nienna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hype ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sorudugum sorulara hic cevap alamiyorum pk olup kescem hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 moriarty said: kermit said: drama çıkar nerde çokluk orda bokluk tek takılın boşverin bak biz dün ev kurduk 4 kişi evdeyken kestiler bizi. halbuki evimiz yokken ne kadar huzurluyduk kapıyı açık unutma abi şükrüyü kesiyolar. olm kapaliyken de kesiyolar, nasil is anlamadim. lamayi kesmeseydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 jacabo said: kermit e guvenmeyin bu arada gemiyi nasil tamir ediyoruz yahu ambara log koy diyodu. tamir için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi aclıktan ölüyo olabilir misiniz? ben iki kez öldüm şehir içinde ne olduğunu anlamadım. açlıktanmış. hayvan da acıkıyor bu arada. ama binek ölmüyor, tame'den cıkıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 aquila said: moriarty said: kermit said: drama çıkar nerde çokluk orda bokluk tek takılın boşverin bak biz dün ev kurduk 4 kişi evdeyken kestiler bizi. halbuki evimiz yokken ne kadar huzurluyduk kapıyı açık unutma abi şükrüyü kesiyolar. olm kapaliyken de kesiyolar, nasil is anlamadim. lamayi kesmeseydi iyiydi. deprem yada cahin lightningle öldürürler ben öyle öldürüyordum en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sebnemi kesiyodum az kalsin skillsiz halimle de olaya gec mudahil oldum. bizim keko madencileri kesmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bu kurulan evler falan nerde ya hep beraber yan yana kurulalım söyleyinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 lan 80 sayfa olmus, gaza getirdiniz belki bende gelirim fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 eve guvenmeyin olm, depremle yikiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi adayı kapatacaktık negzel, gelmediniz. millet yerlesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 heycanladim valla su 20 gunu bi atlatiyim de baslarim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ph kapanınca baslarsın tıhıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 aquila said: eve guvenmeyin olm, depremle yikiyolar. bende 700k var depremsiz ev alırız da aile kurayım ilk yarın öbür gün alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ne kassam la, ne eksik tayfada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 aile ne abi, ne zke yaricak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ben olmasam baban ingiliz olurdu şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Korax said: ne kassam la, ne eksik tayfada? bizden bi hırsız çıkmadı :) zaten ph açık millet 3-5 karakter kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 2 sene önce oyunu bıraktığımda karım olan beni buldu abi. tekrar evlencem. savaşa gidiyorum dedim 2 yıl girmedim. kız soyadımı taşımaya devam etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 4. sayfa scroll yazabilcek var mı bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 tinker nasıl kasılıyor bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ben yazarım gel jhelom mage e adım halinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 apsingir said: heycanladim valla su 20 gunu bi atlatiyim de baslarim bende. ph var 2 haftaya fln bitçek bence hemen başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hirsiz zor is ya, craft kasasim var aslinda, alchemist, inscription falan kasiyim bari azcik destek cikin la, 10 20k bisi verinde ihtiyaclarimi alim dsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 BEYLER SAVE GELİNCE HABER VERİN Geliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar