Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

içime oturdu


Ren

Öne çıkan mesajlar

laptop şarj olmuyordu benim, peder ben sony servisini biiyorum ver yaptırayım dedi. verdim. sonye gidememiş ama tanıdık bilgisayarcı varmış ucuz olur diye oraya vermiş.

şarj şeyini yapan ibne capslock ışıklarını bozmuş , vaio care tuşunu bozmuş. pedere diyorum böyle böyle olmuş yok o yapmamış kendiliğinden olmuştur diyo. çok naif insan hayatta bilgisayarcı ile işi olmamış pederin, belli.

şimdi sorun şu ki, tamir işi bir hafta önce oldu. ben 1 hafta o laptop'ı kullanmadım. 1 hafta sonra geldim, baktım bozukluk var, geleyim dedim desem bi bok ispatlayamam. kurumsal şirket değil ürününü kullanmam bak bidaha diye darlayamam

pedere kızamıyorum illa sonye yaptır diye tembihlemedim. kendime kızamıyorum olay fazlasıyla kontrolümün dışında gelişti. gidip çingenlik yapsam keslan.jpg gelecek.
içime oturdu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu havada daha önce hiç gitmediğim bir yere metro son durak + minibüs yapacağım. peder ben bilmem anlamam sen adamı suçluyorsun diyip adamı tutuyor hala dfsdgs. anlatacaksan sen götür diyor. nerden baksan 1,5 gidiş, 1,5 dönüş, 3 de almak için 6 saat yol yapacağım. değmez gibi geldi.

şu anda bilgisayarda hiç kullanmadığım bir assist(vaiocare programını açıyor, tek nanesi bu)tuşu ve capslock ışıkları bozuk. ayda beş kere bakmıyorum o ışıklara.

hadi götürdüm diyelim. o kadar yol tepip "ben anlamam kardeş sen bozmuşsun bize yamıyorsun" tavrı çekemem.

başka bir hede bozulduğunda sony servisi onu da yapar artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...