tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 axedice said: Eziklik değil de kutsallık bilinciyle büyüme, yüceltilen değerlerin asla dokunulamaz olarak beyne kazınması. Allah peygamber kitap kutsaldır laf söyletmeyiz zihniyetinden hiç bir farkı yok neyse ki biri yazmış şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Feamer said: http://i.imgur.com/D8tETe0.jpg http://i.imgur.com/nyZp3eF.jpg http://i.imgur.com/bR9qPmb.jpg ooo enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ya bunları tartışmıyor olmamız lazım, adam sevdiğim biri için böyle şeyler yapılmasını istemiyorum deme hakkına sahip, misal herhangi birimizin kız arkadaşı vb. birisi için böyle paylaşımlar olsa, %100 komik olur ama ne deriz "adamın sevgilisi bu ayıptır." ki zaten denilmişi var ve konu atartürk gibi biri olunca böyle denmesi de normaldır, anormal olansa bu rahatsızlığı olanları hasta ilan etmektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Soris said: Feamer said: http://i.imgur.com/D8tETe0.jpg http://i.imgur.com/nyZp3eF.jpg http://i.imgur.com/bR9qPmb.jpg ooo enteresan çok daha enteresan yerlere gidiyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 mesele neymiş anlayan oldu mu? atatürk capsleri değilmiş diyor sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 kafası karışık abi boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 elitliğimin ezikliğine verin arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Feamer said: ya bunları tartışmıyor olmamız lazım, adam sevdiğim biri için böyle şeyler yapılmasını istemiyorum deme hakkına sahip, misal herhangi birimizin kız arkadaşı vb. birisi için böyle paylaşımlar olsa, %100 komik olur ama ne deriz "adamın sevgilisi bu ayıptır." ki zaten denilmişi var ve konu atartürk gibi biri olunca böyle denmesi de normaldır, anormal olansa bu rahatsızlığı olanları hasta ilan etmektir acayip boş konuşuyorsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 http://u1312.hizliresim.com/1j/m/vp7hh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Feamer olmuyor abi zorlama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 benim içi problem yok, siz işinize geldiği gibi devam edim, ama sonra gelip demeyim, "ayıp adamın osunun busunun public piclerini burada paylaşmayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 son olarak kargaşa olmaması için özet geçeyim bunların üstüne tartışma olmasın birde. atatürk ve inönü capsları bence çok komik ve başarılıdır ama bunlardan rahatsız olanlar olabilir ve rahatsızlıkları da kendi sorunları ama bu kişilerin rahatsızlığı da biz ağzımıza sakız yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 dışarıya açılmamış özelinde tutulan fotoğraflarsa elbette paylaşılmayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Feamer said: benim içi problem yok, siz işinize geldiği gibi devam edim, ama sonra gelip demeyim, "ayıp adamın osunun busunun public piclerini burada paylaşmayın." abi rp mi yapıyorsun bilmiyorum ama aynı şey mi şu ikisi? birazcık düşün ya mesaj atmadan lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 işte onu diyorum, demek ki adam aynı kefeye koyuyor, sen ben koymuyor olabiliriz ama adamın görüşü, bakışı öyle demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 geri zekalı o zaman. hüloloğğ diye de bağırsın üstüne tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 hayır benim de anlamadığım şu. Atatürk ü anlamsızlaştırmayalım diyip Atatürk ilke ve inkilaplarının neredeyse tamamını çiğneyen, yok sayan bir şekilde yaşayan insan güruhu. Ulan salak herifler. Ülkenin, kültürümüzün, cari açığımızın, öz kaynaklarımızın içerisine babanızın malıymış gibi sıçıyorsunuz. Eskiden insanlar çıkartıp alyanslarını vermiş bu devlete hazinemizde beş kuruş para olmadığı için. Ondan sonra Atatürk e laf ettirmeyiz diyorsunuz. Keşke her gün Atatürk e sövseniz de ülke için, ekonomi için, toplumun kültürel dejenerasyonunun ilerlememesi için bir şeyler yapsanız. İnanın daha çok anlam ifade ederdi. Nasıl bir eğitimsizliktir, nasıl bir vizyon eksiğidir ki bitmedi gitti böyle insanlar şu ülkede arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 hep batının ahlaksızlığı bunlar. cehape zihniyeti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaflik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 putlaştırıyorlar yeaaa mizah bu diyen adamın avelliği de bambaşka boyutta. sen buna mizah diyosan gül eğlen eyvallah ama azıcık kafası çalışan biri çıkıp rahatsız olduğunu söylüyorsa altında mustafa keser şov yapmayın pls. ülkenin kurucusu, ikinci adamıyla sistematik olarak dalga geç, değersizleştir, itibarsızlaştır sonra ama bu mizah :( bence ismet inönü marka lolipop çıkmalı ya hem kelime esprili süper mizah ehemehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bence ismetin önü boyalı direk olmalı renkli lolipoplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 belki kaymakamı görünce ismet inonu ayaga kalkmıştır ulan ilkokullya döndüm bi anda cons bi git lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 yani yine rahatsız olan olsun da hobi olarak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 gaflik said: putlaştırıyorlar yeaaa mizah bu diyen adamın avelliği de bambaşka boyutta. sen buna mizah diyosan gül eğlen eyvallah ama azıcık kafası çalışan biri çıkıp rahatsız olduğunu söylüyorsa altında mustafa keser şov yapmayın pls. ülkenin kurucusu, ikinci adamıyla sistematik olarak dalga geç, değersizleştir, itibarsızlaştır sonra ama bu mizah :( bence ismet inönü marka lolipop çıkmalı ya hem kelime esprili süper mizah ehemehe sana mı soracaz neye güleceğimizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 BabacumMostors said: yani yine rahatsız olan olsun da hobi olarak olsun i am a ...... and i find this offensive diye bir klişe var bu amerikalılarda. o yerinde bir tepki. bireysel haktır sonuçta. ben zihniyetteki şizofreniye şaşırıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/936032_248862198614266_1227906148_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar