tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 HotLine said: oppa gangnam style server coktu çökmedi ya reset atıyolar. kapasite arttırcaklarmış falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 regler 400 olmus ama scrollu kacırmısız yine kasla goz arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 scrollun yanına çöktüm yarım saatte anca iki kere yakalıyabildim bir kerede adamın teki yere düşürdü ordan aşırdıydım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 scroll buldum ama hepsini almaya param yetmedi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 abi bende earth elemental yaip yapip magery kasiorm kafaya gel title aldim the kind yeezy olduk ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Fakire full spellbook verebilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 dc yiyorum sureklı ben kıpırdayınca . .cozunurluk dıye bir komut varmıs onuda yazamıyorum yıne dc yıyorum aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 arkadaşlar bana bi runebook birde scroll verenin kırk yıl kölesi olurum ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 evet 1 saat dayandım sılıyorum hayırlısı bu kadar kucuk ekranda oynanmaz bu oyun. page attım komutu kaldırdık dedıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 komutu kaldırmadılar az önce yaptım ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 patladı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 sankim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ,SDOKSDSDilPşi.sd.fçgoğlpşğasdcDOFKDFLP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 str cok yavas geliyo abi. sevsinler boyle power hour'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 1 magery inscription alchemy tailoring eva int carpenter fishing 2 miner blacksmith lumberjack tinkering magery eva int bowcraft sadece crafter kasıcam şimdilik ne diyosunuz bu 2 karaktere ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 toggie said: str cok yavas geliyo abi. sevsinler boyle power hour'u. Zikko said: jhelom'da box alanında stat kasmak için çalgılar var her tıklayışta geliyor, .stat yazarak da statlarını ayarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ben de çok ince sıkılıp çıkmalı craft kasıyorum. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 yıl 2014'e günler kala dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 =)) said: 1 magery inscription alchemy tailoring eva int carpenter fishing 2 miner blacksmith lumberjack tinkering magery eva int bowcraft sadece crafter kasıcam şimdilik ne diyosunuz bu 2 karaktere ? carpenter ve lj aynı karakterde olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 toggie said: str cok yavas geliyo abi. sevsinler boyle power hour'u. jhelomda enstrumentler var abi tikliosn her tikladiginda 1 kere gelio gelsene jheloma da brit e giden gate'in arkasinda kopruye gelmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 onu hallettim de yatıyorum ben simdi. yarın is guc. bi de hatunun dogum gunu falan. cumartesi gunu sabahtan aksama kadar oynarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 asdasdf yuklicem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 nası giriliyo şimdi, bi düz uo cektim siteden bi de connector. yetiyo mu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 1char mage eva ins medi pois resis alchemy kasıyorum 2char tailor animal lore taming x x x x crafta yönelik yapacam bunu başka ne vereyim önerileriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bs de iyi para olur herzaman bide bowcraft,tinkering golemmm mmmpfsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar