pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 LAN OLM KİM KİLİDİ AÇTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 neutrino senin kaçını açontun kardeş, 3 ay önce kaydolmuşsun da sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ağlak ağlak daha fazla meşkul etme hoş sohbetimizi. git bi faplada kendine gel sonra süt içip uyu.. edit : @ neutrino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 harbi lan 3 ay önce 'kaydolmuş' asdfsah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Noyzura bu forumda kimin ağlak konular açıp attention whore olduğunu herkes biliyor. Git önce gramer ve imla kurallarında level kas, sonra gelir forumda yazarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 arcane said: neutrino senin kaçını açontun kardeş, 3 ay önce kaydolmuşsun da sdfds uuuuu beybi beybi uuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 İlk accountum olm benim, yeni gelenlerde yazdim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yeniysen buralarda azcık efendi ol o zaman ortama alışana kadar.. Kayıt Tarihi: 20/08/2013 13:41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Efendi olmayı öğretecek son insan sensin bu forumdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Noyzura sen ethernass/hobbit zamanındaki Cain misin acaba? Çok benzettim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 herşey olabilirim ya da hiçbirşey... soruna ise hmmm cain diye char açmış olabilir miyim diye emin olamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Char değilde acc.name. sharky olsa hatirlardi. Ankaradanmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 noyzura'nın o kadar geriyi hatırlayabileceğini sanmıyorum sdfsdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ya aynen .. geçen bir afterpartyde zekam ile sonsuz espri yardırıp arkadaşlarımı ince dokunuşlarımla gıcık ederken bir oyundan bahsettiler zeka/hafıza ilişkili.. mesela 1) masa 2) ampul 3) helva . . 9) cacık 10) konsol v.s v.s v.s. kelimere numara verilip GM kağıda yazıyor. sonra biraz süre verilip zihninde rakamlar ile kelimeleri hikayeye çevirip oyun başladığında GM 9 dediğinde cacık , 2 ne diye sorduğunda ampul diye hatırlaman gerekiyor. örnek ilişkilendirme : Bir numaralı yarış otomobili , 2 farındaki ampülleri v.s.. dedim benim sadece beynimin sağ lobu çalışıyor ve rakamlarla aram iyi olmadığı gibi hafızada yok gibi birşey dedim.. 10'luk denedim rezildim.. sonra 5'lik denedik onda bile rezil oldum. O esnada yanımızda olmayan bir arkadaşımız bu oyunu 90'lı rakamlara kadar çat çut kafaya yerleştiriyormuş falan.. ama ankarada değilim. ama sharky'i hatırladım sanki çünkü ankaradan uo oynayan arkadaşlarım vardı hatta UO'cu manita yapmıştım izmire gelmişti sonra ben onunla ankaraya dönmüştüm. UO'cu ekürisi vardı öyle kaynaşmış olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 JestersTear said: Noyzura said: ne alaka diyordum tam çok iyi yakaladın ya ahahahahahha anlamayanlar 2:38' baksın =>> http://www.youtube.com/watch?v=AjsR2zcrFB4 ilginçlik olsun diye mi seni oynattılar klipte? Ne bileyim çok ısrar ettiler. "Efsunlu birini arıyoruz dedik" herkes seni söyledi dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 AIZEN TAICHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bingildak said: ilk tip'i veriyorum o zaman yoldaşlar: 1) çıktıysa bir sebebi vardır: vucudunuzdan çıkan sperm, sidik ve dışkıyı vucuda geri ağız yolu ile almayı denemeyin. dışarı çıkıyorsa bir nedeni vardır, eğer ağız yoluyla geri alınacak olsa kan kaybından ölen adam yaraya pipet dayar invul shield açardı. off yine o postu hatırladım, pek tatsız oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Karar ne oldu noyzurasama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Noyzura said: ya aynen .. geçen bir afterpartyde zekam ile sonsuz espri yardırıp arkadaşlarımı ince dokunuşlarımla gıcık ederken bir oyundan bahsettiler zeka/hafıza ilişkili.. mesela 1) masa 2) ampul 3) helva . . 9) cacık 10) konsol v.s v.s v.s. kelimere numara verilip GM kağıda yazıyor. sonra biraz süre verilip zihninde rakamlar ile kelimeleri hikayeye çevirip oyun başladığında GM 9 dediğinde cacık , 2 ne diye sorduğunda ampul diye hatırlaman gerekiyor. örnek ilişkilendirme : Bir numaralı yarış otomobili , 2 farındaki ampülleri v.s.. dedim benim sadece beynimin sağ lobu çalışıyor ve rakamlarla aram iyi olmadığı gibi hafızada yok gibi birşey dedim.. 10'luk denedim rezildim.. sonra 5'lik denedik onda bile rezil oldum. O esnada yanımızda olmayan bir arkadaşımız bu oyunu 90'lı rakamlara kadar çat çut kafaya yerleştiriyormuş falan.. ama ankarada değilim. ama sharky'i hatırladım sanki çünkü ankaradan uo oynayan arkadaşlarım vardı hatta UO'cu manita yapmıştım izmire gelmişti sonra ben onunla ankaraya dönmüştüm. UO'cu ekürisi vardı öyle kaynaşmış olabilirim. kuru yu azalt kuru yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 incdarkness said: Karar ne oldu noyzurasama Noyzura said: Girdim savunmami yaptim simdi. Cok tatli ve anlayisli bir hakim vardi. Bir kac ay sonraya bir durusma daha verildi. Yurt disina gidicem ve gelmesem yerime avukat yollasam olur mu dedim. Oda gelmene gerek yok , avukat tutmana da gerek yok , zaten suclamalara dair delil yok dedi. Karsilikli tebessum ettik ve ciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 İyiymiş. Temiz çalışıyorsun demek ki Noyzura kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Temizlik çok güzel birşey çünkü.. oh birazdan kaynar sular ile uzun bir banyo yapıp kemiklerime kadar ısınayım.. Bungün Goddess-tier biri Leve-Up için geliyor. Yüksek enerjili epik insanlarla çalışmak çok daha keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Edriel said: kuru yu azalt kuru yu http://www.youtube.com/watch?v=6EefPcht54c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar