Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula item ve char reset!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wolas said:

jheloma gıtmeye kasamam brıtteyım ben alttan makro ustten ıs yapıyom bırı gate acsın :D

muzık aletı ıle 70 yuaptım artmıyor auahda

abi brit char açtığın yerde gate var young area diye ona gircen işte jhelom young area'ya atıyo.
Mesaj tarihi:
daha eve gidemedim pef. gidince de halim olmayacak neyse hafta sonu serverlar cokmezse hafta sonu pm warr warlock crafterin hepsini kasar salarım bi sonraki bahara. asf.

beyler pismis balık satılıyo mu bunun cevabı lazım ona gore script bulayım. =)
Mesaj tarihi:
madcow said:

daha eve gidemedim pef. gidince de halim olmayacak neyse hafta sonu serverlar cokmezse hafta sonu pm warr warlock crafterin hepsini kasar salarım bi sonraki bahara. asf.

beyler pismis balık satılıyo mu bunun cevabı lazım ona gore script bulayım. =)

hele hele
Mesaj tarihi:
2009 mu pehh ben komple bıraktığımda 2002 veya 3 dü tam hatırlamıyorum oha 12 sene olmuş evlensem çoçuğum onayacak yaşa gelmiş olacaktı ah ah asdjkashdşas
Mesaj tarihi:
heal anat -> mage'de bir işe yaramıyor onların yerine resist ve lockpick/alch/parry kasabilirsin ama resist'i mutlaka kas necro gelirse istersen onları kasabilirsin.

resist'siz bir kalvas 61 falan siliyo, an mani 12 siliyo in por desen öle çıtır çıtır erirsin :)
Mesaj tarihi:
şimdi şöyle acıklayayım,

action sırasında im porla bandajın yırtıldıktan sonra bir anlamı kalmıyor, warrior'lar bu yüzden yırtılmaması için kalkan takıp bandaj atıyor.

healing'i 80 yapayım dersen bu sefer de delayın artıyor, o yüzden pek kullanımı tercih edilmiyor p.mage'lerde ama yine de tercih meselesi size kalmış.

An Nox atıp g.heal pot cekip devam edebiliyorsunuz ve resist dedigim gibi baya etkili oluyor karambollerde cıkan kal vas'lara karşı.
Mesaj tarihi:
dediklerin güzelmiş de guildie kankalarımı nasıl instant resliycem heal anatomy olmadan?
parry resist kasıp tank gibi gezilebilir harbi

edit: zikkonun bi önceki mesajına ithafen yazdım

edit2: bleed+deadly yiyince oyunu mu silcez
Mesaj tarihi:
deadly okadar kolay yedirilmiyor nebulada,

mage'lerin poison büyüsünü atarken senin içine girmesi gerekiyor, yani uzaktan atılan poison'larda deadly yemiyorsun.

silaha sürülen poison'da ise düşük şansla yediriyorsun 2 tik'de bitiyor genelde çok bedevi degilsen :)
Mesaj tarihi:
Hala stat kasanlara sesleniyorum.Britte ilk charın doğdugu yerde adamlar gate koymuş maviyede boyamışlarki renk körleri de görebilsin diye.Ama bizim pati o gateyi kesfedememiş hala davul alıcam stat kasıcam diye uğraşıyor .

O gateden geçince 10 kare ilerde sağda müzik aletleri var bütün statlarınızı orda kasıyorsunuz .Lan bi daha stat yazan olursa sdfssfd şifrenizi verin ben kasayım he
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...