kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 koss ksc75 imin kablosu göçtü. koss ksc75 e eşdeğer önerebileceğiniz bir şey var mı? tip olarak aynı olmalı. kulakiçi falan düşünmüyorum. koss ksc75 i türkiyede bulamadım. satılan bir yer varsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Ben de uyurken/çalışırken takacak kulaklık, kulak tıkacı önerisi istiyorum, üstteki veletlen anası çok azıtıyor gürültüyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Bu dediğin 10$'a satılıyor şu anda, onla aynı kalite en yakın dükkandan tipi benzer herhangi bir şey. Artık biraz para vereyim diyorsan Koss PortaPro. Amazondan toplam 90TL'ye geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 "Tatar Ramazan" said: Ben de uyurken/çalışırken takacak kulaklık, kulak tıkacı önerisi istiyorum, üstteki veletlen anası çok azıtıyor gürültüyü. http://www.complyfoam.com/products/comply-foam-plugs/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 @kozalak ebay @tatar iem uyumak icin saglikli cozum degil, medikal kulakliklardan almalisin. Gergenin yazdigi ucundan kurtariyor o klasmani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 O KSC75'i Amazon da yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 oha 10 dolara mı düşmüş. burda 75tl lerde satılıyordu bu yahu. portapro da iyiymiş de ben üst metal band sevmiyorum ya. ona bi çare yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 tekrar help bu sefer de kulakiçi kulaklığım patladı. kulakiçi olarak ne önerebilirsiniz? bi ara meelec mi ne öyle bir marka vardı iyi deniyordu. 100tl yi geçmeyecek şekilde (yurt dışı da olabilir) ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 100TL'yi gecmeyecek diyorsan yurtici unut zaten. 150-200 civari yurtici iyi urunler. Meelec iyi ama yeni serileri hic bilmiyorum. Sunu alabilirsin mesela: http://www.head-direct.com/Products/?act=detail&id=37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 sennheiser falan da olur ya tavsiye. illa meelemek zorunda değilim sdfsd bu arada bozulan kulaklığım sennheiser cx200 street II idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 selam orta seviye bi headset tavsiye ederseniz sevinirim saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Fiyat, muzik tarzi, amfi var mi, evde mi kullanilacak, disarda mi kullanilacak? Bunlara cevap verirsen daha verimli tavsiye alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Hazır başlık geri gelmişkene sorayım. Uzun bir süre bakındım ancak tamamdır şunu alayım dediğim ürün olmadı. Ben de kulak içi bir kulaklık arıyorum 100TL'yi aşmayacak şekilde. Yurt dışı olabilir. Aşağıda aradığım birkaç özelliği yazdım. Yukarıdaki Soundmagic PL30'u alayım mı? -Enstrümantal veya az sözlü müzikten hoşlanıyorum. -Çoğunlukla dışarıda kullanacağım. -Yalıtım (Bu yüzden "earbuds"'ı eliyoruz sanırım) ve kulakta duruşu önemli. İkide bir düşsün istemiyorum. F/p kralı falan filan dedikleri Sony Mh650 çöpünü kullanıyorum. Fiyatı buna yakın olup da herhangi bir müzikte bundan kötü ses veren bir kulaklığa rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 headseti oyun oynarken kullanilacam qanqa istedigim ozellikler : kulagimla cima etmesin belli bi sure kullanimda mikrofonu da cok cızırtı yapmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Urbanears Bagis var bende kulak içi gri renk, D&R'da 119 lira. Ben 70'e bırakıyorum, kutusu laylomu açılmamış hiç. Lazımsa yaz. iPhone için mikrofonu falan da üzerinde, şahane alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kulakici dusunmuyorum qanqa ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Para olcak da Beats Audio alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 sunu bi uplayim ben daha cok oyun oynarken kullanılacak bi headset hani cok civcivli olmazsa dısarda da kullanırım malum hava soguk kulaklar da usumez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar