Mithat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Detaylı bi kargo ücretlendirme çizelgesi arıyorum. Direk kargo firmalarına mı başvurmak lazım internette vardır da ben mi yetemedim. UPS sitesine girdim fiyat hariç her detayı vermiş herifler , türkiyeden dünyanın her yerine bölge bölge fiyatlar lazım bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 dimension + ağırlık + ülkeyi söylüyorsun yaklaşık fiyatı veriyorlar sonra gelip kapındna alıyorlar. 5kg 40x40x80 ebatta litvanya 104$ belçika 159$a gidiyor kadıköy'den.DHL bu arada ordan km falan hesapla işte çok oynamıyor arada okyanus + aciliyet yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 şirket için istiyorsan özel fiyat çıkarırlar her şirket için. standartı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 tek gönderi için mi soruyorsun yoksa böyle satışa başlıyorsun da onun için mi fiyatlar lazım? 2. şık ise en yakın kargo firmalarını arayıp yağlayıp ballayıp firmanı pazarlık yapıyorsun çenen de kuvvetliyse iyi fiyat alıyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Valla firma değilim de , bayaaa bi promosyonel ürün göndermemiz gerekiyor arkadaşla , bi nevi zaten yağ bal yapmak için. Tshirt göndericez bildiğin , ups sitesinde 60 dolar yazıyor. Birader bu tshirt kaç para ki bunun gönderimine sen 60 dolar diyosun. Benim bahsettiğim , şimdi gönderiim 2 hafta sonra ulaşsın sorun değil. EN UCUZ nerede bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ne kargolucan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar