Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ahahaha neden "yazmalı"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Miamia said: Ateist yazılamıyor mu o alana? Merakımdan soruyorum. Bomboş duracağına birşey yazmalı bence.Devlete ne senin inancından. Boş kalması en makulu şimdilik. Yeni kimliklerde bu rezalet olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miamia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bunun rezaletle ne alakası var ki? Ben mesela hindiye tapıyorsam orada Hindizm falan yazmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bingildak said: hmmm evet forumda bir sürü yaverim var, çağırıyorum geliyorlar falan. sen kremi uygulamaya devam et, uygulama sırasında bingildak'ın profilinden geçmişteki mesajları okumayı esirgeme, göz - anus kordinasyonunu* kaçırma. ilk tüp bittiğinde ben tanı koymaya geleceğim. bingildak said: don yırtığından çıkar gibi nasıl bir küfür niteliğine sahip açıkla bizde öğrenelim. Glatheros said: evladim don yirtigindan tenasul organi cikar. sikayet butonu bozuk buyuk ihtimalle, ama buraya da yaziyim Saeros guzelce gorsun. Zegna said: 4. Mesajlarda kullanılan üsluba dikkat edilmeli ve küfürlü kelimeler ile mesaj atmaktan kaçınılmalıdır. Kısaltarak, kelime değiştirerek veya net bir şekilde yazılan küfürlü mesajlara aynı yaptırım uygulanacaktır. Argo kelime kullanımı abartılı olmadığı sürece serbest olup insanları rahatsız etmemeli, kışkırtmamalı ve ikili münakaşalara neden olmamalıdır. zegna nefr fizban dynamick Geregini yapin lutfen. Bu kullanicinin bir degil iki degil hali ve tavri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Öyle bir bölüm olmasa, hindiye de tavuğa da tapsan sadece seni ilgilendirse mesela, daha iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20130804155632/epicrapbattlesofhistory/images/e/e7/Dr-zoidbergs-butthurt-cream-300x225.jpg kullanım, pırt diye aradan çıkmaya hitaben kullanıldığı o kadar belli ki. sırf butthurt'den dolayı olayı bana pipi demeye getirmeye çalışıyorsan çalış tabii ki de, noyan'ın kankası olduğu nerden belli aklı fikri orda asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Miamia said: Bunun rezaletle ne alakası var ki? Ben mesela hindiye tapıyorsam orada Hindizm falan yazmalı bence.Sen gene tap, ama gözümüze de sokmana gerek yok kimlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 inanc dedigin sey bir tek seni baglar. dogum yeri, dogum tarihi, kan grubu gibi degismeyen ve KIMLIK le alakali birsey de degil. kimlikte yazmasinin hicbir olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bıngıldak, Glatheros, ÖM'ye dönün arkadaşlar, kimsenin salladığı yok aranızdaki tartışmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 kimlikte din hanesinin olmasının sebebi ölürseniz defin işleminizi belirlemek. yanlış olan doğar doğmaz birinin oraya dininizi yazması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ben zaten onunla laf dalaşına falan girmiyordum ki noyan'la oynarken araya girdi krem ihtiyacı varmış, verdim gitti işte. öm falan atsa yanıt atar mıyım allahasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 pahalıymış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar