smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Vay başımıza gelenler diyorum. Karı koca bir salon boyama macerasına atılalım dedik işler karıştı. Geçen gün Baumaxtan Saten boya aldık! malumunuz boya karıştırma için karteladan renk seçiyorsunuz . Eşim kırık beyaz bir renk seçti ,bende beyendim 3 kutu aldık bu renkten ! ben orada bir yanlışlık oldugunun farkına vardım renk sanki begendigimiz renkten farklı gibi geldi ancak boya yı satan eleman ışıktan öyle gözüktügünü söyledi. Bende tamam peki ozaman dedim aldım ve çıktık. Bugün boya yaparken kesinlikle aldıgımız rengim beyendigimiz beyaz tonu ile alakası olmadıgının farkına vardım renk bildiginiz "turkuaz" rengi :X Şimdi sabah ben baumax a geri götürücem boyayı ama renk katılmış boyada degişim olmaz bildigim kadarı ile ne yapmam gerekiyor acaba bilen varmı? yani onca masraf yaptık ve adam yanlış renk boya katmış içine offf yavv hevesimiz kursagımızda kaldı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 kırık beyaz diye renk mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 daha ne renkler var mk of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 turkuaz boya nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 açılmış ve renkleri karıştırılan boyalar gg. açılmayanları fişlerinle beraber götürür değiştirir ya da iade edersiniz. ayrıca boya ya da parke gibi renk uyumlarının önemli olduğu işlerde mutlaka yanınızda numune bulundurun ki bu tarz sıkıntılar yaşamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 istediğiniz renge ulaşana kadar farklı boyaları alıp karıştırın, yeterince inanırsanız eninde sonunda olur :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 vivavale said: açılmış ve renkleri karıştırılan boyalar gg. açılmayanları fişlerinle beraber götürür değiştirir ya da iade edersiniz. ayrıca boya ya da parke gibi renk uyumlarının önemli olduğu işlerde mutlaka yanınızda numune bulundurun ki bu tarz sıkıntılar yaşamayın. boyalara renk katıldıgı için haliyle hepsi açık! Ancak adam bizim istedigimiz rengi koymamışki farklı rengi koymuş buna ragmende degiştirmezlermiki? yani ortalıgı ayaga kaldırsam sizin yüzünüzden vs.. yardırsam ? cidden orada adam ışıktan böyle vs.. saçmaladı bizde yedik işte. Olay aldıgımız boyanın sectigimiz renkten farklı çıkması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 değiştiriler neden değişmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 boyaları ayraçla ayırmanız lazım. kuddusimavra nickli arkadaş komüniz kimyacıdır pm atablirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 böyle karışım boyaları boya markalarının yetkili bayilerinden alın. Daha tecrübeli oldukları için hata ihtimali daha az. Ayrıca bi sorun olunca iade daha kolay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Değiştirdiler bugün boyaları mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar