Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL - Galatasaray - Juventus 10.12.2013 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kalten said:

Son 2 sene performansına göre daha başarılı gözüküyoruz evet ama gidip Galatasaray Juventustan daha iyi bir klüp yazdığınız zaman ben utanıyorum Galatasaray'lı olarak.

Ben valla son iki senedir daha başarılı daha iyi takımız diyorum , ve inatla bu geçen 20 sene veya gelecek 20 sene aynı demek değil diyorum. Sadece ve sadece şu 2 sene daha iyiydik o kadar diyorum.
Mesaj tarihi:

Wish qoute

Wishmaster said:

Mithat said:

Fizban galatasaray>juventus demişim , rörörö yapılmış , galatasaray turu atlamış , juventus uefaya gitmiş , 3 maçta 9 gol denmiş , daha herşey benim lehimeyken , burada onlarca insan yargıladığımı söylerken , hala sen tek başına neyi anlatma çabasındasın? Hayır birileri desteklese dicem ki ben yanılıyorum , bi de bi ton insan benimle aynı görüşte , senin tarafından destek veren bir allahın kulu yok , sırf şu durumdan anlaman lazım yanıldığını.

edit : son saniyede madcow golü , oğlum sen gelmesen çok haklı bir yazı yazmışım şurada niye bozuyosun? Neyse 2 oldunuz en fazla.

yani mithat.. Acaba gelecekte bir gün şu mesajlarını okuduğun zaman kendine güleceğin bir konuma gelecek misin merak ediyorum.

dsfasdf , evet çoğunluk benden yana ben haklıyım demekte 'salarım %50yi üzerine ' demek gibi olmuş biraz hak veriyorum :D
Mesaj tarihi:
fizban said:

sadece 6 maçlık bir periyotta şans, hakem, form, kondüsyon, hava koşulları, istemek falan derken bin tane şey karşında olabilir veya sana yardımcı olabilir. buna bağlı olarak kendinden daha iyi veya daha kötü takımları yenebilirsin veya yenemeyebilirsin.

ama şimdi 6 maç sonucunda 2 tane bala göte puan sayesinde juve'den daha iyi bir takım olduğunuzu iddia ediyorsanız kusuar bakmayın da sadece futboldan değil, genel olarak mantıktan falan da anlamıyorsunuz. parası neyse vericem, size mantıktan özel ders aldıracam ya valla.

abi su saydigin seylerden olusuor zaten futbol
yoksa iyi takimlar belirensin hiç oynamadan kazandik desinler

6 maçtan ibaret bala göte diyosun oda garip
salakligimizdan kopenhagena yenilmeseydik gayet rahattik ha yuventusta puan kabetti kopenaga futbol iste
garip olan tek sey -6 averajla gruptan çikmamiz bence oda reyal farki
Mesaj tarihi:
Neye dayanarak iyi diyolar söyleyim isme dayanarak. Tevez var, pirlo var, pogba var, llorente var vs vs. bu takım gsden iyi.

Kadro kalitesi olarak baktın mı evet bunu diyebilirsiniz. Ancak bu sezon sergiledikleri şampiyonlar ligi performansı kadrosunun çok altında.

Deplasmanda kopenhagla berabere kaldılar, kendi sahalarında zar zor 2 penaltı ile yendiler. Bizden sadece 1 puan alabildiler realden 1 puan aldılar.

Bizim daha iyiyiz dememiz ne kadar saçmaysa, senin de juventus daha iyi demen çok saçma. Çünkü 2 takımın arasında net bi fark yok.

Şu açıdan da bakabilirsin. Kötü galatasaray, Juventus'u eledi. Geçen seneki performansımız bu senenin çok daha üstündeydi mesela bana kalırsa.

Kendi mantığınla şunu diyosun sen Gs>Fb. Bence bu sene Fb çok daha iyi performans sergiliyo. İzliyorum bütün maçlarını zevk veriyo...
Mesaj tarihi:
ben zaten gs gruptan çıkması mucize vs demiyorum ki. şanslı olsaydı, dakka 1'de ronaldonun ayağı kırılsaydı mesela real madrid'i yenme şansı da vardı. ama bu küçük takımın büyük takımı yeneceğini değiştirmiyo.
Mesaj tarihi:
Dün bende kabaca aynı şeyleri yazdım fizbanla ordada yok çekememezlik şu bu..

