Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ati driver yükledim, konsolum nerede?!

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Konusu acilmisken bende sorayım. Amd islemci sicakligini ogrenemiyorum. Catalyst center göstermiyor. Baska prolar denedim hep 0 derece.

Sistem random sekilde donup duruyor. Ram hdd diagnosis falan yaptim sıkinti cikmadi. Birde islemci sicakligina bakayim diyorum. %99.9 ondan degil bir check ediyim yinede.

Cozemedim bir turlu. Mouse falan calisiyor window tab yapabiliyorum. Ama data ya ulasamiyorum. Yani bir Dosya acmaya calisinca not responding diyor hemen. 15 20 sn suruyor busonra kaldigi yerden devam.

Tek tek programlara bakıyorum chrome ve steam acik sadece yine doluyor. Oyun icindeyken donmuyor mesela.

Chrome shockwave mi sıkinti acaba dedim kaldirdim yine aynı. Format atmaya çok useniyorum. Auslogic in defragment system cleaner falan da denedim.

Win7 keyi alayim bari ya registery den dolayi olabilir mi böyle acaba? Guncelleme falan yapıyor ama.

Hotfix buldum micro soft support dan oda olmadi Sistem acceptable degil diyor.

Valla format atsaydim su zamani ayirana kadar daha iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

1600x900 2xAA full ayarlarda DDO oynuyorum. Fan coşup 80-100% aralığında at koşturuyor. Sonuçta HD5770 bir kart bu. CuCore demiş Asus (ki söküp baktığımda(termal macunu kaliteli bir macun ile yenilemek için) gerçekten bakır vardı) ama soğutmadas pek fayda etmediği ortada.

Normal windows kullanımında 38-40°C aralığında geziniyor. Fan sesi de rahatsız edici değil öyle aman aman.

850MHz olan saat hızını 700MHz'e düşüdür ama ı-ıhh. Değişen birşey olmadı.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...