pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yedirmeyiz cCc binali reyiz cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 arcane said: sam nasıl bir his binaliye oy vermiş olmak ahaha oyu adamın şahsına vermedim ama saçmalayınca eleştirmek benim de ödevim, oy vermeyen senle aynı histeyim onun dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xIraCchPDhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Sam said: arcane said: sam nasıl bir his binaliye oy vermiş olmak ahaha oyu adamın şahsına vermedim ama saçmalayınca eleştirmek benim de ödevim, oy vermeyen senle aynı histeyim onun dışında. ı-ıh :D ve ZAAAAAAA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 AKP standartları için bile kötü olan milletvekilleri diye eğlenceye sticky lazım olacak. Dobrovskiler, Binaliler, Cin Egemenler sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 üçüncü dünya ülkesi olmak böyle bir şey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 meh politika konuşmak istesem çetintaj bölümü var zaten arcane, çok istersen skype'dan konuşuruz burası yeri değil heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi binali topikine akp seçmeni olarak uğrayıp politika konuşmak istemiyorum tribi atman çok ilginç. ben de istemiyorum. politika değil eğlence zaten binali. bu kadar alınacaksan oy vermeseydin adamlara sdfsd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 turk siyaseti eglence disinda konusulacak bi durumda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 sus ya atarlı eğlence modu mu olur. krusty bu hafta simpsonsda ben üzgün kontenjanından palyaço olduydum dediydi onun gibi sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 siz eglenin diye biz yokluk icinde yasiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 e gülmeye geldik komikli mesaj attık. başıma minutemen toplanacaksa bunlara da yazmayayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bunlara yaz ama fallout başlıklarına yazma pliz, orada daha da haksızsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 fallout benim göbek oyunum ya, müzakereye açık değil sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Trajikomik video resmen. Onun dışında, anlamsız yükleniyorsunuz Sam'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ahahaha çok iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Tam bir skandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ABOV, MOD vs MOD GOGOGOGOGOG Bir de sam kusura bakmasın da dünyanın en kötü espirisini falan yapmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ben çok abzürt görmüyorum artık sonuçta bu adamalara oy verenleri biliyoruz onlar bunlardan daha cahil kültürsüz normal bunların başa gelmesi Acınası bir durum tabii ki daha bombaları var. şu video reklam olsa dahi bile bizde olması imkansız ötesi neyse konuyu dağıtmıyım fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 rte'nin beyaz showa ciktigini filan dusundum bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Curunir said: Ben çok abzürt görmüyorum artık sonuçta bu adamalara oy verenleri biliyoruz onlar bunlardan daha cahil kültürsüz normal bunların başa gelmesi Acınası bir durum tabii ki daha bombaları var. şu video reklam olsa dahi bile bizde olması imkansız ötesi neyse konuyu dağıtmıyım fazla su reklam olsada imkansiz. görüntüde 2 koruma var hadi görünmeyenlerle 5olsun bilemedin sivillerle 10 olsun. rtede 150 tane koruma var. okuyana kac sene oldu diye sorsa 6yi gectiyse silktir git diyebilir. ben bu potansiyeli onda görüyorum. daha önce anani alda git vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 akp'ye oy versen de dermesen de beğensen de utansan da o senin ülkenin bakanı bu utanç hepimizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ulan adamdaki rahatlığa bak bizde de spor bakanını tokatlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 alın size obamanın gerçek yüzü! http://www.youtube.com/watch?v=078BGtKNL1o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 obama'nın en iyi demeci şuydu açık ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar