Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

obama vs binali yıldırım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arcane said:

sam nasıl bir his binaliye oy vermiş olmak ahaha

oyu adamın şahsına vermedim ama saçmalayınca eleştirmek benim de ödevim, oy vermeyen senle aynı histeyim onun dışında.
Mesaj tarihi:
Sam said:

arcane said:

sam nasıl bir his binaliye oy vermiş olmak ahaha

oyu adamın şahsına vermedim ama saçmalayınca eleştirmek benim de ödevim, oy vermeyen senle aynı histeyim onun dışında.

ı-ıh :D

ve

ZAAAAAAA :D
Mesaj tarihi:
abi binali topikine akp seçmeni olarak uğrayıp politika konuşmak istemiyorum tribi atman çok ilginç. ben de istemiyorum. politika değil eğlence zaten binali. bu kadar alınacaksan oy vermeseydin adamlara sdfsd :)
Mesaj tarihi:

Ben çok abzürt görmüyorum artık sonuçta bu adamalara oy verenleri biliyoruz onlar bunlardan daha cahil kültürsüz normal bunların başa gelmesi

Acınası bir durum tabii ki daha bombaları var.
şu video reklam olsa dahi bile bizde olması imkansız ötesi
neyse konuyu dağıtmıyım fazla

Mesaj tarihi:
Curunir said:

Ben çok abzürt görmüyorum artık sonuçta bu adamalara oy verenleri biliyoruz onlar bunlardan daha cahil kültürsüz normal bunların başa gelmesi

Acınası bir durum tabii ki daha bombaları var.
şu video reklam olsa dahi bile bizde olması imkansız ötesi
neyse konuyu dağıtmıyım fazla

su reklam olsada imkansiz. görüntüde 2 koruma var hadi görünmeyenlerle 5olsun bilemedin sivillerle 10 olsun. rtede 150 tane koruma var. okuyana kac sene oldu diye sorsa 6yi gectiyse silktir git diyebilir. ben bu potansiyeli onda görüyorum. daha önce anani alda git vardi.
  • Yeni Oluştur...