Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YD Ntvsporda

madcow

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

yahu rabia siyasi degildiyle, adami 4 yaptigi icin cagirmadik farkli seyler. rabia bence siyasi degil kendi gorusu, cagirmamalarinin sebebi eliyle 4 yapmis olmasi.
e yani bunun meirelesin malum yerlerini tutup "bu portekizcede merhaba demek" demesiyle ne farkı var? oyle sey olur mu
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

aynen öyle, kurala göre eliyle 4 yapmak yasak bişey degil dedi adam, hayır ben de isterim emre ceza alsın sürünsün de.

olayı hukuk dısına cıkartıp laf ettiğiniz adamlar gibi oluyorsunuz
ya bugun hitler selamı verip sonra cıkıp hitler selamının bizim hukukumuzda tanımı yok diyebilir misin?

aquila said:

malum yerlerini tutup adama sallamak her yerde hakaret, elinle 4 yapmak bisey degil.

4 un universal anlamı belli. hitler selamı icin elimi kaldırdım olmuyosa 4 yaptın mı da rabia degildi yaa olmuyo
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

applev0dka said:

aynen öyle, kurala göre eliyle 4 yapmak yasak bişey degil dedi adam, hayır ben de isterim emre ceza alsın sürünsün de.

olayı hukuk dısına cıkartıp laf ettiğiniz adamlar gibi oluyorsunuz
ya bugun hitler selamı verip sonra cıkıp hitler selamının bizim hukukumuzda tanımı yok diyebilir misin?

abi bak ben emreden de bu YD'den de inanılmaz nefret ederim, ama yapacak bişey yok malesef yok, adamın yaptığı şeyin söylediği kurala göre cezası yok, eliyle 3-4-10 yapana 2-2 mi yapana. harf yapana ceza veremiyorlar işte.

4 yapıyor diye ceza alamaz adam.
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi ben haksız falan degilim.

ya olabilir mi boyle bisey meireles eliyle hakeme isaret yapıp "portekizcede bu farklı bi anlama geliyor" diye ceza indirimi istemesinden farkı ne rabia yı 4 kabul etmenin?

aynı macta 5 farklı adam 4 mu yapar. farklı 6 macta 4 mu yapılır. sacmalamayın. neyin ne oldugu belli. technicality lerden yırtmaya calısan adamların technicality ile yırtmasına izin veriyosunuz yani yaptıgınız yorum bu.

e bi de madem 4tu. 4 isaretini konustuktan hemen 3 sn sonra "ama bence rabia siyasi degil" demenin anlamı ne madem 4 un bi onemi yok. geciniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...