Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahkemeye gidiyorum şans dileyin

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

darkwingduck said:

Noyzura enerjini bilmem ama her topiğin sabır testi/ömür törpüsü yemin ediyorum. Yazdıklarını okurken level atlayıp Peygamber oldum.

Bol şans yine de.

Birde beni düşün bunca minion/creep kestikce tekrar summonlaniyorlar deli xp kasiyorum . Paticikte kastigim level'in haddi hesabı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

naapayım ben de. app dev olduk. takılıyoruz. bir yandan kentsel dönüşüm falan. chop chop

Süper bi ara güzelbahçeye çaya beklerim. 4-5 hafta işlerim var. Level-Up tarot mobile projesi var. Avea,voda,turkcell hizmetleri veren ve projelerinde yardimim dokunuş dostlarim var ama bi devloper ile çay sohbeti ikimizede guzellik sağlayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

chrome said:

naapayım ben de. app dev olduk. takılıyoruz. bir yandan kentsel dönüşüm falan. chop chop

Süper bi ara güzelbahçeye çaya beklerim. 4-5 hafta işlerim var. Level-Up tarot mobile projesi var. Avea,voda,turkcell hizmetleri veren ve projelerinde yardimim dokunuş dostlarim var ama bi devloper ile çay sohbeti ikimizede guzellik sağlayabilir.

sen buralardan alıp yürüyeceksin galiba noyan. sahilevlerinde bi 5 seneye 10m$ lık malikanede gündoğumuna karşı tai chi falan yapar hale geleceksin gibi görünüyor. hadi bakalım hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Noyzura said:

chrome said:

sen buralardan alıp yürüyeceksin galiba noyan. sahilevlerinde bi 5 seneye 10m$ lık malikanede gündoğumuna karşı tai chi falan yapar hale geleceksin gibi görünüyor. hadi bakalım hayırlısı.

Şuan güzelbahçeden önceki villa zaten sahil evlerinde hemen denizin önündeydi fakat buraya gelme sebebi ise sahilevlerindeki mangalcı istilası idi.

Açıkça söylemem gerekirse de Malikane değil güzel bir şatoyu Japonyada olucak harika bir zen bahçesi ile birlikte. En dünyevi boyutda süper yetenek sayabileceğim birşey varsa o da kendini anlamakm isteyen insanları dünyada en iyi anlayabilen insan olma ve tüm mental/duygusal çıkmazlarını iyileştirebilme kabileyetim. Bu deneyimi yaşayan insanlar için çok değerli hale geldiğim gibi günlük hayatımdada yıllardır sosyal biri olarak çok fazla insani ilişkilerim olmasından dolayı böyle bir niyetim olmasada her türlü çevreden güzel insanlardan oluşan bir grup haline geliyoruz. Sadece duygusal/mental konularda değil kendi becerilerimiz ve bağlantılarımız çerçevesinde yetenek ve hizmetlerinde kendini iyi bir noktaya getirmiş herkese iş paslayabildiğim gibi aynı zamanda yeteneklerinde gelişmek isteyen insanlara da doğru kişilerin yanında çıraklık da sağlayabiliyorum

Bu noktada hiç spiritüellikle alakası olmayan kişilerle bile çok güzel bağlarım zaten oluştu ve bu gitgide güçlü bir bussiness private network'e dönüyor.

yine dünyevi boyutta süper güç sayılabilecek yeteneğim ise olasılık paletime hakim olduğum ve bunu diğer insanlara da öğretebildiğim için ufak çaplı dünyevi mucizeler gitgide dünyanın kaderini etkisi büyük olaylara dönüşüyor.

Olasılıklarım üzerine ufak bir öngörü listesi çıkarırsam :

- Ortadoğunun asi spiritüel barış idolü oluyorum

- Dünyada hem mental , hem spiritüel , hem fiziksel güç ve maddi gücün hepsinin muazzam bir dengesini kurabilmenin canlı kanıtına dönüşüyorum.

- Bilim-Sanat-Ruh kardeşliğinin ikonu olarak sanat ve bilim çevrelerinde dostluklarım güçlenirken dünyaya daha verimli hizmet eden kendini aşmış olan insanları ön plana çıkarıyorum

- bir adet Selena Gomez klibinde oynuyorum

- Dünyanın farklı farklı ülkelerinde Level-Up Academyleri açıyorum

- Evrim ve Ruhani sonsuzluk tabanlı öğretim dünyada hem ekonomik , hem politik hemde maneviyat alanında bir devrime dönüşüyor

bu noktada başıma gelebilecek herhangi bir maduriyet durumunda şuan ki çevremde bile ortalığı ayağa kaldırabilecek güçte fanatik sevenlerim var.

Dünyanın her yerinde benim gibi bu saydıklarıma cüret eden deliler olduğu gibi bende bu topraklarda doğmuş cüretkar bir deliyim. bütün bu saydıklarımında gerçek olup olamayacağını anlamanın bir tek yolu ideallerim peşinde gitmek. Çok şükür ki her sabah erken kalkıp , geceleri ise yeteri kadar dinlenip olabildiğince doğru beslenmemin ve sağlığımı hiç olmadığı kadar çok dikkat etmemin tek nedeni bu gezegene dair duyduğum sonsuz aşkın hayatımda eklenmiş olan çok büyük bir expansion ile gelen main quest'e dönüşmesi...

Tüm bunlar olurken elbette bir power player olarak yaşayacağım bolluğun ve zenginliğin haddi hesabı olmayacak ama umrumda olan kısım dünyanın kaderini değiştirebilme gücünün Onuru ..

Rasputin + Osho + Karl Marx + Bruce Lee + v.s v.s.. hepsinin tek bir bedende toplandığı buglı bir karaktere dönüşüyorum her gün. Gelişimimin sınırı olmadığı gibi olasılıklar kümeminde efendisi olarak sonsuz ilerleyişim başarılar ile devam ediyor.

İşin en güzel kısmıda tüm bunları rahatlıkla söyleyebilmemin altında u......u olmaksızın vucudumun kimyasında doğal bir hakimete ulaşmış olmam ve kendi değişken dengelerimde her gün biraz daha ustalaşmam.

Paticiği bu yüzden seviyorum çünkü hem ilerleyişimin kaydını tuttuğu gibi bana çok şey katıyor. En basitinden yardım etmek için yaşadığım insan kalabalıklarının ilkellik çerçevesinde yarattıkları terröre karşı resistant geliştirmemi sağlaması. Çünkü olasılık paletimde efendi olarak kalabilmem için iyi duygularda mest olmakta ustalaşmam gerektiği gibi , bana bok gibi davranan insanlarada iyilik meleği olmaksızın orta ayarlda tatlı-sert-asi ve gerekirse acımasız olmanın rahatlığını kendi içimde dalgalanmalar yaşamadan dengede tutmakda daha da ustalaşamam gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Olasılıklarım üzerine ufak bir öngörü listesi çıkarırsam :

- Ortadoğunun asi spiritüel barış idolü oluyorum

- Dünyada hem mental , hem spiritüel , hem fiziksel güç ve maddi gücün hepsinin muazzam bir dengesini kurabilmenin canlı kanıtına dönüşüyorum.

- Bilim-Sanat-Ruh kardeşliğinin ikonu olarak sanat ve bilim çevrelerinde dostluklarım güçlenirken dünyaya daha verimli hizmet eden kendini aşmış olan insanları ön plana çıkarıyorum

- bir adet Selena Gomez klibinde oynuyorum

- Dünyanın farklı farklı ülkelerinde Level-Up Academyleri açıyorum

- Evrim ve Ruhani sonsuzluk tabanlı öğretim dünyada hem ekonomik , hem politik hemde maneviyat alanında bir devrime dönüşüyor

sdafsadafasdasfasd
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Ya ben bu herifin hiçbir dediğine inanmıyorum abi. Yerdeki kan yüzünden ayaklarım kayıyordu falan demişti bi ara, gördük sonradan ayağındaki çizikleri. Şimdi de topkek falan çalmıştır en fazla.

İçeri alsalar da rahatlasak.

ya kanıyor kanamıyor muhabbetine acayip dramalar kopardınız ve hala kendinizce testis geçiyorsunuz ama sol ayağımda bildiğin yara izi kaldı ya.. telefonumda çektiğim fotolarda hızla toparlayan yaralarım belli olmadı ama inanmadığınız diye koyduğum şeyide rezil ettiniz. =))) neyse önemli olan çok şükür şimdi sağlığım iyi .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...