karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 illegal işlem algılandı diyor dns ayarlarını değiştirmeme rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 karamürselidelihamdi said: illegal işlem algılandı diyor dns ayarlarını değiştirmeme rağmen CCleaner indir tarat silsin taradığı şeyleri düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Nebula clienti kaldır ilk baş.Ondan sonra dene cleani indirip dns yi de yapınca tekrar kur sorun kalmıyor blaee.Pati müttefiki kurulacaksa hayrına runebook dağıtılır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 dns ayarları değişikse sorun mu yaratıyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ilk grandmaster pickpocket olarak ortalığı yakmaya geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Llama said: dns ayarları değişikse sorun mu yaratıyor şimdi Öleymiş forumlarında yazıyor bende giremedim ilk baş dediğim şekilde yapınca girdim reyüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Black-ice said: akşam girip bakıcam ben servera. hype'ın önüne duvar örüldü ama farketmez. server canlıysa oynarım heralde önemli olan o. kasalım lan tuna da gelir akarız 3 kisi. 2 haftada sıkılırız zaten ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 girdim şuan. ne çok oynayan var lan çok güzel :D kasıyom ince ince casual casual bakalım. her an bayıp dotaya geçebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bankaya gel, boksa birakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 boks alanı vardı. orayı bi gezip anıları tazleyim bi ara iyi hatırlattın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Lithran said: Llama said: dns ayarları değişikse sorun mu yaratıyor şimdi Öleymiş forumlarında yazıyor bende giremedim ilk baş dediğim şekilde yapınca girdim reyüs ufuk bende gelcem la. bi unicorn ve 3-5m ayarla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 catze hırsız çar açmış tikkat !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 adamı boksda guardladım bide küfür etti ihbar ettim üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 130 kişi gm topukta galiba rekor kırıyor nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 cagrus said: catze hırsız çar açmış tikkat !!! Tamer actim la, bakan cocugu degilim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 spompas said: 130 kişi gm topukta galiba rekor kırıyor nebula dotta 162 kişi vardı, 2 saati geçmişti galiba asddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 para versenize plx, açlıktan ölüyorum sürekli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 jhelom box alanına gel vereyim, nick : Puzo alt girişte mage'in yanındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Zikko said: jhelom box alanına gel vereyim, nick : Puzo alt girişte mage'in yanındayım nerden gelioruz oraya portaldan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ohahao o kdr kalabalık ki burası :D tracking le bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 aquila said: bankaya gel, boksa birakalim. oha oynuon mu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 insle az para basıyom ben. film izlerken dursun macroda bari. gerçi ne scroll ne de res regi bulabiliyorum ama du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 oynayan sayısı 10 civarı varsa guild oluşumuna gidebiliriz aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar