Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://adarkroom.doublespeakgames.com/ tarz derken aslında bahsettiğim şey tema aslında yani bu oyundaki gibi "noluyor" ile başlayıp, yavaş yavaş oluşan bi kasaba vs ortamı, sürekli varolan bi survival hissiyatı falan, random eventler. state of decay'i tarif ettim aslında ama kıllısını buldum zombisizini istiyorum hani daha bi van helsing havası olsun oyunda mesela, aklıma o geldi. büyük ihtimalle böyle bir oyun yok ve oturup state of decay oynayacağım paşa paşa ama yine de bi topic açayım dedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 counter strike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 State Of Decay oynamadım, ancak yukarda verdiğin text adventure gibi oyuna bakarken Gods Will Be Watching, Zafehouse Diaries ve Organ Trail çağrıştırdı. Random eventler, kasaba gibi yerde survival için Project Zomboid, Survarium, Sir You Are Being Hunted, Starbound ve Neo Scavenger ilgini çekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar