Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Mutluyum

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

olorin84 said:

speysin akılda kalıcı fail topicleri var onlar yeterli.
Bu yancı arkadaşa gerekli ilgi gösterilmemiş. Lütfen ama.

Niye yancılık çıkalım kii.. türlü türlü topiklerle laf sokacam derken mor olan sen ki topikleri geç yıllarca AKP savunup sonrasında bariz olan birşeye dair jetonu düşen sen hala failliğin konusunda kimsenin terreddüt bile etmehyeceği biri olmayı çoktan başardın.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

bana yardımcı olanın hatrı kalmaz bende zaten ömür boyu sever sayarım da böyle en başından karşılıklılık ilişkisine prensip olarak karşıyım.

insan istediği bişeyle zamanı geldiğinde karşılaşıyor zaten, aceleye gerek yok. kıpsB)-

Şurada bana karşı sergilediğin seviye performansından dolayı hatırını pek takacağım bir adam değilsin ki hatır için de böyle şeylerin riskini alabilecek biri değilim. Ama felsefelerini bir kenara bırakıp instant cevaplara ulaşabilmek konusunda fikirlerin değişirse beni bulabilirsin.

Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Bu nasıl spiritüellik lan

Senin ve bazı diğerlerinin kaçırdığı noktayı spiritüelliği böyle anlayışlı melekçilik oynamak falan sanmanız. Bu kadar gamer , frp , anime cart curt dönen bir ortamda bütünlükten uzak "pozitif ol pozitif yaşa" felsefesinin negatif olmadan pilin bile çalışmadığı bir dünyada zıtların bütünlüğünü anlamak aslında pek zor birşey değil.

bless de atarım , kal vas flam'ı da çakarım . adamına göre spelli basarım.
Sosyal ağlarda paylaş

İçimizdeki gerçek gücün ancak deliliğimizi keşfedip sonrasında deliliğin getirdiği problemlerle yüzleşip madur olmaksızın yardırabilediğimizde gerçekten özgür ve kendimiz olabildiğimize dair bir propagandam var.

Bu noktada modern hayat içerisinde mental sıkışıklıklarından özgürlüğüne ve gücüne doğru kendini daha da aşmak isteyen herkes yoldaşım oluyor.

Normalmiş gibi davranmaya zorlanan bütün güçlü ya da güç sahibi olmak isteyen delilerden bir ordu kurup world dominationa koşuyorum. Niyetim dünyayı ele geçirmek değil, sadece zekası yetersiz olanların yönetiminden kurtarıp bu gezegene insan ırkını yerleştirmeden önceki zamanlarımızda olduğu gibi Bilim ve Ruh tabanlı yüksek bir medeniyet haline getirmek.

http://www.youtube.com/watch?v=oWNlgYlePjg
Sosyal ağlarda paylaş

oh konu kilitlendi.. rahatladık.. tamda azmıştım.. telefonum çaldı ve ağlayan goddess tier bir hatun.. bugünde gündüz rıdvan'ın getireceği kızla randevum vardı sattılar dişçi gibi kızmışkn açılan boşluğa "noyan gelebilir miyim ??" diye epik bir hatun çıkınca gel ama saat 8de başka bir randevum var dedim..

"hiç birşey yapmasan olur sadece şefkat göstersen yeter" dedi ..

Teşekkür ederim Theridone . demekki böyle olması gerekiyormuş ;D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...