Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bir Gun Gelecek Tum Patililer Buyuk Bir Online Firma Acicak Taht Kavgalari Cikacak Patili Insan Kalmicak :-)[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: nedanko, 21 Aralık 2004 21:48 tarihinde demiş ki: lol kender.. yok yok açılır şansın.. :) ne şanssızlığı ya... Henüz araba kullanmaya yaşım bile tutmadığı için şanssızlık konusunda bir şey diyemeyeceğim ama araba konusunda düşününce içimdeki hisler beni böyle bir gelecek beklentisine sürüyor. Ha o olmazsa Kadıköy'de birisi bıçaklayacak. Aslında çok daha ciddi olunursa yazacak şeyler var epeyce. Ama benim içimde giz olarak kalsın daha fazlası.[signature][hline]bir akademik intihar timsali AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bir gün gelicek herşey yoluna giricek ama ben o günü görücekmiyim bilmiyorum.[signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türküm diyene !! M. Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ya otomobil konusuna bu kadar saplantılıyken, Kadıköy'de zaman zaman bıçaklanma korkusu yaşarken, hatta bir defa dudağımın üzerini çizdirmişken... Neden karamsar olmayayım? (Ulan bu soruyu kendime sordum da, hayatım üzerine bir düşünesim geldi. Gelecek ve ondan beklentilerim üzerine özellikle) "Amaan, boşver"[signature][hline]bir akademik intihar timsali AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bir gün gelicek pati de açılmıyacak ve bi gün buralar böleee bostandı dicem :)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 evet bende onu düşündüm acaba pati nezaman kapancak kalıcı olarak[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bir gün gelicek, hepimiz ölücez(acı ama gerçek)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bir gün gelecek ve geçmişte yaşadığımız güzel günleri hatırlayıp ağzımızda hafif bir gülümseme, gözümüzde gözyaşı ile "Elveda " diyeceğiz bu dünyaya[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bir gün gelicek ben de programlama dillerinden anlayan bir bilgisayar kullanıcısı olucam. (dalga geçmiyorum, ciddiyim)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bir gün gelecek; - insanlar öyle ya da böyle öleceklerini, hayatlarını başka insanların hayatları için yaşadıklarını anlayacaklar. - insanlar sevmek ile mutlu olmanın paralel gittiğini görecekler. - benim de rolüm bitecek.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bir gün gelicek öbür gün gidicek..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bi gün gelecek......oraya yazı yazacam her giren beni hatırlayacak... anladın sen !![signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: jarjar, 21 Aralık 2004 22:06 tarihinde demiş ki: bir gün gelicek pati de açılmıyacak ve bi gün buralar böleee bostandı dicem :) "zorunlulukla yapmış olabilirsin herkesin başına gelebilir bak gel adam gibi konuşalım sana iş güçte bulabiliriz Valla" diyerekten Telmih sanatı yapiyim[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forsak3n Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bir gün gelecek, o, bana güvenebileceğini anlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bir gün gelecek; o günde geçecek[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya... AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005 yesil ejderha...[/i] [Bu mesaj tAKA tarafından 21 Aralık 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bir gün gelecek ve Mardukla tanışacaz.[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bir gün gelecek garbadeki postlar sayılcak[signature][hline]benim imzaya ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bir gün gelicek sana benim kim olduğumu göstericeğim benim kim olduğumu anladığında ;yüreğine bir ok saplanıcak ve o ok seni yaşamının sonu kadar acı içinde yaşatıcak. Işte o zaman benim ve benim gibi sevenlerin nasıl bir acı çektiğini anlıyacaksın , Zalim...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 forgiver şu dakika itirabari ile 54,298 mesaj bulunuyor Garbage'da o gün çok olmuş geçeli :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ehh bu topiclerden kurtuluruz diye söylemiştim ama gine bana döndü[signature][hline]benim imzaya ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bir gün gelicek "bir gün gelicek o zaman..." demeyeceğim.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 [Bu mesaj Saendul tarafından 21 Aralık 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Alıştık artık markalar bir gün gelecek bir gün gidecek neyi seversiniz felan :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bir gün gelicek herkes fenerbahçeli olacak... ama 364 gün Galatasaraylı !!!! *!hızla uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Darestan, 21 Aralık 2004 23:22 tarihinde demiş ki: bir gün gelicek herkes fenerbahçeli olacak... ama 364 gün Galatasaraylı !!!! *!hızla uzaklaşır* +1 *!durdugu yerde dikilir, kacmaz, etrafa bakınır*[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya... AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005 yesil ejderha...[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bi gün gelicek ... ve gidicek ....[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar