yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bilişim sektöründeyim, oyun firmasında çalışıyorum. Hep isterdim, oldu, mutlu muyum tartışılır. Önümüzdeki maçlara bakacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 @senko abi bilişim sektöründe en azından ajans baabında bakarsak benim karşılaştığım kadarıyla patronlar çok küçük düşünüyolar ya, vizyonsuz 3 kuruş için çalışanını rüzgara karşı dömeltmeye çalışan insanların altında çalışmaktan sıkıldım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 malzeme mühendisiyim, sanırım 3 boyutlu modelleme yapmak istiyorum oyun sektöründe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bilisim alaninda patron sirketinde calisilmaz abi gir bi kurumsala turk firmasina da girme zaten direk yabanci. mumkunse avrupali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Sektör otomotiv. Otomobil için kablo üretiyoruz. Daha sonra bu kablolar T1 tedarikçilere gidip kablo takımı haline geliyorlar. vw, bmw, opel hede hödö, neredeyse tüm araçlarda bi kablomuz var sdf. Ayrıca çok fazla olmasa da, vestel, arçelik vs gibi beyaz eşya firmalarına da kablo veriyoruz. Benim üniversitedeyken hayalim makine imalat sektöründe çalışmaktı. Ama otomotiv daha heyecanlı geliyor artık. Hareketlilik bol. Otomobil siparişleri patlar bizde bi sıkışıklık olur. Hop reklamasyon yeriz denetçi gelir onunla uğraş. Sürekli yeni şeyler istenir onun üretimiyle ilgilen vs vs. Otomotiv çok aksiyonlu sektör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 otomotiv tam bir kurtlar sofrası ömür yer bu arada yarın tekrar gidiyorum sıgılım t1 fatoşa 1aya kazığı atıyorum emekli olana kadar herhalde inşallah dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 iç mekan/mimari görselleme işi yapıyorum.oyun/film sektorunde çalışmak isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Otomotivde cok kurumsal firma kurtlar sofrasi ama az kurumsal firmalar daha iyi ya. Bizimki oyle en azindan dvsbdbf. Kurumsal firmalardakilerden daha cok hakkimiz var, hem de daha esnegiz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 telekomünikasyon sektöründe çalışıyorum, insanlarla muhattap olmayacağım bir sektörde çalışmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kimya sektöründeyim ama sektörden bağımsız bir iş yapıyorum; kimyada olmayı tercih ederim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kimyadan bağımsız ne var nasıl buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ik muhasebe yönetim, lojistik falan bunlar sektörden bağımsız şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 en buyuk is sektoru insaat yok lan bu nasil anket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Fistan said: en buyuk is sektoru insaat yok lan bu nasil anket Haklısın Fistan ya, tam anketi açtım, sonradan aklıma geldi iş işten geçmişti, "diğer" şıkkından belli oluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar