=)) Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bugün oyundayım bütün gün ne ihtiyacınız olursa bi öm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 öm atıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Animal Taming nasil kolay kasilir? bi trick bilen varmi? :) pls paylasin ayrica scribe kasmaya basladm koalsyon yapip aliyormuyuz ev mev? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 valla ben haftaya cumaya kadar kaleyi kurmayı planlıyorum sonra guild falan paticiği kurarız varsa benden daha hızlı davranan yapsın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Llama said: valla ben haftaya cumaya kadar kaleyi kurmayı planlıyorum sonra guild falan paticiği kurarız varsa benden daha hızlı davranan yapsın hemen parayı nasıl kasıyosunuz. scribemı fishing mi. ben fishing yapmak istiyorum ama para yok en az 27k lazım gemi almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 cumaya kadar 10m nasıl yapıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 günde 10 saaten fazla scroll yazarsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 soyle dandiginden dullcopper falan gibi bi set yapabilen var mı yaparsa ne kadar ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Llama said: günde 10 saaten fazla scroll yazarsam ? abi bende öyle yapıyorum paraları birleştirelim herkes atsın bişeyler öyle alabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bende ole yapıcam 2 hesapdan yeterı magery kasabılyeım bıraz yardım edınde sabah 8 aksam 12 kasıcam full işten evden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bir yandan kendimi dondurmek ıcın hangı scroll yazıcam ve kaça kadar sonra ne yazıcam bırı anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 yuz olana kadar poıson yaz oradan da az az para kazanıyorsun sonra 100 yaptın res scroll yaz bas parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Poisonla level kascaksin, resurrectionla para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 =)) said: abi bende öyle yapıyorum paraları birleştirelim herkes atsın bişeyler öyle alabiliriz tamam abi toplaşalım işte bir gün belirleyelim o zamana kadar para toplayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 kermit said: macroyu hangi programla yapıyosunuz ? link varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Ben tamer kasiyorum, benim yerime de bisiler kasin, cok parasizim, acliktan oluyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 kermit said: kermit said: macroyu hangi programla yapıyosunuz ? link varmı http://www.uoplayer.com/i-150-UO-Loop.html indir şunu kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 kermit said: kermit said: macroyu hangi programla yapıyosunuz ? link varmı Uo loop en basiti, makroman var birde ama baya karisik o, bi de bunlari acarken yonetici olarak acin yoksa calismiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 magic arrow yazsam satamazmıyım oda tek reg ıstıyor ve daha ucuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 HotLine said: Animal Taming nasil kolay kasilir? bi trick bilen varmi? :) pls paylasin ayrica scribe kasmaya basladm koalsyon yapip aliyormuyuz ev mev? Evet parayı res scrool kasıyoruz. diğer soru tamingi nasıl makroyla kasıyoruzX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 lan adamlar mustang satio ya ne ara kastiniz ak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Wolas said: magic arrow yazsam satamazmıyım oda tek reg ıstıyor ve daha ucuz ? poıtonda daha çok para kazanıyorsun sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 kıme alıyor scrolları alacak adam bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 hayvan spawnları yok henüz doğru düzgün. quest'ler var ilerledikçe ödül olarak desert forest ostard mustang falan veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 yew'deydi sanırım 4'lü 5'li yan yana spawn buluyorsun, tame sopasını cıft tıklayıp, last obj. -> wait for targ. -> target next yapıyorsun kasıyorsun ama dolaşarak tame her zaman daha iyi kasılır. xhi said: HotLine said: Animal Taming nasil kolay kasilir? bi trick bilen varmi? :) pls paylasin ayrica scribe kasmaya basladm koalsyon yapip aliyormuyuz ev mev? Evet parayı res scrool kasıyoruz. diğer soru tamingi nasıl makroyla kasıyoruzX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar