Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

couchsurfing


yav

Öne çıkan mesajlar

neutrino said:

Sevgilileriyle geliyorlar, 3rd wheel olma ihtimali yüksek.


aynen geneli sevgilisi ile geliyo
3rd wheel olunur anca.
yalnız gelen kızlar için de piyasa var zaten ankara da
millet arasında paslaşıyor 3-4 yıllık, belki daha eski cs'ciler.
sisteme yeni girecek insana ekmek çıkmaz o yüzden
boşuna kasıp rahatınızdan olmayın.

önce erkek ağırlarım sonra karı gelir olayı da yalan.
zencilerden sosisfest olur anca

emekli cs'ci konuştu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
ne pis insanlarsınız lan, hiç yardım edelim ağırlayalım, şehri ülkeyi tanıtalım yok. nerde türk misafirperverliği, her şey mi canım seks? bu arada bugün ilk misafirlerimi yolcu ettim, fransız üç kız bir erkek iki gün ağırlayıp elimden geldiğince gezdirdim ve baya baya eğlendim ben. (not: tabiki seks yabmadık)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

CS ile biraz haşır neşir oldum geçen aylarda. Dışarıdan iyi bir fikre benziyor, ruhuna uygun kullananları da takdir ediyorum.

Amma velakin çok yavşak bir site olduğunu da göz ardı edemeyiz. Hoş bence siteyi amacına uygun kullanmak için dahi kişisel pazarlamanın dibine vurmak gerekiyor. Ben kendimden bahsetmeyi sevmiyorum fazla o yüzden hoşuma gitmedi.

Bir hatun kişiyle seyahate çıkarken onun hesabını kullandık. Başvurduğumuz herkes o sırada meşgul çıktı. Öte yandan arkadaşımın yer bilgisine göre değişik şehirlerden her gün mesajlar geliyordu. Geneli bir Türk abazasının standartlarının altında, tek farkı ingilizce olan mesajlar. Hatta kimi italyan'ın ingilizcesi bizim konyalınınkini aratır.

Öte yandan host bulmak için sanırım çok önceden çalışmalara başlamak gerekiyor. Bizim az vaktimiz vardı dolayısıyla verimli kullanamadık. Ha Floransa'da CS'den bi kadınla tanışmıştık çok enteresan mekanlara götürüp tavsiyeler vermişti. O kısmı çok iyiydi.

Onun dışında ilerleyen vakitlerde tekrar bir şansımı denerim siteyle. Ama sanırım önce birilerini ağırlayıp feedback almak şart. Özellikle erkekseniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

profilini ne kadar doldurursan, couch arayanlar seni o kadar tanıyabılıyor. 1 tane resim koyup sadece e-mail yazarsan zaten kimse sana güvenmez de yazmaz da.

sanmıyorum kendi hakkında bişeyler yazmayı seven olduğunu zaten, olanlar ise blogger falan oluyor işte. Ben bi kerede dolduramadım mesela ama aklıma geldikçe girip bişeyler yazıyorum doldu baya. Resim de koyun bol bol ki fake olmadığınız çıksın.

bi de o doldurduğun bilgiler senin şekş peşinde abaza mı olduğunu yoksa kültür paylaşmak isteyen, önce host edip sonra surfer olmak mı istediğini, kafa yapını belli ediyor.

bi de sadece evde ağırlama yok CS'de, benim son misafirlerim polonyadan hitchiking ile geldiler mesela, dönerken de car share buldular CS üzerinden budapeşte-krakow yapan yol+konaklamaya 1 kuruş para ödemediler. sitenin amacı bu.

Her gelenden kendi ülkelerinin yöresel içkilerini istiyorum, bozuk paraları falan gibi küçük manevi değerli şeyleri topluyorum, ve gitmediğim pek çok ülke hakkında bi çok bilgim var şimdi. Bu yazda beni onlar misafir etcek ve konaklama yol parası vermeden 6-7 ülke gezcem 1 ay boyunca.

NEDEN?

çünkü oo eve karı gelio kesin yatarım ben bunla diye misafir etmedim, insan oldum, misafirperver oldum. Hepsiyle hergün konuşuyoruz çok güzel arkadaşlıklar kurduk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu nasıl topic lan herkes uyuşturucu mağduru gibi yazmış.

CS ile ilk tanışmam bir arkadaşım aracılığı ile oldu. Olm şöyle sağlam karılar geliyor böyle sağlam manitalar düşüyor derken kendimi bu bataklıkta buldum.

1-2-3 derken Eskişehir buluşmalarına gittim, hep çirkin çirkin kızlar. Bi sigarayı söndürmeden diğerini yakabilme kapasitesine sahip kısa kıvırcık saçlı göbekli ama sosyoloji de y.lisans tezi hazırlayan ablalar. Avrupa'yı yalamış yutmuşlar.
Kelli felli abiler var sıkıntıdan geliyorlar

Neyse dedim eve alayım bari buradan iş çıkmayacak. İlk seferinde 3 koreli geldi misafirdir dedim ağırladım sonra 2 singapurlu geldi. Ne işiniz var lan eskişehir'de dedim. Partiye götür bizi dediler, 222 ye götürdüm karşı masadaki kıza asıldı güvenlikle olay yaşadık 2 ay her gün gittiğim yere giremedim.
Son kez alırım dedim bir çinli çift geldi kız erkekten daha yakışıklı. 2 kez evde seviştiklerini tahmin ediyorum 3 gün kalıp gittiler.

Neyse TR defterini böylelikle kapattım.

Avrupa da gideyim dedim evlerine. Bi herife gittik rahatsızın teki ot çıkarıyor, zart çıkarıyor iç te iç sokarlar dedim topladım eşyaları hostele gittim.
Sonra ev bakmadım bir daha.

Prag'ta partisine gidelim dedik. Hepsi Türk'tü koca slav ırkının en çirkin hatunu ile gece sonunda sikindirik bir barda baş başa kaldık sonra bastım gittim.

Döndüm Istanbul'da bot partisi vardı 3 sap gidelim dedik. Bi gittik 300 sap on the boat!
5 tane ispanyol vardı da iki karşılıklı oynarken erkek olduğumu hissettim.

Yani öyle ki gençler,
uzak durun lan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...