Yahu bir kişi söylesin neden çekememezlik olsun. Bu çekememezliğin olduğunu düşünüp yıllardır UEFA kupamız var diyen takım sizsiniz.

Burada Galatasaray - Fenerbahçe rekabetinde Sizi yendiğimizde Gidip Fenerbahçeyle alakası olmayan Avrupa kupasındaki maçları Yıllardır süre gelen ezilmişliğin bir dışa vurumu olarak bize söylüyorsunuz. Sonra çekemeyen biz oluyoruz o ayrı komedi.

Sırp bi arkadaşım vardı oynadığım bi oyunda "BİZ CRVENA ZVEZDA'YIZ BİZİM ŞAMPİYONLAR LİGİMİZ VAR" (kızılyıldız) diyordu onlardan hiç bir farkınız yok. Ha sizin kriterinizde düşünürsek Kızılyıldız'da sizden büyük takım adamlar şampiyonlar ligini kazanmış.

Kısacası 2li takım rekabetine AVRUPA adı altında ayrı bir rekabet sınıfı getirip bide Bunun üstünden "Fenerlilere kapak oldu" diye prim yapıp. Sonra Bu Fenerlilerin Galatasaray kompleksi var diyosunuz. Kimde kompleks var ? Yıllardır ezilmişliğin verdiği aşağılık kompleksinizi dengeleme adına Fenerbahçeyle aranızda rekabet sınıfı oluşturmaya çalışan sizlersiniz ?

Onu geçtim Dün biri çıktı Futbol dışında herşeyin mümkün olduğu bir tarlada rus ruleti oynayıp kazanarak. Tur atlıyorsunuz. Gerçekten Tebrik ederim çok büyük başarıdır. Juventusun olduğu gruptan onların önünde çıkmak. Her nekadar detay varsada başarıdır.

Ama gelipte buraya "ÜNAL BAŞKAN BÜYÜK FUTBOLCULAR GETİRECEK" Şampiyonlar liginde final oynarız gibi söylemler komik oluyor.

Bundan 2 hafta önce burdaki Galatasaraylılar "bu sezon bizden bi bok olmaz" "çok kötüyüz o kötü bu kötü" "pas yapamıyoruz eziliyoruz" diyen siz Galatasaraylılar, 2 hafta sonra kumdan kale içinde yapılan bir maçı kazanıp Bir Anda Avrupada Final oynayacak kalitede takım nasıl oluyorsunuz ?

Hadi uçun uçmayın demiyorumda biraz destekli uçun. 2 hafta önce rezaletken 2 hafta sonra avrupanın en iyi takımı nası oldunuz ?

Bunla taşşak geçincede çekemezlik oluyor bide
Mesaj tarihi:
Bana kalırsa fener bu gruptan çıkardı , şunu diyebilecek kadar objektif yaklaşıyorum ama anlayan yok , fanatizm yapıyorun sanılıyor sonra.

Bu arada konu burada meloyu bize niye kakaladılar biz onlardan daha iyi takımız dememe fenerlilerin tepkisi olduğundan fenere geldi konu , kimse kalkıp 'fenerden iyiyiz çünkü kupamız var' falan demedi , onu dicek olsak daha çok süper lig şampiyonluğumuz var daha çok türkiye kupamız var daha çok türkiye süper kupamız var , hani başarı bu şekilde ölçülüyosa açık ara türkiyede ki en gelmiş geçmiş en iyi takımız dememiz gerekir niye sadece uefa kupasından bahsediim ki?
Mesaj tarihi:
madcow said:

juventus > gs. cok basit degil mi ya juventusun kadrosunda oynayan oyunculardan lichtsteiner ve bonucci dısındaki hic birini galatasaraya satın alamazken buyuk ihtimal yıllıgına bile paran yetmezken...

Atıyorsanız destekli atın birader, fb ile birlikte futbolculara italyan takımlarından daha fazla para veriyoruz.
Mesaj tarihi:
juve bizden iyi takım. başarıyı büyük yapan da bu zaten. diğer sonuçlarla da uğraşmadan iki maçta 4 puan alıp önüne geçtik. yani adamlara önemli bi üstünlük sağladık 2 maç sonucunda. ama genele bakıp daha iyiyiz demek istiyosak, önce o 10 golü bi yemeyecez real'den falan.

öte yandan mithat'ın genel yapısı haksız olmak üstüne kurulu. yine aksi bi durum göremiyorum.
Mesaj tarihi:
Juventus daha iyi takım değil. Daha iyi oyunculardan kurulu bir takım. Daha iyi takım olsa 2 maçta 4 puan vermemeleri gerekirdi bize. Onu da geçtim oynanan 6 maç var. 6 maç sonunda altımızda kaldılar. Contenin daha kötü futbol oynatıyor olması bizim suçumuz değil. Kötüler mi kötüler. Daha iyi olabilirler miydi evet.

şimdi gidip telegol'deki yerime hazırlanayım.
Mesaj tarihi:

Ağlak Yorum.

Grast said:

Dün bende kabaca aynı şeyleri yazdım fizbanla ordada yok çekememezlik şu bu..

Yahu bir kişi söylesin neden çekememezlik olsun. Bu çekememezliğin olduğunu düşünüp yıllardır UEFA kupamız var diyen takım sizsiniz.

Burada Galatasaray - Fenerbahçe rekabetinde Sizi yendiğimizde Gidip Fenerbahçeyle alakası olmayan Avrupa kupasındaki maçları Yıllardır süre gelen ezilmişliğin bir dışa vurumu olarak bize söylüyorsunuz. Sonra çekemeyen biz oluyoruz o ayrı komedi.

Sırp bi arkadaşım vardı oynadığım bi oyunda "BİZ CRVENA ZVEZDA'YIZ BİZİM ŞAMPİYONLAR LİGİMİZ VAR" (kızılyıldız) diyordu onlardan hiç bir farkınız yok. Ha sizin kriterinizde düşünürsek Kızılyıldız'da sizden büyük takım adamlar şampiyonlar ligini kazanmış.

Kısacası 2li takım rekabetine AVRUPA adı altında ayrı bir rekabet sınıfı getirip bide Bunun üstünden "Fenerlilere kapak oldu" diye prim yapıp. Sonra Bu Fenerlilerin Galatasaray kompleksi var diyosunuz. Kimde kompleks var ? Yıllardır ezilmişliğin verdiği aşağılık kompleksinizi dengeleme adına Fenerbahçeyle aranızda rekabet sınıfı oluşturmaya çalışan sizlersiniz ?

Onu geçtim Dün biri çıktı Futbol dışında herşeyin mümkün olduğu bir tarlada rus ruleti oynayıp kazanarak. Tur atlıyorsunuz. Gerçekten Tebrik ederim çok büyük başarıdır. Juventusun olduğu gruptan onların önünde çıkmak. Her nekadar detay varsada başarıdır.

Ama gelipte buraya "ÜNAL BAŞKAN BÜYÜK FUTBOLCULAR GETİRECEK" Şampiyonlar liginde final oynarız gibi söylemler komik oluyor.

Bundan 2 hafta önce burdaki Galatasaraylılar "bu sezon bizden bi bok olmaz" "çok kötüyüz o kötü bu kötü" "pas yapamıyoruz eziliyoruz" diyen siz Galatasaraylılar, 2 hafta sonra kumdan kale içinde yapılan bir maçı kazanıp Bir Anda Avrupada Final oynayacak kalitede takım nasıl oluyorsunuz ?

Hadi uçun uçmayın demiyorumda biraz destekli uçun. 2 hafta önce rezaletken 2 hafta sonra avrupanın en iyi takımı nası oldunuz ?

Bunla taşşak geçincede çekemezlik oluyor bide

Kadıköy de kupa aldık stadı yaktınız. İki senedir şampiyon olup süper kupada ezmişiz. 2 SENEDE 4 KUPA ALMIŞIZ ELİNİZDEN.

Aziz kafanın biz GS yi eziyoruz dolduruşuna inandırdığı cahillerden birisin.

Elindeki tek veri 14 senedir kadıköyde yenilmiyor olmak. O 14 senede kaç kupa aldın ? GS senin elinden kaç kupa aldı ?
Mesaj tarihi:
Şu azize helal olsun hepsinin yıkamış beyinlerini.

