Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldığım Boyanın Farklı Renk Çıkması

smyrnas

Öne çıkan mesajlar

Vay başımıza gelenler diyorum.

Karı koca bir salon boyama macerasına atılalım dedik işler karıştı. Geçen gün Baumaxtan Saten boya aldık! malumunuz boya karıştırma için karteladan renk seçiyorsunuz . Eşim kırık beyaz bir renk seçti ,bende beyendim 3 kutu aldık bu renkten ! ben orada bir yanlışlık oldugunun farkına vardım renk sanki begendigimiz renkten farklı gibi geldi ancak boya yı satan eleman ışıktan öyle gözüktügünü söyledi. Bende tamam peki ozaman dedim aldım ve çıktık.

Bugün boya yaparken kesinlikle aldıgımız rengim beyendigimiz beyaz tonu ile alakası olmadıgının farkına vardım renk bildiginiz "turkuaz" rengi :X

Şimdi sabah ben baumax a geri götürücem boyayı ama renk katılmış boyada degişim olmaz bildigim kadarı ile ne yapmam gerekiyor acaba bilen varmı? yani onca masraf yaptık ve adam yanlış renk boya katmış içine offf yavv hevesimiz kursagımızda kaldı resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

açılmış ve renkleri karıştırılan boyalar gg. açılmayanları fişlerinle beraber götürür değiştirir ya da iade edersiniz. ayrıca boya ya da parke gibi renk uyumlarının önemli olduğu işlerde mutlaka yanınızda numune bulundurun ki bu tarz sıkıntılar yaşamayın.

boyalara renk katıldıgı için haliyle hepsi açık! Ancak adam bizim istedigimiz rengi koymamışki farklı rengi koymuş buna ragmende degiştirmezlermiki? yani ortalıgı ayaga kaldırsam sizin yüzünüzden vs.. yardırsam ? cidden orada adam ışıktan böyle vs.. saçmaladı bizde yedik işte. Olay aldıgımız boyanın sectigimiz renkten farklı çıkması.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...