Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Us serverları down mı?

game947

Öne çıkan mesajlar

said:
game947, 23 Aralık 2004 00:37 tarihinde demiş ki:
4-5 dk önce acayip lag vardi takildi oyun şimdi ise giremiyorum authecenting de kalıyor.Acaba serverlarda bir problem mi oluştu..Aynı şikayeti olan varmı?

http://www.worldofwarcraft.com/serverstatus/

diğer serverları bilmiyorum ancak warsong a bende şu an itibari ile giremiyorum.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

merhabalar,
bende cok uzuluyorum ki sizler gibi sunucuya giremiyorum, bir an evvel girmek dilegi ve arzusuyla yanip tutusuyorum. bir anda disconnect olunca basimdan asagi kaynar sular dokulu verdi, halbuki su an belkide 10k xp yapmistim. acaba pet im bensiz nerelerde napiordur...
en kisa zamanda sunucumuza kavusma dileklerimi sunuyorum, iyi geceler
Sosyal ağlarda paylaş

bizde tam zul farakayi yapiyoduk birden listemdeki 5 kisi offline oldu sonra bi 10 dakka sonra listemdeki geri kalanlarda offline oldu:) server kita kita coktu yani
sonra biz instance ilerlerken birden server shutdown in 20 min cikti :) sonrada haliyle kapandi serve herneyse umarim cok buyuk bi sorun yoktur ve hizli hallederler bu olayi zaten dunde patch yuzunden dogru duzgun oynaymamistik bugunde bogle gume gitti bizim 60 olmamizi istemiyolar anlasilan :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mikado, 23 Aralık 2004 03:11 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar sizde cikmadi mi, bende notice cikti, 3:20 PST'den itibaren kapali, login sorunlarini halletmek icin kapanmis, kisa bir sure sonra 32'ser 32'ser acacaklarmis :)

Yaklasik 2 saattir var o yazi. Bare "shortly" demesinler. Ayip ya..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

özür dilerim dostum ama US serverları down mı? sorusunda mı soru ekinin dışında türkçe herhangi bir kelime varmı?varsa da ben mi kaçırdım?
Mümkünse anadilimize biraz daha saygı gösterelim,oyun içi kavramlar konusunda insanın konuşma dili değişebiliyor ama en azından yazı dilinde biraz daha dikkat etsek???
Sosyal ağlarda paylaş

muhalefet olmak buradakilerin ortak özelliği sanırım neyse siz bol bol muhalefet etmeye devam edin arkadaşlar sakın kimsenin uyarılarını veya tavsiyelerini ciddiye almayın ki şahsiyetinizden bir şey kaybetmeyin
ben sadece naçizane görüşümü bildirdim,dersimi aldım bir daha bildirmem size de hayatta bol şans arkadaşlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fanfir, 23 Aralık 2004 06:12 tarihinde demiş ki:
muhalefet olmak buradakilerin ortak özelliği sanırım neyse siz bol bol muhalefet etmeye devam edin arkadaşlar sakın kimsenin uyarılarını veya tavsiyelerini ciddiye almayın ki şahsiyetinizden bir şey kaybetmeyin
ben sadece naçizane görüşümü bildirdim,dersimi aldım bir daha bildirmem size de hayatta bol şans arkadaşlar

yanlis yerde, yanlis tartisma.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlis anlama olmasin ben senin degerli goruslerine saygi duyuyorum. Bizde sadece kendi goruslerimizi paylastik. Benim senin goruslerini kabul etmemem onlara saygi gostermedigim anlamina gelmez, ama senin fikirlerinide kabul etmek zorunda degilim. "ülkemizde yaşanan yabancı dil dalgalarının politik amaçlı olduğunu bilmeni umuyorum" bunada katilmiyorum tamamen paranoyak bi dusunce, dilimize bakicak olursan bisuru yabanci kelime dolu ben email yerine eloktronik posta diyen hic bi insan tanimiyorum herneyse herkeze ii geceler/ii gunler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fanfir, 23 Aralık 2004 06:12 tarihinde demiş ki:

Ac tarih forumuna 7/24 tastishalim.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...