kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 la dün durduk yere deniz ortasında gemim kayboldu şerefsizler cevap vermiyorlar page atıyorum. olaya bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 vip üyelik al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bazı yerlerde gemi bırakmayın işaretleri vardı. ayrıca gemimin ambarındaki balıkları nerden alacağım nasıl ulaşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 alchemy lesser poi ile kasılıyor, dmg bonusu yok enchanting için yararlı ozellikleri var. biri bana esya transferi yapmam için yardımcı olabilir mi ? brit bankanın içindeki kücük odadayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi anlatamadım sanırım gemiyi bırakmadım gemiyi gz dışına çıkıp, yeni koydum suya. aynı yerde 3. koyuşum hatta. sonra forward dedim ve 20 sn sonra gemi üstündeyken kayboldu. bende deniz ortasında kaldım. tamir etmemişsindir belki diye bi cevap daha gelebilir. gemiyi alalı 8 saat olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 senin captain jack sparrow muş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Guild kurdunuz mu beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 oyuncak mi kur kaldir kur kaldir gider tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 cagrus said: ilk isteyene craft çar 7x warrior ve sadece stealingi kasılmamış olan thief karakterimin bulunduğu hesabı ve ikinci olarak ta alch poi arms lore olan hesapları vericem. ilk hesapta 150k falan para var galiba bi de küçük ev var minocta. hırsızı ben isterim geç kalmadıysam. niye bırakıyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 parası olan birisi bana 20k borç verebilirmi akşam geri vereyim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Zikko said: alchemy lesser poi ile kasılıyor, dmg bonusu yok enchanting için yararlı ozellikleri var. biri bana esya transferi yapmam için yardımcı olabilir mi ? brit bankanın içindeki kücük odadayım. brit mage shopa gate acıcam gel degistirek gidince haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Wolas said: 3k depoladım bende ^^ pazartesi işe gidince kasabileyim diye şimdi alttan kasıo :D 7 saniyede 1 tane 8 saatte 560k para ediyor bugün tek char yarından ihtibaren 2 char yapıcak bunu günde 1m güzel para :D int 25 dex 100 yapın zor çalıyorlar çok terbiyesizsiniz ama gerçekten beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kermit said: la dün durduk yere deniz ortasında gemim kayboldu şerefsizler cevap vermiyorlar page atıyorum. olaya bak ya facebook ve twitterdan yardır abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 cagrus said: ilk isteyene craft çar 7x warrior ve sadece stealingi kasılmamış olan thief karakterimin bulunduğu hesabı ve ikinci olarak ta alch poi arms lore olan hesapları vericem. ilk hesapta 150k falan para var galiba bi de küçük ev var minocta. bende 150k ve kucuk eve talip olabilirm. nie birakiosn ayrica? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kermit said: parası olan birisi bana 20k borç verebilirmi akşam geri vereyim direk. veririm yaparım zıplarım X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 cagrus said: ilk isteyene craft çar 7x warrior ve sadece stealingi kasılmamış olan thief karakterimin bulunduğu hesabı ve ikinci olarak ta alch poi arms lore olan hesapları vericem. ilk hesapta 150k falan para var galiba bi de küçük ev var minocta. arms lore alchmy olanı isterim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bana da verir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 @Gaboo veririm kardaŞ sostizm said: Ya gaza gelsem mi gelmesem mi düşünüyorum. Define avcınız var mı? Sistem açık ve çalışır mı? gelirsem bakar mısınız bana? define avcımız yok herhalde elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Gaboo said: yewe git, uğraşamam dersen tamer ı 900tl yapmışlar :D Oha kim satıyo nebulamı. Yew bi eleman gördüm markoya bırakmış, durdugu yerde geyik çıkıyo tameliyo. öyle bir makro bulsak süper olur.X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 tamam ben akşam Yew'a gidiim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 xhi oyunda ki adın ney chi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 xhi said: Yew bi eleman gördüm markoya bırakmış, durdugu yerde geyik çıkıyo tameliyo. öyle bir makro bulsak süper olur.X( kolay ki o.gitçen spawn olan bi yere. use skill animal taming wait for target next target böyle böyle her targetı denicek en son yakınındaki tamelenecek hayvanı deneyecek işte tamelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 calvaria said: xhi oyunda ki adın ney chi mi? Zabi :D sağol Black-Ice netleşmiş oldu:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 çantada kıl kadar daggerı kaybettim nasıl bulurum. uyuz oldum on dakikadır bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 öncelikle, oyundan bi gir çık, sonra bos oldugunu bildigin bi köseye tüm itemleri sürükle bırak, elbet biseyin altından cıkar, ya da elindedir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 nienna said: çantada kıl kadar daggerı kaybettim nasıl bulurum. uyuz oldum on dakikadır bulamıyorum. easyuo her şeyi çözer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar