Zikko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 evde yoldan gecen biri 2 in vas por atsa noldugumuzu sasırırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 yaw soyup duruolar beni ya 5dk afk birakiorm chari hemen 9k goldu aliolar basliorm tekrar poison scroll yapmaya yine10k oluo 3 kere oldu bugun ayni sey. para biriktiremedim malesef. daha magery kasamiorm ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ben guards makrosu açık geziyorum yapcak birşey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 paranı bankada tutsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 =)) said: ev mi alıyım kale mi ? ona göre para biriktiricem çünkü KALEE ALALIM KALEEEEĞ. kale alalım benden 1m civarı çalışır kaleye o zamana kadar kasabilirsem. şimdilik 500k var. edit: hem döşerim de bütün kaleyi, halı kilim dolap molap forge pentagram, her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 poisoning skilli attigimiz poisonu guclendiriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bende basliyorum.. varmi guild fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ya ben hiç kasamıom sıkılıom napcam böyle bilemedim fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 guild oluşturmaya çalışıyoruz. manve said: poisoning skilli attigimiz poisonu guclendiriyor mu? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Black-ice said: ya ben hiç kasamıom sıkılıom napcam böyle bilemedim fsdf Haha, çok iyi tahmin edebiliyorum. Bende acaba tam vakti tekrardan başlasam mı diye düşünüyorum ama kasmaya üşeniyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 açık denizde bile çok az yerde balık var QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 gemıyı nasıl tekrar cebımıze atıyoruz yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 vendordan captainship nasıl ögrenicem .teach captainship işlemiyo .train captainship işlemiyo 300 gold ver yapayım diyo ama daha çözemedim, 10 sene oldu bırakalı hiçte hatırlamıyorum. help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Cantada olmasi lazim paranin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 jhelom da ki newbie area da teacher var çift tıklayıp istediğin skili ögreniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 para çantada, bide skill listesinde captainship yok, o nasıl gelicek. önce gemi mi alıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 300gp ver dediğinde parayı kafasına at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 paticik hanginiz lan söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 eyv, ögretti bişeyler ama gemi alınca görücem sanırım, şu an skill listemde yok captainship Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 lan bi hayırsever hızlı dl linki versin. jdownloader falan da bi boka yaramıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ya bosver, nebula kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ben de cok usendim kurmaya filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 orası doğru sdfds da reyc atıp oyunu silmeden bi girmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 valla dropbox harici disk'te. harici de tv'de baglı su an. hic gidip alasım yok, ama biri hayrına belki dropbox'ına atar setup'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar