loop Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ne zaman yapabilirsin peki ? Scroll buldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abiler ablalar kuramıyorum ben setup dosyasını şu 600+ mb olanı? bir daha indireyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 dkjsaldk özlemişim ben oyunun sesini fln ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 50deyken blacksmithi neyle kasıyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 patates oldum pvpyi unutmuşum komple ^^ forest ostardın gidisine üzüldüm birtek kermit said: 50deyken blacksmithi neyle kasıyosunuz ? http://www.uoguide.com/Blacksmithy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bu daggerları eritebiliyomuyuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 eritemedim lan ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ne bilem millet eritiyor üstünde habire yazıları çıkıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 forge'a tıklayıp daggera tıklayınca yapardı normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Neyseki ben burdayım. Player tarafindan üretilen daggerlar eritilmiyor.Eritilenler vendordan alınanlar. 100 e kadar dagger ile kasabilirsiniz bs yi . Kermitle bu aksam denk geldik minocda kendisi balici cocuklar gibi poşet diye geziniyordu .Baktı serverda vendorlarda kasa poşet satılmıyor.En son köprüye doğru elinde tinerle koşuyodu sonrada haber alamdım kendisinden An itibariyle wastelandda özel bow için meteryal peşine düştüm .Sizde bow craft kasarsınız Lumberjack kasarsınız .Ulan bana niye bu loglardan cikmiyor derseniz.Özel loglar sadece delucia ön kapıdan dümdüz gidince wasteland bölgesinde çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bi karakter oyundan kaç dakikada düşüyo olm gzde çıktım diğer karakterle hala giremiyorum 20 dk olcak nerdeyse bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 evi alalım artık dimi gençler check yapalım kimler oyunda nickler ne charlar ne? Nolax alchemy 100 eva 100 inscription 100 magery 100 meditation 100 tailor 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Lithran Mage medi eva ins poi heal anatomy Genius Bowcraft ,lumberjack,miner,bs mage 2 günde bu kadar kastım bende ama daha hazineci felan kasıcam yani azimliyim heves yaptım . Böyle bow dandik kundik set isteyen olur,ins ile işi olan olur yazsın hallederik kendimi paticiğe adıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 o title gitmez abi boşuna uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Chaves; gm mage, eva, ins, med, poison, anatomy, sword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Şuan brit bankın önünde craft sergio ile tabure yaptı oturduk şarap içiyoruz. Gelen gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ÇAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 tame kasan karaktere invis atan düdüklere ne yapabilirim ya gına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 page at. gm bey tame kasıyorum ama sürekli invis atıyorlar. lütfen ilgilenir misiniz. iyi günler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Arkadaşlar brit köprünün ordaki meyhaneye gidiyoruz. bişiler içip zar atıcaz. gelecek varsa bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 attım gündüz toplantıda bu konuyu da ileticem dedi ama gidip söyleyemio düdük, sanki dünyanın çeşitli yerlerinden gelip dünya barışını koruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 salla ya brit inn'e gel sohbet ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 yatıcam ya uykum geldi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 cantada yüzlerce item oldu bunu tek tek satmak yoketmek çöpe atmak yere atmak dışında bir komut var mı? 150ye yakın bodyslash var ana cantada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar