mawiman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 arkadaşlar çevremdeki insanlar kosgeb eğitimi aldılar fakat hiçbir işe yaramadı ... bana kosgeb al eğitimi al diyorlar sizin çevrenizde kosgeb den yararlananlar varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bazı şirketler, yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 var uzun yazarım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Fin said: var uzun yazarım bi ara yani faydalı bir şey yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 işe başlamak için kosgeb candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 NolaxThensbane said: işe başlamak için kosgeb candır. varmı işe başlamış olan birileri çevrende ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 patent firması danışmanlık kosgeb yardımı firması açmış birileri vardı onun dışında sağdan soldan duyuyorum sürekli alıp kullananları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kosgeb olmasaydı bugün aç gezerdim sokakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Raincloud said: kosgeb olmasaydı bugün aç gezerdim sokakta dostum gerçekten soruyorum nasıl oluyor bu kosgeb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kosgeb aklıma direk arıcılığı getiriyor belki alphan manas çok dalga geçtiği için de olabilir bu konuyla ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kosgeb uydurma fikirlere ar-ge kredisi verir bazen. bazen de yerinde ar-ge projelerini destekler. herşey çok mekanik kriterlere göre olunca seçmesi zor oluyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 mawiman said: Fin said: var uzun yazarım bi ara yani faydalı bir şey yani şimdi şöyle yazayım proje sunum raporlama şeklinde bir süreçten geçiyorsun bunun öncesi baya bi eğitimi var falan fıstık kabul edilirsen mevcut sermayen kadar 70% hibe alıyorsun(engelli yada bayan varsa 80%)imkanları falanda güzel teknokentte 40m² lab falan aldık bunu vergisiz alabiliyorsun işte. 100kTL vardı 3 kişi başvurduk geçen yıl nisan mayıs gibiydi sanırım ben çok ilgilenemedim o başvuru süreciyle öncesinde halk eğitime gitti falan arkadaş bi eğitim alıyosun hatta neyse totalde 170k bi bütçe oldu harcadıkça maliyet gösterip o 70kyı kullanabiliyorsun.ne iş yaptığımızı söylemiyeyim çok merak ediyorsan pm at ama nanoteknoloji labı açmıştık 2-3 ay güzel paralar kazandık bankaya ödememiz gereken 100kyı geri ödedik sonrada kimse iplemedi borç bittikten sonra bir askere gitti diğeri odtüde doktoraya başladı ben varım istanbul'da arada gidip açıyorum dükkan açar gibi bakıyorum ne var ne yok iş yapmıyor yani şu an.ama devlet çok darlıyor yani sürekli kontrol raporlama yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 5 yıldır nadastaydı kosgeb, çok saçma sapan işler yaptılar geçmişte. büyük proje ve hibelerin çoğu alınmıştı elinden; ama bu aralar yeniden yapılanma, bina yenileme, araç vs bişiler oluyor dımbıllarda. bir hareket gelecek gibi kosgeb'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kosgeb gorunce neden aklima helva geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 koskadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 tisikkirlir sipirk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limonsupernova Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 insanın "inanıyorum" dediği ama buna rağmen hiç para alamadığı şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 benim var kosgeb girişimcilik sertifikam, 30000 Tlye kadarsermaye veriyo beğenilirse ama başvurmadım kullanıp hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 okuldaki hoca kosgeb bilmem bişiyi sürekli gelin de gelin gelin de gelin gelmezseniz topsunuz diyip duruyor güzel birşeyse gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yer kirandan çalışan işçinin maaşına kadar belirli bir süre sana hibe ediyor, destek oluyor. Katalog websitesi kartvizite kadar ödüyor. Bankadan kredi alacağınıza gidin kosgebten yararlanın, iş kuracaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 öyle her geleni kabul etmezler yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bu arada sunumu beğenirlerse 20k parayı ödemesiz direkt hibe veriyorlar ankara pavyonlarında harcıyorsun direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kosgeb kucuk ve orta isletmeleri gelistirme ve destekleme idaresi baskanligi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Sera olarak yaralandik biz. Toplam 20k tl ye yeni ziraat müh.lerin maaşlarının yarısını yatırdılar. Over time 20k tl hibe etmiş oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar