bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 yahu geziceksinizde napıcaksınız. Biz oradan gelicek krediye muhtacız ne yazikki onu bi alsak zaten avrupa biz olucaz =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bir gün şu ülkenin başina birisi geçicek.. AP'ye : Tamam kardeşim biz girmiyoruz avrupabirliğine ama sizlerle iyi ilişkilerimizin devam etmesi için türkiye ve avrupa birliği arasinda bir protokol imzalayalım aramızdaki dostluk pekişsin. IMF'ye : Al kardeşim sen bu parayı(Bulacak bir yerden). Sana borcumuz bitdi ihtiyacimiz olursa tekrar isteriz(Nah). Amerika'ya : Arkadaşim sen benim ülkemde bundan sonra üst bulunduramıycaksın. Ama herhangi lojistik desteğe ihtiyacin olursa çekinme söyle. Kıbrıs Rum kesimi'ne : Tamam ben senin ülkeni tanidim sizlerin kibris türk cumhuriyetini tanimaniz benim için artik önemsiz isterseniz tanimayin ama aradaki sınır ihlal ederseniz aramızdaki barış bozulcaktır. Valla ben inaniyorum bunlari diyebilcek birisi elbet bu ülkenin başina geçicek neyden korkuyorsak anlamadım Amerika ırağı işgal edemiyor TÜRKİYE'yimi edicek... Komik.. Avrupadakiler zaten 1000 yıldır deniyorlar en son 80 yıl evel denediler aldılar cevaplarını. Çekceksin o AP ye resti koşturkcaksın peşinden anca öyle değer bilirler. Sinirliyim kusurabakmayın [signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bazı fanatikler hala kıbrıs'da kıbrıs diolar hala kınıyorum yani Yapılan bir araştırmaya göre Avrupa yaklaşık bize 30 milyar dolar vericek ve Türkiye 2020 de fln 60 milyar dolar gelir sağlıcak yılda düşünün yani böyle bir gelişime hem bizim ihtiyacımız var hemde avrupa'nın ihtiyacı var ama hala Kıbrıs diolar.[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Kıbrısda ölen şehitlerin ailelerinide aynını dersin.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Ra_tyillustrious, 17 Aralık 2004 16:18 tarihinde demiş ki: Bir gün şu ülkenin başina birisi geçicek.. AP'ye : Tamam kardeşim biz girmiyoruz avrupabirliğine ama sizlerle iyi ilişkilerimizin devam etmesi için türkiye ve avrupa birliği arasinda bir protokol imzalayalım aramızdaki dostluk pekişsin. IMF'ye : Al kardeşim sen bu parayı(Bulacak bir yerden). Sana borcumuz bitdi ihtiyacimiz olursa tekrar isteriz(Nah). Amerika'ya : Arkadaşim sen benim ülkemde bundan sonra üst bulunduramıycaksın. Ama herhangi lojistik desteğe ihtiyacin olursa çekinme söyle. Kıbrıs Rum kesimi'ne : Tamam ben senin ülkeni tanidim sizlerin kibris türk cumhuriyetini tanimaniz benim için artik önemsiz isterseniz tanimayin ama aradaki sınır ihlal ederseniz aramızdaki barış bozulcaktır. Valla ben inaniyorum bunlari diyebilcek birisi elbet bu ülkenin başina geçicek neyden korkuyorsak anlamadım Amerika ırağı işgal edemiyor TÜRKİYE'yimi edicek... Komik.. Avrupadakiler zaten 1000 yıldır deniyorlar en son 80 yıl evel denediler aldılar cevaplarını. Çekceksin o AP ye resti koşturkcaksın peşinden anca öyle değer bilirler. Sinirliyim kusurabakmayın eet bir gün Amerika'da gelip bunlarda kimyasal silah var saldıralım dediğinde Irak'taki olayların aynısı bizim başımıza gelicek Avrupa birliği şart avrupa birliği içinde Türkiye şart.Eğer güçlü bi yere sırtımızı yaslamassak öbürgün annenin babanın cesedini yerlerde ararsın[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ra_tyillustrious, bunu yapabilmek için sadece düzgün bi lider yetmez, güçlü bir devlette gerekir. imf çekelim, borcu ödeyelim diyorsun da zaten öyle birşey yapmak zorunda olmasak borç alır mıyız?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 guney kıbrısı tanımak çok saçma.devlet politikasında şu kural geçerlidir bir kere geri adım atarsan sonsuza kadar geri adım atarsın.bugun kıbrısdan çekiliriz yarın g.doğuyu kürtlere isterler sora doğuyu ermenilere sora batıyı yunanıstana bu işin sonu gelmez.kimse korkmasın avrupa bizi tamamıyla dışlayamaz.Erdoğan a da helal olsun desteklemediğim bir kişi ama şimdiye kadar yapılmamışı yaptı rest çekti.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Ra_tyillustrious, 17 Aralık 2004 16:20 tarihinde demiş ki: Kıbrısda ölen şehitlerin ailelerinide aynını dersin. Ben Kıbrıs fanatikleri derken Avrupadakilerden bahsediyorum olan olmuş hala Kıbrıs die diretiolar.Onu diyorum sen yannış annamışın[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Ra_tyillustrious, 17 Aralık 2004 16:18 tarihinde demiş ki: Bir gün şu ülkenin başina birisi geçicek.. AP'ye : Tamam kardeşim biz girmiyoruz avrupabirliğine ama sizlerle iyi ilişkilerimizin devam etmesi için türkiye ve avrupa birliği arasinda bir protokol imzalayalım aramızdaki dostluk pekişsin. IMF'ye : Al kardeşim sen bu parayı(Bulacak bir yerden). Sana borcumuz bitdi ihtiyacimiz olursa tekrar isteriz(Nah). Amerika'ya : Arkadaşim sen benim ülkemde bundan sonra üst bulunduramıycaksın. Ama herhangi lojistik desteğe ihtiyacin olursa çekinme söyle. Kıbrıs Rum kesimi'ne : Tamam ben senin ülkeni tanidim sizlerin kibris türk cumhuriyetini tanimaniz benim için artik önemsiz isterseniz tanimayin ama aradaki sınır ihlal ederseniz aramızdaki barış bozulcaktır. Valla ben inaniyorum bunlari diyebilcek birisi elbet bu ülkenin başina geçicek neyden korkuyorsak anlamadım Amerika ırağı işgal edemiyor TÜRKİYE'yimi edicek... Komik.. Avrupadakiler zaten 1000 yıldır deniyorlar en son 80 yıl evel denediler aldılar cevaplarını. Çekceksin o AP ye resti koşturkcaksın peşinden anca öyle değer bilirler. Sinirliyim kusurabakmayın Amerika dan kim korkuyor allah aşkına. Bütün dünyanın birlik olup giremediği şu topraklara Amerika mı giricek ?_ Ra dediklerin birgün olucak. İnan birgün Ülkeler bizden borç isteyecek duruma gelicek. Yeterki kafamızı iyi kullanalım devlet-millet bir olalım sömürge olmayalım. O zaman Atatürk ün bile hayal edemeyeceğinden daha büyük bir Türkiye olucaktır.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Faizi borçla ödedikleri için böyle oldu bi yerinden başlasalar ne borç kalir ne bişey ama halen AP den gelicek 3 milyar dolarlik kredinin peşinde koşuyorlar. Hadi geçtim bunlari boyun eğmeyi bir keserlerse türkiyedeki bor madenleri ve amerikan şirketlerinin kullandiği petrol kuyulari(az ama bize fazla bile) sayesinde o parayi bir senede öderiz. Bor madenini çikartiyoruz ham haliyle amerikaya satiyoruz onlarda ne yapiyor biliyormusunuz işleyip bize satiyorlar. Böyle yönetiyorlar ülkeyi böyle.. Adam gibi yönetseler ne borç kalir nede krediye ihtiyaç.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 AB ile Türkiye üyelik müzakere koşulları üzerinde anlaştı.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 RA; akıl var mantık var bu ülkede o kadar salak adam yok emin ol bundan.Sence böyle birşeye izin verilirmi. Tamam birkaç kişi yapıyordur cebini doldurmak için ama o gidenler devede kulak kalıyor. Bugun petrol ve bor madenlerinin işletilmemesinin sebebi farklı. Türkiye nin hergeçen gün jeopolitik değeri artıyor. Ayrıca türkiye deki petrolleri çıkartmak çok zor. Irak gibi deştiğin yerden çıkmıyor. Çok derinlerde o yüzden maliyet fazla. Ayrıca Shell Bp nin de baskıları yok değil tabiki.Milyar dolarlık şirketlerin elbette sözü geçiyor.Ama belli bir yere kadar...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ryan kaç yılında başlıomuş onu örendinmi?[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 blackchaos bir şekilde o boruda petrolüde kendimiz çikartmali elaleme borcumuzu ödemeli o saatten sonrada kimseden çok gerekmedikce birşey istememeliyiz çünki dikkat et ne zaman bişey istemeye kalksak gerek para gerek ab ye giriş gerek kıbrısın tanınması her ama her seferinde önümüze bi şart koşuyorlar ve yeterince ödün verdik daha nereye kadar gitcek bu. Biz onlardan daha güçlü bir millete daha güzel bir ülkeye sahibiz sadece insanlarimiz çalişkan değil ve ülke iyi yönetilmiyor. Ülke iyi yönetilirse devlet güçlencek gelir düzeyi artan milletde daha çok çalışak ve en iyi olmak istiycektir. Mutsuz vatandaşın zaten çalışasıda gelmez. Her birşey birbirine bağlı ve bu zincirin bir yerinden başlamamız gerekiyor ister bu AB ye rest olsun ister Kıbrıs resti olsun ama bir şekilde şimdiye kadar yapmadığımız şeyi yapmamız gerekiyor.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ya maliyeti daha pahalı olan petrolü nasıl işletmeyi düşünüyorsun ? Ayrıca Bor şu an için çok çok geçerli bir maden değil. Ama birkaç yıl sonra olmazsa olmaz olucak. Çünkü başta japonya ve amerika bor ile çalışan araba yapıyor Türklerin aklı bu kadar şeytanlığa çalışırken böyle bir madeni kullanmayımı bilmeyecek?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 blackchaos bor hakkında biraz bilgi edinmeni tavsiye ederim.Ayrıca sırf bor değil toryum ve altın rezervlerınde de dunyada en onemlı kaynaklar bizdedir.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Amerikan şirketleri salakmıda gelip çikartiyorlar zararmi ediyorlar yani çikartinca. Onlar nasil çıkartıyorlarsa bizde öyle çıkartalım. Bora gelince bu gidişle o boru bize zaten işletmiycekler işlememe sebeplerimiz tek teknoloji değil işlemeyin diorlar resmen. Ya hadi bunlarida geçtim nukleer santrali olmayan ülke varmi ya bize kurdurtmuyorlar sağlıklı sağlıksız ayrı bir tartişma konusu bence de kurulmasın ihtiyacimiz yok ama adamlarin hepsinde onlarca var biz kurmaya kalkınca yok efendim kuramazsınız.Almanya diyorki kuramasınız zaten ben benimkileri kaldırıyorum 40 yıl içinde bir tane bile kalmiycak diyor. Bak şimdi lafa bak bizde kuralim 40 yıl kullanalım yeter bize. O kadar akarsu var halen gidip elektirik enerjisi satın alıyoruz yuh artık ya çocuğa söylesen güler haritaya baktığında nerdeyse kara gözükmüyor be.. Haydi onuda geçtim akdeniz ege püfür püfür esiyor kurmuşlar 10 tane yel değirmeni görüntü olsun maksat. Koca koca ülkeler o rüzgar enerjisiyle geçiniyor kur 10 bin tane maliyeti ne onun sana allahın döner şeyi.. Çeşmede var 4 tane kurma daha iyi dalga geçer gibi. Sırf şu enerjiye ödediğimiz para ile IMF ye borcumuzu öderiz.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 *!KAHROLSUN AMERİKA VE İŞBİRLİKÇİLERİ* *!der ve kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ewet şimdi dun Siyasey meydanında da bu konu wardı tabıkı.. Orda genel oalrak kıbrısın tanınması gerektıgını solendı.Çunku biz bir gruoa giriıoruz ve yunanıstan yarın oburgun bıze bir şey solemek istediğinde kulağımızımı kapıycaz.Bu kesinlikle saçma bir şey.Bende bole duşunuorum hernekadar istemeskte bazı şeyleri yapmak zorundayız çunku avprupa birliğine biz girmeye çalışıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ya derogasyon ve sınırsız kısıtlamalar konusu nooldu? kesin bilen varmı? çok çok önemli...[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 *!AB DE KAHROLSUN* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 arakadaşlar paranoyaklaşmayın, eğer ab kıbrıs konusunda deli gibi ısrarlı olsaydı zaten şu anda anlaşma sağlanamazdı. bence olay rumların küçük bir şovundan ibaret. kıbrıs meseleside bir şekilde her 2 tarafında kabul edebileceği bir şekilde çözülecek.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 *!bana 1 senedir vize vermeyen hollanda da kahrolsun* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Tekrar söylüyorum yükselen bir türkiye nin önünde durmak imkansızdır. üç kuruşluk rumlar koskoca türkiye nin önüne ancak bir çakıl taşı koyabilirler.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: crocodile, 17 Aralık 2004 16:52 tarihinde demiş ki: *!KAHROLSUN AMERİKA VE İŞBİRLİKÇİLERİ* *!der ve kaçar* Arkadaşım annadık bu avp ve amerikaya kın guduosunuz çodu konuda haklısın ama bole bşr yaklaşımla hiç bir yere waramassın.Dunyada diplomasi ve burokrasıde bu iş için.Onnar bizi kullanıyor biz onnarı kullanıyoruz.Bir bulgarıstanın bize sınır kapılarında yaptıklarını benden başka pek az kişi bilebilir bizzat 3-4 kere yaşadım.Kahrolsun amerika veya avp demek bence sadece kendını kklandırmaktır.Eğer amerika olmasaydı Rusya olucaktı Oda olmasaydı başka bir devlet süper guclue oynıcaktı.Sen hepsine kahrolsun desen ne farkeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar