Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Gun Gelecek...

Eray_GNR

Öne çıkan mesajlar

said:
nedanko, 21 Aralık 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
lol kender.. yok yok açılır şansın.. :)

ne şanssızlığı ya... Henüz araba kullanmaya yaşım bile tutmadığı için şanssızlık konusunda bir şey diyemeyeceğim ama araba konusunda düşününce içimdeki hisler beni böyle bir gelecek beklentisine sürüyor.

Ha o olmazsa Kadıköy'de birisi bıçaklayacak.

Aslında çok daha ciddi olunursa yazacak şeyler var epeyce. Ama benim içimde giz olarak kalsın daha fazlası.[signature][hline]bir akademik intihar timsali
AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Ya otomobil konusuna bu kadar saplantılıyken, Kadıköy'de zaman zaman bıçaklanma korkusu yaşarken, hatta bir defa dudağımın üzerini çizdirmişken... Neden karamsar olmayayım?

(Ulan bu soruyu kendime sordum da, hayatım üzerine bir düşünesim geldi. Gelecek ve ondan beklentilerim üzerine özellikle)

"Amaan, boşver"[signature][hline]bir akademik intihar timsali
AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jarjar, 21 Aralık 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
bir gün gelicek pati de açılmıyacak

ve bi gün buralar böleee bostandı dicem :)

"zorunlulukla yapmış olabilirsin herkesin başına gelebilir bak gel adam gibi konuşalım sana iş güçte bulabiliriz Valla" diyerekten Telmih sanatı yapiyim[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Bir gün gelicek sana benim kim olduğumu göstericeğim benim kim olduğumu anladığında ;yüreğine bir ok saplanıcak ve o ok seni yaşamının sonu kadar acı içinde yaşatıcak.
Işte o zaman benim ve benim gibi sevenlerin nasıl bir acı çektiğini anlıyacaksın ,
Zalim...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar:
Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz?
Vieri ise şu cevabı verir;
Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek)

Learn to Obey before you Command....
Sosyal ağlarda paylaş

Bir gün gelicek "bir gün gelicek o zaman..." demeyeceğim.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05

[Bu mesaj Saendul tarafından 21 Aralık 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darestan, 21 Aralık 2004 23:22 tarihinde demiş ki:
bir gün gelicek herkes fenerbahçeli olacak...

ama 364 gün Galatasaraylı !!!!

*!hızla uzaklaşır*

+1

*!durdugu yerde dikilir, kacmaz, etrafa bakınır*[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya...

AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005

yesil ejderha...[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi gün gelicek ... ve gidicek ....[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...