RRa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 2000 de nebulada gmdim demiycem ama anette helpdeskte çalişiyordum uo oynamayı bilen var mı diye sordular, zorlu gitmiş bir uo serverına sponsor olmuş, dedim ben biliyorum, git orda yönetici ol dediler, soktular shardın tekine, bu milenyum geliyor tüm dünya duracak, yok virüsler tüm sistemi çökertecek geyiğinin döndüğü yıldı ve ben yılbaşında hediye filan dağıtıyordum playerlara, bu hatırladığımın yılına eminimde, ben bu uo yu nebula da ilk oynamıştım sanırım yani bu durumda 1999 u 2k ya bağlayan yılbaşından eski oluyor nebulanın tarihi ama yok o b benim ilk uo oynadığım shard nebula değildi de wildarea yada sanane filanmıydı onu tam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 nebula 2001 yaz. the alter realm'da falan oynamıssındır belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Praetorian said: adamlar osi yi kapıycak nerdeyse, nebula hala açık :P valla su nebuladaki oyunculari osiye versek bayram eder herifler suanda net 300 online var minimum hayvan gibi kasio herkze bos delik bulasmiosn sehirlerde ya kafayi yemelik tam mesela inscription icin blank scroll alcaksin abi butun sehirler suanda farma baglanmis bi sekilde scroll bulamiosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 konuşma öyle canım çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 nebulada gm tamer vardi bende. adminlerden daha çok itibar görüyodum valla :P toplasan 3-4 tane vardi gm tamer benim oynadigim zamanda. abartmıyorum 300 e yakın mustang shire ostard krinn zart zurt vardı toplardım satmazdım bide heh millet 1 tane için bi yerlerini yırtıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 485/600 online su saatte. iki haftaya 150'ye duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ulan yedim zehiri indirim bi girim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ben savaştan ve tameden anlamam ezelden crafterım tamer ve pvp ci adam varsa aranızda guild çok keyifli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ben tamer kasıyorum ama yeni başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 pin kodu giremeyen bi ben mi varım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bende tame istiyorum help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Kadıköy BM kafe var, sene 2001 ya da 2002. Aşağı kat zaten komple UO tayfası barındırıyor, herkesin atarı da yerinde o dönem zehir gibi oynuyordu millet, birbirine anlatıyor işte mevzularını falan, arkadan ses geliyor o sırada.. "olm Moonglow'daki ev satan vendoru tameledik zuhauha" diye. Lulu idi sanırım, sunucuda ne kadar bug varsa bulup bizle paylaşıyordu. Fizzle bugı ile kaç mage adamın canı yandı o dönemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bu serverin ip si ne, şirkette engellenmişmi engellenmemişmi denemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 RedallHoor said: Kadıköy BM kafe var, sene 2001 ya da 2002. Aşağı kat zaten komple UO tayfası barındırıyor, herkesin atarı da yerinde o dönem zehir gibi oynuyordu millet, birbirine anlatıyor işte mevzularını falan, arkadan ses geliyor o sırada.. "olm Moonglow'daki ev satan vendoru tameledik zuhauha" diye. Lulu idi sanırım, sunucuda ne kadar bug varsa bulup bizle paylaşıyordu. Fizzle bugı ile kaç mage adamın canı yandı o dönemler. aynen ya o muhabbeti hatirliyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 adam o zamanlar nasıl oyun yapmiş halen hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Praetorian said: adam o zamanlar nasıl oyun yapmiş halen hayret ediyorum. şimdi arkadaşa bunu dedim ya facebookta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 RedallHoor said: Kadıköy BM kafe var, sene 2001 ya da 2002. Aşağı kat zaten komple UO tayfası barındırıyor, herkesin atarı da yerinde o dönem zehir gibi oynuyordu millet, birbirine anlatıyor işte mevzularını falan, arkadan ses geliyor o sırada.. "olm Moonglow'daki ev satan vendoru tameledik zuhauha" diye. Lulu idi sanırım, sunucuda ne kadar bug varsa bulup bizle paylaşıyordu. Fizzle bugı ile kaç mage adamın canı yandı o dönemler. bizde evdeki kasaları açma bugı bulmuştur serverda patlatmadığımız ev kalmamıştı o dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utangac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ota boka client çöküyor, 2013 olmuş hala bir client yapamışlar. lag desen tavan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Esh said: pin kodu giremeyen bi ben mi varım lan nası giremiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 HotLine said: RedallHoor said: Kadıköy BM kafe var, sene 2001 ya da 2002. Aşağı kat zaten komple UO tayfası barındırıyor, herkesin atarı da yerinde o dönem zehir gibi oynuyordu millet, birbirine anlatıyor işte mevzularını falan, arkadan ses geliyor o sırada.. "olm Moonglow'daki ev satan vendoru tameledik zuhauha" diye. Lulu idi sanırım, sunucuda ne kadar bug varsa bulup bizle paylaşıyordu. Fizzle bugı ile kaç mage adamın canı yandı o dönemler. aynen ya o muhabbeti hatirliyorum ahah bm değil orange cafe'ydi ya orası?? LuLu vardı paso bişeyleri buglardı. Tüm staff orange daydı zaten. sonra lulu kız arkadaş yapmıştı dark age of camelot a sarmıştı orada da aynı bokları yedi :) Ya vendor tameleme poisoning i denize vortex atarak gm'leme off neler vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Lalunya büyük abuserdi ama faydalı olanlardan. NBL şuan 600 kişi çekiyor, fena durmuyor ve herkes kasıyor.Skill gainde ph var, magery 30-40k ya aradan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 skill gain bitsin nebula falan kalmaz. eskiye doner cok kısa surede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Haftasonu 793 online gördü, çıldırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar