kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 biri bana 600k versin hemen ev dikicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 sen iste yeterki site dikelim ayıpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 biletle ev ucuz gibi, ama bu bilet nedir, nerden edinilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bilet dediği bakmadım ama sanırım eski ticket olayından bahsediyosunuz çok dandik şeyleri kabul etmiyor o çöp kutusu plate set legginsini ticketa çeviriyosun. sana belli bir ticket veriyor gibi. yani çör çöpü ticketa çevirin sistemi o. ama tabi zamanında bone armorları yapamıyordun mesela. eskiden phoenix set yada blessed staff verirdi ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Dartanian said: Beyler quest yapın saçmasapan şeyler ama iyi para veriyolar. 50k yaptım 30dkda skeleton ıvır zıvır keserek. 3-4 tane atım oldu. Ayrıca gemi aldım bi çok yeri markladım. briti arşınladım ama nerde bu quest giver ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 innde falan olurdu normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Oyuna başlarken doğduğumuz yerin hemen altındaymış.. Peki scroll ları sattığımız high mage nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 siz herşeyi sorun çözün ben gelip buradan okuya okuya oynayayım bugün yarın fln lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 CATZEyle bulusup çay içtik http://i.imgur.com/uN0nv8o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 OHA ostardlari bizede ayirin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bizde at yok at. adam ostardlı resim koyuyo ya. lordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ben dedim gençler yatırımı bana yapın die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 mage i kasana kdr yatırımı yaptınız yaptınız sonra gerke yok ztn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ben aksam bi 10k atesliyim sana :)) hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 beyler açıyorum şu an ıtıbarıyle. britte olan var mı pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 beyler uo yu çekemıyorum bana link ateşelesenize. nebulanınki patlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 şaka maka skil kasmayı özlemişim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 aksam ayakkabı kutularını hazırlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 hadi yine iyisin kapmışsın beleş ostardı haylaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Catze said: ben dedim gençler yatırımı bana yapın die :D butun ayakkabi kutularim sana feda olsn da bisey sorcam ya taming gain nasil gelio? artis varmi artis? :) hizlimi gelio yoksa yavasmi mesela 50-60 arasini kac saatte kastin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 3 gün :D sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 tailor kasan var mı yol göstersin acık bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 body sash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi çok mutluyum bugün cuma sosyalleşirim ama yarın öğlen ve pazar kasıyorum hadi http://moarpowah.com/wp-content/uploads/2013/01/Hype-Train-TRAVIS-1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Gaboo said: body sash zor artıyor ph mı kapattılar acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar