Liebe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Noyzura said: Liebe said: olm sen sperm içmeyi seviyorum diye dedin ben ne bileyim sadece kendi spermini içmeyi sevdiğini niye bu şiddet :( yaptığın argümanı patinin bir numaralı kaybedenleri sürekli yapıyor da sen de yapınca sana patladım istemesemde . oysa ben seninle tatlı tatlı konuşup bottomda support olurken skypeda geyikler yapmayı tercih ederdim . ama support olmayı sevmiyorum işte . çok kalbimi kırdın noyan neyse bütün kötü enerjilerimi sana yolluyorum haberin olsun başla counter spell kasmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 noyan... çok kalbimi kırdın olm. hem de çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 NolaxThensbane said: Noyzura said: patite değerim anlaşılmıyor olabilir ama gerçek hayatta tam bir efsaneyim ve bildiğim herşeyi öğretiyorum karşılığı verildiği sürece ;D sus kız soğan doğra istanbuldaki evimde yabancı misafirleri evimde kalmaları karşılığı ev işlerini ve günde iki öpün vegan yemeği pişirttiğimi biliyor musun ? kendi imkanlarım ile majesteleri takılıyorum olm ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 KuddusiMavra said: noyan... çok kalbimi kırdın olm. hem de çok. haydaa .. sende kalp kırıklıklarına doyamadın be çeto.. rakı içip içip bana mı sitem ediyorsun ne yapıyorsun anlamadım.. ama önemli olan şuan bu kalp kırıklığını nasıl düzeltebileceğim dinliyorum Çeto =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 en son para için istanbulda kadın iç çamaşırı giyiyodun ne zaman majesteleri oldun ya ben kacırmışım o arayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 OoOOo yazdan beri delirdim beynimi yaktım , hafıza gitti geldi o esnada kafa yahudiler gibi bussiness'e basmaya başladı.. bu esnada Sequo ile görüştüm ondan zengin olmanın püf noktalarını o farkında bile olmadan kendime aktardım falan derken kariyerimde de ciddi adımlar atıp en iyi yaptığım işi profesyonel meslek haline getirdim. bu esnada vegan megan da oldum.. işler çok değişti o zamandan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 oo ozaman GZ diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Noyzura said: NolaxThensbane said: Noyzura said: patite değerim anlaşılmıyor olabilir ama gerçek hayatta tam bir efsaneyim ve bildiğim herşeyi öğretiyorum karşılığı verildiği sürece ;D sus kız soğan doğra istanbuldaki evimde yabancı misafirleri evimde kalmaları karşılığı ev işlerini ve günde iki öpün vegan yemeği pişirttiğimi biliyor musun ? kendi imkanlarım ile majesteleri takılıyorum olm ;D ı ıh yok olmamış bu çocuk insan misafire iş yaptırır mı ayrıca böyle angarya işleri sen yapacaksın arınacaksın zihinini boşaltacaksın meditasyon yapacaksın unutmaki çekirge insan soğan gibidir kat kat içinde acı barındırır katmanlarını soydukça acısı özü açığa çıkar öyle bir acıdırki dayanamaz ağlarsın. Sende onun buhranında boğulur göz yaşların sel olur. sonunda cücüğüne ulaştığında tatlı tatlı yersin. onu bunu bırak beni ne zaman womanizer/seks makinasına çeviriyoruz hayatının changellını veriyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Noyzura said: KuddusiMavra said: noyan... çok kalbimi kırdın olm. hem de çok. haydaa .. sende kalp kırıklıklarına doyamadın be çeto.. rakı içip içip bana mı sitem ediyorsun ne yapıyorsun anlamadım.. ama önemli olan şuan bu kalp kırıklığını nasıl düzeltebileceğim dinliyorum Çeto =)) istanbulda bulunduğun sürece hep kızların spirütüel durumları ile ilgilenmenden ötürü kırıklığım. yoksa canın sağolsun be noyan. bu spirütüel durumları da abartma.her şeyin aşırısı zarar. sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 teşekkürşer.. mesela seninle iki mesaj arasındayken dawkins'in tüm kitapları bir seansım karşılığı pre-order adresime yollanacak şekilde satın alınıldı. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202507507797241&set=a.10201849501547496.1073741828.1481611131&type=3&theater İstediğim herşeye ulaşabiliyorum ve bu daha sadece başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Theridone said: Saka bir yana, yarin ariycam seni Noyan'im. Randevulasip gelicez sana :) tamam canım yarın gündüz modellik çalışmam var öğlenden akşama kadar. Akşamda bir tarot randevum var goddess tier bir arkadaşımla. pazar sabahı bir dostum gündüz randevusunu aldı. Akşama başka bir hatunu koymayı düşünüyordum ama senin sadece pazar günün boş işse o kızı pazartesiye koyup sizi alabilirim pazar gününe =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 KuddusiMavra said: istanbulda bulunduğun sürece hep kızların spirütüel durumları ile ilgilenmenden ötürü kırıklığım. yoksa canın sağolsun be noyan. bu spirütüel durumları da abartma.her şeyin aşırısı zarar. sakin. Ya Çeto ayıp ediyorsun ama evim taksimde kapımda açık , numaram da var 3 defa alo desen birinde mutlaka gelirdin. Şimdi evi devrettim izmirde işlerim uzuyor diye ama dönünce galatada bi studyo tutacam. birde istanbula ya bu salı ya da haftaya pazar gelicem. bari o araya denk gel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Noyzura said: dimethyltryptamine o çok güzel bişi ya bende baya beğendim bunu özellikle son sezondaki sahnede inanılmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 NE DİYON HACII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 bazı şeyler anlatılmaz yaşanır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 çay ocağına gel bi okey atalım neler yaşarsın yada bi eşli batak anlatmadan evliya olursun noyzura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 dimetiltriptamin çocuğuyum heryerde skişiri skişiri skişirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 -canyucel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 dur kitleme son sözü söyleyip kitliycen sandımda :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 kermit said: çay ocağına gel bi okey atalım neler yaşarsın yada bi eşli batak anlatmadan evliya olursun noyzura sabahçı kahvelerinde az sabahlamadım kenks. çoktan evliya oldum haberin yok bana 9 tur geçtiğim yolları anlatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Vingthor said: dimetiltriptamin çocuğuyum heryerde skişiri skişiri skişirim ben seni yerimmm ben yerimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 doğal olmayan yollardan dmt yükseltmenin yolunu bilen varsa bi öm atıversin hiçbiyerde bulunmuyor meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Spermde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 yav said: doğal olmayan yollardan dmt yükseltmenin yolunu bilen varsa bi öm atıversin hiçbiyerde bulunmuyor meret. ben sana öğretirim ama ... işime yarayacak birşeyler vermen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar