sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 olorin84 said: speysin akılda kalıcı fail topicleri var onlar yeterli. Bu yancı arkadaşa gerekli ilgi gösterilmemiş. Lütfen ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 bana yardımcı olanın hatrı kalmaz bende zaten ömür boyu sever sayarım da böyle en başından karşılıklılık ilişkisine prensip olarak karşıyım. insan istediği bişeyle zamanı geldiğinde karşılaşıyor zaten, aceleye gerek yok. kıpsB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 sipeyskeyk said: olorin84 said: speysin akılda kalıcı fail topicleri var onlar yeterli. Bu yancı arkadaşa gerekli ilgi gösterilmemiş. Lütfen ama. Niye yancılık çıkalım kii.. türlü türlü topiklerle laf sokacam derken mor olan sen ki topikleri geç yıllarca AKP savunup sonrasında bariz olan birşeye dair jetonu düşen sen hala failliğin konusunda kimsenin terreddüt bile etmehyeceği biri olmayı çoktan başardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Bu nasıl spiritüellik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 yav said: bana yardımcı olanın hatrı kalmaz bende zaten ömür boyu sever sayarım da böyle en başından karşılıklılık ilişkisine prensip olarak karşıyım. insan istediği bişeyle zamanı geldiğinde karşılaşıyor zaten, aceleye gerek yok. kıpsB)- Şurada bana karşı sergilediğin seviye performansından dolayı hatırını pek takacağım bir adam değilsin ki hatır için de böyle şeylerin riskini alabilecek biri değilim. Ama felsefelerini bir kenara bırakıp instant cevaplara ulaşabilmek konusunda fikirlerin değişirse beni bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 sipeyskeyk said: Bu nasıl spiritüellik lan Senin ve bazı diğerlerinin kaçırdığı noktayı spiritüelliği böyle anlayışlı melekçilik oynamak falan sanmanız. Bu kadar gamer , frp , anime cart curt dönen bir ortamda bütünlükten uzak "pozitif ol pozitif yaşa" felsefesinin negatif olmadan pilin bile çalışmadığı bir dünyada zıtların bütünlüğünü anlamak aslında pek zor birşey değil. bless de atarım , kal vas flam'ı da çakarım . adamına göre spelli basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ZaugnaKhaldun said: adam gaius baltar Aha aynısı hakkaten. Ama noyzura deli olduğunu daha çok belli ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 deli oldugunu belli ediyosa, numaradir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 numara olduğunu belli ediyorsa delidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 İçimizdeki gerçek gücün ancak deliliğimizi keşfedip sonrasında deliliğin getirdiği problemlerle yüzleşip madur olmaksızın yardırabilediğimizde gerçekten özgür ve kendimiz olabildiğimize dair bir propagandam var. Bu noktada modern hayat içerisinde mental sıkışıklıklarından özgürlüğüne ve gücüne doğru kendini daha da aşmak isteyen herkes yoldaşım oluyor. Normalmiş gibi davranmaya zorlanan bütün güçlü ya da güç sahibi olmak isteyen delilerden bir ordu kurup world dominationa koşuyorum. Niyetim dünyayı ele geçirmek değil, sadece zekası yetersiz olanların yönetiminden kurtarıp bu gezegene insan ırkını yerleştirmeden önceki zamanlarımızda olduğu gibi Bilim ve Ruh tabanlı yüksek bir medeniyet haline getirmek. http://www.youtube.com/watch?v=oWNlgYlePjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ilk başarım Fizban'ı indirmek olduk , sırada tayyip var. Yönetmeyi en çok isteyenlerin değil , bu gezene en iyi hizmet edebileceklerin yönetim hizmetinde olacağı bir hayata geçiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 tayyip kendi istemediği sürece inmez adamın anayasa elinde, oy çokluğu elinde, işlerine gelen herşeyi tak diye geçiriyolar sokuyolar anayasaya. hani atıyosun falan ama, biraz alçaktan at, şener şen'in "Ben amerikadayken" diyaloglarına çevirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Sen alçaklardan üşenmeyip biraz yükselere çık , buradaki zirvelerden ufuk çok daha net gözüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 oh konu kilitlendi.. rahatladık.. tamda azmıştım.. telefonum çaldı ve ağlayan goddess tier bir hatun.. bugünde gündüz rıdvan'ın getireceği kızla randevum vardı sattılar dişçi gibi kızmışkn açılan boşluğa "noyan gelebilir miyim ??" diye epik bir hatun çıkınca gel ama saat 8de başka bir randevum var dedim.. "hiç birşey yapmasan olur sadece şefkat göstersen yeter" dedi .. Teşekkür ederim Theridone . demekki böyle olması gerekiyormuş ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 http://galeri2.uludagsozluk.com/395/hayirlisi-be-gulum_421268_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Adnan Oktar'ın kedileri gibi . benim de ilk kedim olmaya değer Godess-tier hatunla anlaştık <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 çok fazla goddess olmaya başlamadı mı. bolkeseden mi dagitmaya basladin titleı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 fazla kaçırırsan böyle olur işte. gül gibi adammışın, bir an önce toparlarsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 photoshop trial mi bitti yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 arkadaşlarınıza photoshop demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 fatoş hop desek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ismi fatoş olmaya bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 istersen muharrem olsun ne fark eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar