Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noyzura'dan özür topiki

Catze

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

öm den tehdit etmeler falan..
sonra geliyor bu adam şöyle aştım, böyle enerjim var, şöyle hurilerim var, minion kesip level atlıyorum edebiyatı parçalıyor.

seninde bir geçmedi ezintin be imam.. kafan sadece kalıplara göre çalışıyor değil mi ? senin beyninin sınırları dışında birşeyleri anlahyamıyorsun ;D

spiritüel alanla uğraşıyorum diye buddha rp'si mi yapıcam ki her türlü tek taraflı spiritüel kafalara karşıyım. iyisini kötüsünü deneyimliceksin ki .. neyse gereksiz anlatmayım zaten anlamıcaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Amcamın adresini vereyim de çok komikmiş lan:)

Herşeye amcasını gönderiyor galiba. 'Yeni bir kız arkadaş edindim eve çağırdı. Ben bu işin altından kalkamam dur hemen amcamı arayım o gitsin' lol

Catze liseli zaten yeni mi öğrendin:D

ne bileyim ya title'ı olsa liseli diye hiç mesaj bile atmazdım şakasına gerilim vereyim kimyam değişsin istedim de onunlada forumda artislik yapıyor görüşmeye korkup.. ;D burada butthurtlü yavercikler 20 kişi anca raid yaparlar bana ..

Kutsal Paticik kaybedenleri Noyzuraya sektirme ve öfke kusma ayini başlasınnn.. tamam gitmiyorum hazırım beylerr Siz hepiniz ben tek ahahahhahaha ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

Sequo said:

http://www.evasivemotorsports.com/mm5/graphics/00000001/jdm_type_r_knob.jpg

R vitesi noyana yakışmadı :)

Butthurt krem lazım mı Olgar ?

Nooldu lan millete R diyeceğine kendine bak, özelden beni pişman edecektin en son ?

16 yaşında olduğunu öğrenince vaz geçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

La yalan herifin her söylediği.

2-3 ay önce miydi neydi bana da hayatı zindan ediyordu. Gece karabasan gibi gelicekti fln. Herif konuştuktan sonra şansım daha çok açıldı. 2. haftada maaşım biraz arttı. Sonra almak istediğim telefonu çok uygun fiyata buldum aldım. Sonra hiç alakası yokken birden polonya seyehati çıktı işle ilgili, 1 hafta polonyaya gittim, rüya gibi bir haftaydı. En son işte terfi alıyorum 1 ocaktan itibaren.

Dalga mı geçsem teşekkür mü etsem bilemiyorum ama kötülük yaparım flaan filan bayaa tırt bi arakadş o konuda kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Catze said:

Sequo said:

http://www.evasivemotorsports.com/mm5/graphics/00000001/jdm_type_r_knob.jpg

R vitesi noyana yakışmadı :)

Butthurt krem lazım mı Olgar ?

Nooldu lan millete R diyeceğine kendine bak, özelden beni pişman edecektin en son ?

16 yaşında olduğunu öğrenince vaz geçtim.

Yav he he
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Dalga mı geçsem teşekkür mü etsem bilemiyorum ama kötülük yaparım flaan filan bayaa tırt bi arakadş o konuda kendisi.

çok istekliysen close range bir tokat çakabilirim ;D bir buluşmaya bakar yani bu kadar istekliysen..

enerjim o kadar hayatını geliştirmişken bir tokatımla hayatında olacak mucizeleri hayal et ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

imamizer said:

öm den tehdit etmeler falan..
sonra geliyor bu adam şöyle aştım, böyle enerjim var, şöyle hurilerim var, minion kesip level atlıyorum edebiyatı parçalıyor.

seninde bir geçmedi ezintin be imam.. kafan sadece kalıplara göre çalışıyor değil mi ? senin beyninin sınırları dışında birşeyleri anlahyamıyorsun ;D

spiritüel alanla uğraşıyorum diye buddha rp'si mi yapıcam ki her türlü tek taraflı spiritüel kafalara karşıyım. iyisini kötüsünü deneyimliceksin ki .. neyse gereksiz anlatmayım zaten anlamıcaksın.

hep varman gereken nokta bu
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

abi adam anabolic alıyor. direktman kansere davetiye. hormonal düzen falan gg oluyor. kimin gazına geldi bilmiyorum ama çok sakat iş yapıyor.

istanbula direniş için gittiğimde oturup çay içmiştik. o esnada kaslarımı görünce benim gazıma geldi . toparlak normal bir adamdı beni görünce şeytanın askeri gibi vay be adama cılız diyorlardı yapmış kas , bende basarsam hormonları hapları uçarım bunca bollukla dedi ve bu hale geldi ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...