SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noyanda cidden sadece meme var. Vücudum iyi demek için fazla kürdan kollar. Hele ön kolun inceliği ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 NolaxThensbane said: ne çirkinsiniz lan kimin memesi daha güzel diye yarışa girdiniz abv Senin memen ile goldbarenin memesi yarışır ama goldbaren yağ dokusuyla yener seni kanka. Ama benim gönlüm senin memende :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noyan bide sırt fotosu koysana hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 pontipati said: http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/vp/image/1367/95/1367957074080.gif sdfds bu iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 OooOo saat 12 olmuş... bugün sabah 6da kalktım.. öpüyorum hepinizi bol sequo memeli , liseli , sen şöylesin rörörölü geceler verdim gazı çıkarım aradan.. Seviyorum hepinizi <3 sonuçta hepiniz bu diyara ait olmayan sonsuz tanrılarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 o değil de iğne mi vursak hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 her yer cıplak erkek fotografı oldu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 sen de koysana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 forumda en çok tepki alan 2 kişi de sürekli görsel paylaşıyor kendileri ile ilgili. demek ki fazla görsel paylaşmak itici bir davranış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Ya biz bu kadar ileri derecede gay forumu değildik, en azından 2005'e kadar değildik diye hatırlıyorum. Çok eşcinel olduk galiba lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 noyzura iyi enerji yollasana herkese. kızdıklarına bile.belki evren bu iyiliğinin karşılığını daha fazla verir ve seni enerjiye boğar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 forumun merdivenlerini gökkuşağı renklerine boyayalım bu gece hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bu arada ben olgarın o arabalara binerken ya da inerken hiç fotoğrafını görmedim abi. acaba yiyor olmasın bizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 SeaGle said: Ya biz bu kadar ileri derecede gay forumu değildik, en azından 2005'e kadar değildik diye hatırlıyorum. Çok eşcinel olduk galiba lan. ... 2005 senesi kayıtlısın. doğru mu anladım yazdığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bilmiyordum seagle. ama saygılıyız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Anlamana gerek yok ki abi profilde yazıyo herkesin? Ki 2005 bayaa bi bebek kalıyo şu forumda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 neyse boşver seagle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 eski acc vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 adam 2005te kayır olmuş. 2005ten sonra gay forumu olduk diyor. yani kendi gay HUEHUEHUHEUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 shitstorm başlasın diye bekleyen tipler başka topiklerde noyzura ya giydirmeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noyzura said: imamizer said: öm den tehdit etmeler falan.. sonra geliyor bu adam şöyle aştım, böyle enerjim var, şöyle hurilerim var, minion kesip level atlıyorum edebiyatı parçalıyor. seninde bir geçmedi ezintin be imam.. kafan sadece kalıplara göre çalışıyor değil mi ? senin beyninin sınırları dışında birşeyleri anlahyamıyorsun ;D spiritüel alanla uğraşıyorum diye buddha rp'si mi yapıcam ki her türlü tek taraflı spiritüel kafalara karşıyım. iyisini kötüsünü deneyimliceksin ki .. neyse gereksiz anlatmayım zaten anlamıcaksın. dedi 2 mesaj sonrası "adres oglum!" seviyesinde mesaj atan adam. postlara bolca gülücük yerleştirerek kendi yüzüne patlayan başarısız ego tatminlerin sonrası oluşan histeri krizlerini saklayamıyorsun annem. hayali kaslı vucudun ve görünmez sixpackin gibi realiteye yakın konularda boyunun ölçüsünü aldığında veya 3 kuruş için sütyen takıp, direniş ayağına milletten para dilendiğinde rezil olduğunda spiritüel zırvalara neden bu denli sarıldığını anlamak zor değil aslında. gerçek hayatın kaybedenisin büyük ölçüde buradaki kimseyle kariyer, eğitim, birikim, kültür konusunda boy ölçüşemezsin muhtemelen. nasılsa madden varolmayın şeyin aksi ispat edilemez diye hayali dünyanda kendini kral diğerlerini serf ilan etmekte bulmuşsun sende çareyi. sana iyi geliyorsa devam et tabi böyle. sonuçta gerçeklerle yüzleşip mutsuz olmanı ben bile istemem. ama gerçeklerden bu kadar kopuk bir kişi için hayal dünyasındaki tahtına yayılmış üzüm yerken ağzına realite ile vurmak gerektiğini düşündürttü bana son hallerin. işsizsin mesela. ama sana sorsak evrende mükemmel bir işi yerine getiriyorsun falan. dabi. kendi kendine şöyle tanrılaştım, böyle yardırdım, spirituel levelları capledim, fireball atıyorum diye sayıklayarak mental doyuma ulaşmayı 9 yaşında bıraktı buradakilerin çoğu. o fireball atılmıyor noyan. çok denedik. ayrıca gerçekler acıdır ama kabullen artık halan da kandırıyor seni. nekromansi diye birşey gerçek değil. ölüleri diriltmiyor, kocasına çocuklarına patlıcan musakka pişiriyor o kadın. kendine bir iyilik yap, bir işe yara. aklı havada insanlara enerji verme ayağına ellerine alışveriş listesi gibi ihtiyaç listeni tutuşturmaktan öte bir mesleğin olsun. senin yaptığını din düzleminde yapana şarlatan, dolandırıcı, üfürükçü falan deniyor enerji düzleminde adı ne olur bilmiyorum ama iyi şeyler olmaz muhtemelen. doğru değil yani yaptığın, etik değil. bir yandan hobi olarak tabiki devam et spiritüel aktivitelerine, zarar gelmez tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 mutlu musunuz lan. açıklattınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Yok tek acc bu benim daha önceden haberim yoktu patiden sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 imam git ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar