noddle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Arkadaşlar merhaba, Ben iphone 3GS kullanıyorum. Özellik şu: Telefonda ekranı sola kaydırınca, telefon içinde kayıtlı her yerde herhangi bir key word araması yapabiliyorum; Telefonumda Notlar bölümünde kaydettiğim herhangi bir not veya o key wordün geçtiği tüm gelen mailler, ya da birisi bana mesela 3 yıl önce mesaj atmış o mesajda bu anahtar kelime varsa onu da buluyor. Çok kullanışlı Iphone'u kullanma sebebim bu, Steven Jobs bunun patentini almış başka telefonlarda da yokmuş diyorlar. Doğru mu? Başka telefonlarda bunu kullanmak için ayrı ayrı bölümlere bakıp o şekilde arayabiliyormuşsun, yani bir mesajlarda arıyorsun, bi notlarda arıyorsun. Iphone da bütüüüün telefonda o anahtar kelime ilgili ne varsa çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 arama motorunun (adı buysa arama özelliği işte) pattern'ini aldığını sanmıyorum. bu arkadaş troll galiba, 3 etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bu ios7de yok mu ya, sola cekinec biusey gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ana ekranda ekranın ortasından asağı dogru çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Fistan said: ana ekranda ekranın ortasından asağı dogru çek yo yo tuş kilidini unlock ettikten sonra parmağını sağa doğru sıyır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bingildak said: arama motorunun (adı buysa arama özelliği işte) pattern'ini aldığını sanmıyorum. bu arkadaş troll galiba, 3 etti. Ne 3 etti anlayamadım? Yazdıklarım seni rahatsız ediyorsa admin'e şikayet et. Pattern değil üstelik patent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ios7'de ayni zimbirti icin ortadan cekilmesi gerektigini anlatmak istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Fly said: ios7'de ayni zimbirti icin ortadan cekilmesi gerektigini anlatmak istedi. :) tamamdır, sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 aquila said: bu ios7de yok mu ya, sola cekinec biusey gelmiyo. aşağıya çekicen abi, ios7'de değişti o dalga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 2 yıldır iphone kullanıyorum daha bir kere bile bu arama özelliğini kullanmam gerekmedi, ne garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 yav said: 2 yıldır iphone kullanıyorum daha bir kere bile bu arama özelliğini kullanmam gerekmedi, ne garip. Ben ipone'u sadece bu sebeple kullanıyorum. Çünkü unutuyorum mesela o mesajı, maili vs. kim gödermişti diyorum, veya neydi şu account'umun şifresi, notlara yazmışımdır içindeki key word ü yazınca çak diye tüm telefon memorysinde arıyor buluyor çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Yani kısacası, başka telefonlarda da var mı bu özellik? Telefon değiştirirsem yine iphone mu bakmam gerekiyor bu özellik yüzünden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Hayir yeni blackberrylerde de var. Q10 Z10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 spotlight searchü diyor sanırım. kitkatla gelen google now içerisinde var diye biliyorum ama spotlight search kadar kapsamlı mıdır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 samsung s2-s3-note1-note2 de var, büyük ihtimalle hepsinde vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Zep said: Hayir yeni blackberrylerde de var. Q10 Z10 yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 yavastir ama iphonedaki gibi indexleme mantigi yok androidlerde. IPhonedaki maillerde falan inanilmaz hizli bir sekilde buluyor. OSdan kaynaklanan bir sey sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 SenariouS said: yavastir ama iphonedaki gibi indexleme mantigi yok androidlerde. IPhonedaki maillerde falan inanilmaz hizli bir sekilde buluyor. OSdan kaynaklanan bir sey sanirim. Hmm, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar