paramecium Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Selam, ATI'den yeni driver'ı çektim ve kurdum. Kurulum sorunsuz ama gel gör ki ayarları yapacağım konsol yok ortalıkta. Bu meret nerede? Bir de GPU'nun sıcaklığını nasıl realtime görebilirim? Hatta mümkünse GPU'nun fan hızını da görmek isterim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 sadece driver yüklemişsin galiba. ccc yi de yüklemen lazım catalyst control center. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Selam, Ama onun link yok ortalıkta! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Selam, http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-catalyst/pages/catalyst.aspx Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konusu acilmisken bende sorayım. Amd islemci sicakligini ogrenemiyorum. Catalyst center göstermiyor. Baska prolar denedim hep 0 derece. Sistem random sekilde donup duruyor. Ram hdd diagnosis falan yaptim sıkinti cikmadi. Birde islemci sicakligina bakayim diyorum. %99.9 ondan degil bir check ediyim yinede. Cozemedim bir turlu. Mouse falan calisiyor window tab yapabiliyorum. Ama data ya ulasamiyorum. Yani bir Dosya acmaya calisinca not responding diyor hemen. 15 20 sn suruyor busonra kaldigi yerden devam. Tek tek programlara bakıyorum chrome ve steam acik sadece yine doluyor. Oyun icindeyken donmuyor mesela. Chrome shockwave mi sıkinti acaba dedim kaldirdim yine aynı. Format atmaya çok useniyorum. Auslogic in defragment system cleaner falan da denedim. Win7 keyi alayim bari ya registery den dolayi olabilir mi böyle acaba? Guncelleme falan yapıyor ama. Hotfix buldum micro soft support dan oda olmadi Sistem acceptable degil diyor. Valla format atsaydim su zamani ayirana kadar daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 speccy gösterir sıcaklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Selam, Ben de sıcaklık okuma derdindeyim :) Hayır fan bir tarafını yırtıyor ama GPU sıcaklığı hakkında en ufak bilgim yok. Soğutucu alıcam ama mevcut sıcaklığı bir öğrenebilsem... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Abi and catalyst center I kur o gpu sicakligini gösteriyor. Soldaki sekmeleri gez bulursun. Hatta fan hizini da gösteriyor manuel ayar yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Hwmonitor kullanyorum bir sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 paramecium said: Selam, Ben de sıcaklık okuma derdindeyim :) Hayır fan bir tarafını yırtıyor ama GPU sıcaklığı hakkında en ufak bilgim yok. Soğutucu alıcam ama mevcut sıcaklığı bir öğrenebilsem... Saygılar. Speccy indirebilirsin para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 söyledim ben zaten prim yapma hemen sdfdga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Eski ati kartlari icin (4800 ler dahil) Windows 8'de artik o catalyst menusu yok, ben de goremeyince arastirmistim. 3 secenek falan var, kartla ilgili hic bi ayar yapilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Selam, @Gaboo ATI link'i için çok sağol. Bahsedilen tüm programları kurdum. Meretin fanı yardırdığında bile max 81°C'i görebildi. Kendisine iri ve sessiz bir soğutucu takmak farz oldu :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 jonq said: Hwmonitor kullanyorum bir sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 paramecium said: Selam, @Gaboo ATI link'i için çok sağol. Bahsedilen tüm programları kurdum. Meretin fanı yardırdığında bile max 81°C'i görebildi. Kendisine iri ve sessiz bir soğutucu takmak farz oldu :) Saygılar. nası 81 ? ne işlem vardı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Selam, 1600x900 2xAA full ayarlarda DDO oynuyorum. Fan coşup 80-100% aralığında at koşturuyor. Sonuçta HD5770 bir kart bu. CuCore demiş Asus (ki söküp baktığımda(termal macunu kaliteli bir macun ile yenilemek için) gerçekten bakır vardı) ama soğutmadas pek fayda etmediği ortada. Normal windows kullanımında 38-40°C aralığında geziniyor. Fan sesi de rahatsız edici değil öyle aman aman. 850MHz olan saat hızını 700MHz'e düşüdür ama ı-ıhh. Değişen birşey olmadı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Diskine kulak ver. Sana küçük tıkırtılar ile cevap verecek. Diskin vermiyorsa sata kablon verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Selam, Neden disk? Bu arada disk SSD. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 diskten bisey cikmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Ekran kartının ( fanının ) ömrü dolmuş olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Selam, Ömrü dolmuş olsa balans/ses yapar, soğutma performansı düşmez ki :( Sipariş ettim bir soğutucu. Umarım uyumlu olur :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar