unity Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 4 isaret etmek siyasi degil demis - ben dinlemiyorum -. demis yani. ahmet cakar style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 dedi lan rabia siyasi değil diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 r4bia siyasi degil demedi mi? o yuzden emreyi falan pdfk dan cagırmadık demedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 madiba siyasi demedi. rabia siyasi değil dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 madibayı çağırdık, rabida siyasi olmadıgı için çağırmadık ne çıkarırsın buradan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 e rabia siyasi degilse ve cagrılmadıysa. madiba cagrılınca noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 rabia siyasi degil dediyse ayri, emrenin yaptigi rabia degil 4 dediyse ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 abi kuralı bilmiyorsunuz atıp tutuyorsunuz yemin ediyorum. erdal bakkal yazsa yine çagırırdı adamlar, forma ve kıyafet talimatına aykırı cunku. erdal bakkal da mı siyasi öge ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 aquila said: rabia siyasi degil dediyse ayri, emrenin yaptigi rabia degil 4 dediyse ayri. talimatta 4 yapan futbolcuyu cagırmak konusunda bişey yoktu yapabilcegimiz bişey yok dedi. ama rabia siyası değil bence diyerek de ekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 erdal bakkalı geç şimdi. adam orda rabida siyasi değildi çağırmadık, madibayı çağırdık dedi. formayla yazıyla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 iyi kuralı bilmeden götünüzden uydurmaya devam edin. bu tüpçü size az bile,daha beterlerini hak ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yahu rabia siyasi degildiyle, adami 4 yaptigi icin cagirmadik farkli seyler. rabia bence siyasi degil kendi gorusu, cagirmamalarinin sebebi eliyle 4 yapmis olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 FT gecen sene cıkıp yabancıyı serbest bırak diye bagırmadı mı? simdi yok hocamla da konusuyorum ona gore yapıcaz falan. yaa bırak allahını seversen ahjasuhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 aynen öyle, kurala göre eliyle 4 yapmak yasak bişey degil dedi adam, hayır ben de isterim emre ceza alsın sürünsün de. olayı hukuk dısına cıkartıp laf ettiğiniz adamlar gibi oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 aquila said: yahu rabia siyasi degildiyle, adami 4 yaptigi icin cagirmadik farkli seyler. rabia bence siyasi degil kendi gorusu, cagirmamalarinin sebebi eliyle 4 yapmis olmasi.e yani bunun meirelesin malum yerlerini tutup "bu portekizcede merhaba demek" demesiyle ne farkı var? oyle sey olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kurali yazsana herseyi biliyon sen biz de ogrenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 malum yerlerini tutup adama sallamak her yerde hakaret, elinle 4 yapmak bisey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 applev0dka said: aynen öyle, kurala göre eliyle 4 yapmak yasak bişey degil dedi adam, hayır ben de isterim emre ceza alsın sürünsün de. olayı hukuk dısına cıkartıp laf ettiğiniz adamlar gibi oluyorsunuzya bugun hitler selamı verip sonra cıkıp hitler selamının bizim hukukumuzda tanımı yok diyebilir misin? aquila said: malum yerlerini tutup adama sallamak her yerde hakaret, elinle 4 yapmak bisey degil. 4 un universal anlamı belli. hitler selamı icin elimi kaldırdım olmuyosa 4 yaptın mı da rabia degildi yaa olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 madcow said: applev0dka said: aynen öyle, kurala göre eliyle 4 yapmak yasak bişey degil dedi adam, hayır ben de isterim emre ceza alsın sürünsün de. olayı hukuk dısına cıkartıp laf ettiğiniz adamlar gibi oluyorsunuzya bugun hitler selamı verip sonra cıkıp hitler selamının bizim hukukumuzda tanımı yok diyebilir misin? abi bak ben emreden de bu YD'den de inanılmaz nefret ederim, ama yapacak bişey yok malesef yok, adamın yaptığı şeyin söylediği kurala göre cezası yok, eliyle 3-4-10 yapana 2-2 mi yapana. harf yapana ceza veremiyorlar işte. 4 yapıyor diye ceza alamaz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ya olabilir mi boyle bisey italyada herif elimi kaldırdım ben diye kurtulabilir miydi gecen sene hitler selamı caktıktan sonra? sacmalamayı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hitler selamini siyasi icerikten degil irkci icerikten cezalandirirlar. demiroreni de savunduk ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 rabia o kadar yaygın oldu mu ya ? bizden başka böyle ıvır zıvır şeyle ilgilenen millet yoktur sanıyordum sdsfs bitti adamın konuşması, cok konuştu yine bir halt demedi. bizde şöyle olmaz bizde böyle olmaz, böyle dürüst böyle eşitiz diye zırvaladı gitti meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 su madiba olayini 'siyasi' olarak lanse eden zihniyeti hala 'ama kurallarrr' diye savunan tipler var bir de hukuk burosu gibi ahkam kesiyorlar burda. Yuce Ataturk'u pfdk'ya sevketmelerinin bahanesi olarak madiba'yi attilar iste ortaya hala konusuyo bazilari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 serhat gene haksiz ve inat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yok abi ben haksız falan degilim. ya olabilir mi boyle bisey meireles eliyle hakeme isaret yapıp "portekizcede bu farklı bi anlama geliyor" diye ceza indirimi istemesinden farkı ne rabia yı 4 kabul etmenin? aynı macta 5 farklı adam 4 mu yapar. farklı 6 macta 4 mu yapılır. sacmalamayın. neyin ne oldugu belli. technicality lerden yırtmaya calısan adamların technicality ile yırtmasına izin veriyosunuz yani yaptıgınız yorum bu. e bi de madem 4tu. 4 isaretini konustuktan hemen 3 sn sonra "ama bence rabia siyasi degil" demenin anlamı ne madem 4 un bi onemi yok. geciniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar