sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 adam pis sarhoşun tekiymiş. yine bi gün sarhoş olup sızdığında, alıp bi odaya koyuyorlar, odayı da hastane odasına çeviriyorlar "sen 10 senedir komadasın" diye yutturuyorlar. Justin Bieber'a da lafı sokmuşlar hasudfhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 çok çok daha iyi olabilirdi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Hehe çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Turkiye'de yapilabilecek ender sakalardan biri. Biz de daha bi guzel olabiliri bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi baya dandik ya, o kadar ortam kurmuşlar kostümler falan her şey iyi, ama zart diye bitiyo adam ne olduğunu bile anlamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 çocuğunu karısını fln getirmeleri lazımdı,10 yıl yerine 20 yıl de mesela. kadını yaşlandır, kızı yerine büyük bi tip fln bul. neler yapılırmış aslında zart diye bitirmişler. adam korkmadı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 adam dayanamayip tokatlamaya basladi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 /summon mustafa karadeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi bir tek bana mı çok sahte geldi bu olay. normalde herboka sahte diyenlere acaip uyuz olurum ama resmen sahte lan bu. adam bi kere çok az tepki veriyo herşeyden önce. neyse hadi onu anlayalım. en sonunda adam tokat atıp bir anda kızmaya başlıyo araba kullandı diye. sonra olay sosyal mesaja bağlanıyor dont drink and drive diye falan. sanki böyle bilinçlendirme virali falan gibi geldi bana. bilemedim. atlaya atlaya izledim biraz da. yanlış mı anladık noldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 gerçekten çok daha iyi olabilirmiş, o kadar prodüksiyon kasmışlar biraz daha genişletebilirlermiş olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar