Mithat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Elimde 4 tane netflix voucher var ama gerçekler mi sahteler mi kontrol etmenin yolunu bulamadım. Nasıl kontrol edicem gerçekler mi sahteler mi diye? Normalde siteye girip çat diye yapılır da buradan girilmiyor türkiyede daha yok yazısı çıkıyo.
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 vpn kurcan ya da hola unblocker / mediahint tarzı bi eklenti kullanıcan
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Siteye zaten giriş izni var , hani girmemi engellemiyo , ama girince 'ülkenizde mevcut değil' çıkıyo , öyle pron siteler gibi komple girememe değil yani. Mediahint denedim olmadı.
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 tamam abi hola unblocker'ı eklenti olarak kur sonra netflix'e girince hola butonuna tıkla vpn'lerden birini seç düzelicek
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Şimdi onu halettim sağolun beyler fakat başka bi sorum var. Voucherı giriyorum register çıkıyor , ben bu voucherın 1 ay mı 3 ay mı 12 ay mı ne olduğunu nereden öğrenebilirim?
Öne çıkan mesajlar