aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 amcasi kim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Amcamın adresini vereyim de çok komikmiş lan:) Herşeye amcasını gönderiyor galiba. 'Yeni bir kız arkadaş edindim eve çağırdı. Ben bu işin altından kalkamam dur hemen amcamı arayım o gitsin' lol Catze liseli zaten yeni mi öğrendin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 gerizekalıkta sınırları zorluyorsunuz, iki gün sonra aydınlandım diye gelince lafı yediğin neden öyle diyosun, ben resist kasıyorum, exp kasıyorum falan diye gelmeyin. lise-terksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 imamizer said: öm den tehdit etmeler falan.. sonra geliyor bu adam şöyle aştım, böyle enerjim var, şöyle hurilerim var, minion kesip level atlıyorum edebiyatı parçalıyor. seninde bir geçmedi ezintin be imam.. kafan sadece kalıplara göre çalışıyor değil mi ? senin beyninin sınırları dışında birşeyleri anlahyamıyorsun ;D spiritüel alanla uğraşıyorum diye buddha rp'si mi yapıcam ki her türlü tek taraflı spiritüel kafalara karşıyım. iyisini kötüsünü deneyimliceksin ki .. neyse gereksiz anlatmayım zaten anlamıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bingildak said: gerizekalıkta sınırları zorluyorsunuz, iki gün sonra aydınlandım diye gelince lafı yediğin neden öyle diyosun, ben resist kasıyorum, exp kasıyorum falan diye gelmeyin. lise-terksiniz. Kanka ben ne terkim bana da giydireydin arada özledim yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 olgar sen şu hapları iğneleri bırak kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 KARADENIZ COCUUYUZ OLM BIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Sequo said: http://www.evasivemotorsports.com/mm5/graphics/00000001/jdm_type_r_knob.jpg R vitesi noyana yakışmadı :) Butthurt krem lazım mı Olgar ? Nooldu lan millete R diyeceğine kendine bak, özelden beni pişman edecektin en son ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Sequo said: Amcamın adresini vereyim de çok komikmiş lan:) Herşeye amcasını gönderiyor galiba. 'Yeni bir kız arkadaş edindim eve çağırdı. Ben bu işin altından kalkamam dur hemen amcamı arayım o gitsin' lol Catze liseli zaten yeni mi öğrendin:D ne bileyim ya title'ı olsa liseli diye hiç mesaj bile atmazdım şakasına gerilim vereyim kimyam değişsin istedim de onunlada forumda artislik yapıyor görüşmeye korkup.. ;D burada butthurtlü yavercikler 20 kişi anca raid yaparlar bana .. Kutsal Paticik kaybedenleri Noyzuraya sektirme ve öfke kusma ayini başlasınnn.. tamam gitmiyorum hazırım beylerr Siz hepiniz ben tek ahahahhahaha ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 chrome said: olgar sen şu hapları iğneleri bırak kanka Haftada 750 ml testo alıyorum öyle deme inanılmaz bişeyler oluyor bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 en son boyle bi topicte bende cok acayip bi alet var diye gezen biri vardı kimdi o? hatta boy kapıstırmak istiyodu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Catze said: Sequo said: http://www.evasivemotorsports.com/mm5/graphics/00000001/jdm_type_r_knob.jpg R vitesi noyana yakışmadı :) Butthurt krem lazım mı Olgar ? Nooldu lan millete R diyeceğine kendine bak, özelden beni pişman edecektin en son ? 16 yaşında olduğunu öğrenince vaz geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 La yalan herifin her söylediği. 2-3 ay önce miydi neydi bana da hayatı zindan ediyordu. Gece karabasan gibi gelicekti fln. Herif konuştuktan sonra şansım daha çok açıldı. 2. haftada maaşım biraz arttı. Sonra almak istediğim telefonu çok uygun fiyata buldum aldım. Sonra hiç alakası yokken birden polonya seyehati çıktı işle ilgili, 1 hafta polonyaya gittim, rüya gibi bir haftaydı. En son işte terfi alıyorum 1 ocaktan itibaren. Dalga mı geçsem teşekkür mü etsem bilemiyorum ama kötülük yaparım flaan filan bayaa tırt bi arakadş o konuda kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 chrome said: olgar sen şu hapları iğneleri bırak kanka niya ya ne güzel seqou'm ile ortak yönümüz olmuştu ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 tesekkurler Bursa, sen soyleyene kadar biz hep inanmistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 abi adam anabolic alıyor. direktman kansere davetiye. hormonal düzen falan gg oluyor. kimin gazına geldi bilmiyorum ama çok sakat iş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Sequo said: Catze said: Sequo said: http://www.evasivemotorsports.com/mm5/graphics/00000001/jdm_type_r_knob.jpg R vitesi noyana yakışmadı :) Butthurt krem lazım mı Olgar ? Nooldu lan millete R diyeceğine kendine bak, özelden beni pişman edecektin en son ? 16 yaşında olduğunu öğrenince vaz geçtim. Yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 SeaGle said: Dalga mı geçsem teşekkür mü etsem bilemiyorum ama kötülük yaparım flaan filan bayaa tırt bi arakadş o konuda kendisi. çok istekliysen close range bir tokat çakabilirim ;D bir buluşmaya bakar yani bu kadar istekliysen.. enerjim o kadar hayatını geliştirmişken bir tokatımla hayatında olacak mucizeleri hayal et ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 adam özür topiği açmış aferin diyorsunda orda koca bir nah var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noyzura said: imamizer said: öm den tehdit etmeler falan.. sonra geliyor bu adam şöyle aştım, böyle enerjim var, şöyle hurilerim var, minion kesip level atlıyorum edebiyatı parçalıyor. seninde bir geçmedi ezintin be imam.. kafan sadece kalıplara göre çalışıyor değil mi ? senin beyninin sınırları dışında birşeyleri anlahyamıyorsun ;D spiritüel alanla uğraşıyorum diye buddha rp'si mi yapıcam ki her türlü tek taraflı spiritüel kafalara karşıyım. iyisini kötüsünü deneyimliceksin ki .. neyse gereksiz anlatmayım zaten anlamıcaksın. hep varman gereken nokta bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 aquila said: KARADENIZ COCUUYUZ OLM BIZ! Giresunlu muydun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 BIJI GIRESUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 giresun da yozgat tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yav kaç gündür vizelere çalışamıyom bi rahat durun sakin müzikler falan paylaşın bişey yapın bu ney laen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 chrome said: abi adam anabolic alıyor. direktman kansere davetiye. hormonal düzen falan gg oluyor. kimin gazına geldi bilmiyorum ama çok sakat iş yapıyor. istanbula direniş için gittiğimde oturup çay içmiştik. o esnada kaslarımı görünce benim gazıma geldi . toparlak normal bir adamdı beni görünce şeytanın askeri gibi vay be adama cılız diyorlardı yapmış kas , bende basarsam hormonları hapları uçarım bunca bollukla dedi ve bu hale geldi ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar