Laraken Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 annen veya vayak yemez ama burda dfdsf. biri ispanyolcada annen ne demek ona baksın onu koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 yarın başlıyorum beyler para ayırın bana bıraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 çok güzel bi server olmuş giyindim brit mezara çıkıcam 2 pk karşıladı guard zone içine kadar kovaladılar guards yazdım "pin numaranız?" sonra da öldüm falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Voys said: yarın başlıyorum beyler para ayırın bana bıraz gel benden sana 100gp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 nebula connector u indirebiliecegimiz baska bir yer var mi? sitedeki link patlamis sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 offf hortlatıp duruyonuz sunu sanırım bende başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 aklı olan bu saatten snra uoya başlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 kasıyonuz mu lan serverin en zenginin nickini sölesenize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Saeros said: çok güzel bi server olmuş giyindim brit mezara çıkıcam 2 pk karşıladı guard zone içine kadar kovaladılar guards yazdım "pin numaranız?" sonra da öldüm falan işte ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 manve said: nebula connector u indirebiliecegimiz baska bir yer var mi? sitedeki link patlamis sanirsam hala patlak mı bilmiyorum ama dropbox'a upload ettim belki iş görür https://www.dropbox.com/s/691na6l9ta3xbn9/NebulaConnectorV2.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 SetUOFolder. exe dosyası ne işe yarıyor yahu kurmayı bile unutmuşum nasıl halledicem : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ben de kurmadım önce bu ne lan diye ama sonra nebula connector'ı açınca hata mata veriyo, meğer lazım bişeymiş sdf onu kurup çalıştırdığında kurduğun uo klasörüne girip uo.exe'yi seçip tamam diyosun, o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Beyler kurulum soyle oluyor: www.nebula.web.tr'den UO yu indiriosunuz ve yukluyorsunuz sonra program files da duruyor EA sports bla bla diye. sonra nebula connector indiriliyor ve oda kuruluo Nebula diye masa ustune bi klasor acin icinde dursun o sekilde. en son UOSetFolder midir nedir o gereksiz seyi indiriosunuz acip UO yuklu olan klasoru bulup iciinden client.exe yi seciosunuz sanirim oyle biseydi orda yazio ztn aradigi dosya. en son connectoru aciosunuz ve baamm! karsiniza client cikiyo. ps: macbook tan boot camp kurup oynuorm eger macbookta soruin yasayan varsa pm atsin bi sekilde cozmeye calisirim. bu arada herkez nickini yazsa bi guild altinda birlessek fena olmazmi? eskji tayfa belirli bi bankayi ve sehri isgal etsek orda takilsak sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bucs'da takılıyorum gelin bebeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ben aksam gelicem malesef suanda isteym :)) ama gelip bi action yapmak icin sabirsizlaniorm bu arada birisi allah askina bana healingi hangi vendorda teachleticem yardimci olsn ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 jhelom box alanında teacher mevcut, brit'ten dogdugun yerdeki portaldan gidebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Saeros said: çok güzel bi server olmuş giyindim brit mezara çıkıcam 2 pk karşıladı guard zone içine kadar kovaladılar guards yazdım "pin numaranız?" sonra da öldüm falan işte ziuojhfsd;kls;gsdhfhdghhjhfjfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bende bi bakayım belki sararda oynarım. double client açılıyormu tek windows dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ne zaman geçicek bu hesabı açalı 1 saat oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 scrool yazma kolaylığı yok mu yahu bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 oo geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 .makelast yazarsanız en son yaptıgınız craft'ı tekrar yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 abi şu üstteki olay niye oluyo server falan dolu diye mi bi cevap ya oynayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 şifreni kullanıcı adını sil sıfırdan yazarak tekrar girmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 tutun elimden unutmuşum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar