Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Bir Van-İran kırması erkek kedimiz var. Adı Gece. Bizim oğlan yaklaşık 2 ay önce topallamaya başladı hafiften. Sol arka ayak. Götürdük veteriner hekime, kalçası çıkmış dedi. Ameliyat oldu ve 2 tarafa platin takıldı. Bir de sol arka ayağa yapay tendon takıldı. Bu şekilde köpekler kediler eski haline dönüyo, koşma zıplama vb. herşeyi yapabiliyorlar dedi veteriner hekim. aradan 1 ay geçti platinleri aldırmaya gittiğimizde, platinlere alamam şu an, sinirsel bir problem olmuş bi daha yürüyemeyebilir dedi. Ameliyattan sonra kuyruk da iptal oldu. hiç hissetmiyor. Bununla birlikte hayvan topal topal yürümeye çalışıyor. Çiş olayı iptal, sürekli kaçırıyor, büyüğü de ulu orta yere yapıyor. Çok nadir kumuna yapıyor. Kabız oluyor, kuru mama yemiyor, ıslak mamaya doymuyor. Ikınıyor, ağlıyor, gözleri yaşlı. Arada bacağı istemsiz titriyor, bacağını oynatınca kuyruk istemsiz hareket ediyor falan. Ne yapabiliriz var mı önerisi olan. Tekrar götüreceğiz hayvanı başka bi yere ama belki başka bir önerisi olan vardır diye buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 oha veteriner tavsiye edebilirim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 topallıyor diye platin mi takılır ya. benim kedi 5. kattan atladı aşşa, 1 hafta topalladı sonra taş gibi devam etti. 3-5 veterinere götürmeden ameliyat ettirilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 zipzip said: oha veteriner tavsiye edebilirim istersen. memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 kadın dünyasını biliyo musun manavkuyuda?onun arka sokağında apex veteriner. http://www.apexvet.com/ şu sayfaları telefon numarası falan yazıyor. mümkün olduğunca sokaktan getirilen hayvanlara bakan bi veteriner.işi para için yapmıyor yani.fazlasıyla yardımlarını görmüşümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 zipzip said: kadın dünyasını biliyo musun manavkuyuda?onun arka sokağında apex veteriner. http://www.apexvet.com/ şu sayfaları telefon numarası falan yazıyor. mümkün olduğunca sokaktan getirilen hayvanlara bakan bi veteriner.işi para için yapmıyor yani.fazlasıyla yardımlarını görmüşümdür. anahtarcının arkasındaki yer mi bu ? lahmacuncuların yanındaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 hayır sanırım.tam emin olamadım şimdi.hiç bakınmadım etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 tamam benim evin 2-3 sokak paraleli burası. görmüştüm. bi götüreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Avukat tut. Veterineri mahkemeye ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 çok geçmiş olsun ya :/ ne kadara yaptı operasyonu? para için yapıldığı şüphesi varsa direkt şikayet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Geçmiş olsun :( Ne yazık ki kimseye güven olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Veterineri mahkemeye vermeden önce başka bir veterinerin tercihen fakülteden bir cerrahın muayenesine sokun bence. Operasyonu yapan kişi kim acaba, bu kadar komplike operasyonu yapan meslektasimi merak ettim.kalca çıkigina tendon nakli ilginç olmuş, başka bir rahatsızlığı varmıydi kedinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Rasmon said: Noldu bu kediye? Son durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar