse siz bol bol muhalefet etmeye devam edin arkadaşlar sakın kimsenin uyarılarını veya tavsiyelerini ciddiye almayın ki şahsiyetinizden bir şey kaybetmeyin ben sadece naçizane görüşümü bildirdim,dersimi aldım bir daha bildirmem size de hayatta bol şans arkadaşlar yanlis yerde, yanlis tartisma.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Yanlis anlama olmasin ben senin degerli goruslerine saygi duyuyorum. Bizde sadece kendi goruslerimizi paylastik. Benim senin goruslerini kabul etmemem onlara saygi gostermedigim anlamina gelmez, ama senin fikirlerinide kabul etmek zorunda degilim. "ülkemizde yaşanan yabancı dil dalgalarının politik amaçlı olduğunu bilmeni umuyorum" bunada katilmiyorum tamamen paranoyak bi dusunce, dilimize bakicak olursan bisuru yabanci kelime dolu ben email yerine eloktronik posta diyen hic bi insan tanimiyorum herneyse herkeze ii geceler/ii gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Gerçekten komik bir yazı olmuş :) fanfir arkadaşa sadece gülüyorum ve sunucular aşağıda hala abi ne yapıcaz bir sorun mu var bir böcek olabileceğinden şüpheleniyorum. :) haaa bi de şu var çok güzel bir guild (pardon esnaf birliği) questine gidiyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 burası bu tartışmanın yeri değil, ama us serverları down mı demek yerine us sunucuları kapalı mı demeyi tercih ederdim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 hala gocukmu saat 12 civari evde olacam OYNAMAK İSTİYORUM HEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: fanfir, 23 Aralık 2004 06:12 tarihinde demiş ki: muhalefet olmak buradakilerin ortak özelliği sanırım neyse siz bol bol muhalefet etmeye devam edin arkadaşlar sakın kimsenin uyarılarını veya tavsiyelerini ciddiye almayın ki şahsiyetinizden bir şey kaybetmeyin ben sadece naçizane görüşümü bildirdim,dersimi aldım bir daha bildirmem size de hayatta bol şans arkadaşlar Ac tarih forumuna 7/24 tastishalim.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar