Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklık Vol.1241231

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
koss ksc75 imin kablosu göçtü.

koss ksc75 e eşdeğer önerebileceğiniz bir şey var mı? tip olarak aynı olmalı. kulakiçi falan düşünmüyorum.
koss ksc75 i türkiyede bulamadım. satılan bir yer varsa süper olur.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu dediğin 10$'a satılıyor şu anda, onla aynı kalite en yakın dükkandan tipi benzer herhangi bir şey.

Artık biraz para vereyim diyorsan Koss PortaPro. Amazondan toplam 90TL'ye geliyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Ben de uyurken/çalışırken takacak kulaklık, kulak tıkacı önerisi istiyorum, üstteki veletlen anası çok azıtıyor gürültüyü.

http://www.complyfoam.com/products/comply-foam-plugs/
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
tekrar help

bu sefer de kulakiçi kulaklığım patladı. kulakiçi olarak ne önerebilirsiniz? bi ara meelec mi ne öyle bir marka vardı iyi deniyordu. 100tl yi geçmeyecek şekilde (yurt dışı da olabilir) ne önerirsiniz?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
100TL'yi gecmeyecek diyorsan yurtici unut zaten. 150-200 civari yurtici iyi urunler.

Meelec iyi ama yeni serileri hic bilmiyorum. Sunu alabilirsin mesela: http://www.head-direct.com/Products/?act=detail&id=37
  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Fiyat, muzik tarzi, amfi var mi, evde mi kullanilacak, disarda mi kullanilacak?

Bunlara cevap verirsen daha verimli tavsiye alabilirsin.
Mesaj tarihi:
Hazır başlık geri gelmişkene sorayım. Uzun bir süre bakındım ancak tamamdır şunu alayım dediğim ürün olmadı.

Ben de kulak içi bir kulaklık arıyorum 100TL'yi aşmayacak şekilde. Yurt dışı olabilir. Aşağıda aradığım birkaç özelliği yazdım. Yukarıdaki Soundmagic PL30'u alayım mı?

-Enstrümantal veya az sözlü müzikten hoşlanıyorum.
-Çoğunlukla dışarıda kullanacağım.
-Yalıtım (Bu yüzden "earbuds"'ı eliyoruz sanırım) ve kulakta duruşu önemli. İkide bir düşsün istemiyorum.

F/p kralı falan filan dedikleri Sony Mh650 çöpünü kullanıyorum. Fiyatı buna yakın olup da herhangi bir müzikte bundan kötü ses veren bir kulaklığa rastlamadım.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...