Adamlar rezillik ile 3 sene CL ye katılamıyor. GS bu sayede 60m euro para alacak neredeyse ekstradan hala daha neyin peşindeler.

Sorsan GS yi yenip kupa aldıkları en son maçı hatırlamazlar.

Yakın tarihte ellerinde 4 kupa alınmış bir tanesi de çok övündükleri kadıköyde.

Nasıl bir mantık anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
khala said:

madcow said:

juventus > gs. cok basit degil mi ya juventusun kadrosunda oynayan oyunculardan lichtsteiner ve bonucci dısındaki hic birini galatasaraya satın alamazken buyuk ihtimal yıllıgına bile paran yetmezken...

Atıyorsanız destekli atın birader, fb ile birlikte futbolculara italyan takımlarından daha fazla para veriyoruz.
http://www.tsmplug.com/football/juventus-player-salaries-2014/

burdaki liste "after tax" bi de futbolcunun kazandıgı takımın verdigi degil yani. sadece lorente tevez buffon 3lusu 16 milyon euro kazanıyo. ki yani turkiyeye bu herifleri italyada aldıgı paraya getirebilecegini de sanıyosan o da muhtesemmis.

selcuga 2m euro yıllık veriyosun diye olay cıkan ulkedeyiz herifler ise 4. forvetine yılda 2.1m euro kazandırıyo (after tax) hala yok bilmeden ıvır zıvır. juventustan galatasaraya transfer edebilecegin ilk 11 den adamları say katar muamelesi gormeden ben de tamam evet hakkaten aynı seviyede takımmısız diyeyim.
Mesaj tarihi:
Kalten said:

Voys güzel diyorsunda seninkide aşırı düz bir mantık.Bayern Munihle eşleşen biz olsaydık geçen sene onların yerine bizde elenecektik çok büyük bir sürpriz olmazsa.
sonuçta en kötü aynı performansı göstermiş olacaktık?

Bende Galatasaraylıyım bende yaşım itibariyle yaşadım o en şaşalı günleri futbolda ama çıkıp Galatasaray genel itibariyle Juventustan iyi bir klüp demek biraz fanatizme giriyor.
Voys said:

juventusu eleyerek çıkmadık biz üst tura 4 kişilik grupta 2 şerli maç oynayarak çıktık. 6 maç toplamında juveden daha iyi bi takımmışız demekki.

Avrupanın büyük klüplerinin yanında amatörlükten biraz hallice yönetilen tamamen dönemsel başarılara mahkum haldeyiz benim gözümde daha ötesi değiliz yani.

Tamam burda gelip Fenerbahçeli hadi Fenerbahçelisini geçtim Beşiktaşlı adamların filan gelip dalga geçmesi(eleştiri olsa kabul ama resmen uzanamadığı ciğere pis deme durumu var)sinir bozucu kabul ama sende aynı seviyeye iniyorsun adamlarla tarihte su kadar fazla yendik,2 senedir daha üst düzey başarılarımız oldu biz daha iyiyiz Juventustan diyerek.

Son 2 sene performansına göre daha başarılı gözüküyoruz evet ama gidip Galatasaray Juventustan daha iyi bir klüp yazdığınız zaman ben utanıyorum Galatasaray'lı olarak.
Voys said:

Tarihsel bakmak fener kafası işte. Utanmasan lig kurulduğu seneki skorları yazcan. Geçen sene avrupanın en iyisi 8 takımından biriysi. Bu sene yine ilk 16 dayız. Demekki bu sene ve geçen sene juveden daha iyi performans gösterdik İYİYDİK. Futbol anlayışına gel ya

Bu kadar vizyonsuz yönetilip(şu anki yönetimden ziyade genel olarak konuşuyorum ki bu yönetimde öle ahım şahım bir prof.'luk sergilemiyor bence)potansiyeli harcanan spor camiası azdır sanırım dünyada.Ki bu klüplerden bir diğeride Fenerbahçedir.Bence onlarda ülkemizdeki vizyonsuzluktan nasiplerini alıyorlar.

son paragrafına katılıyorum
Mesaj tarihi:
Ya GS Juveden daha iyi veya futbolcuları daha iyi falan, neler diyosunuz ya siz kafanız mı güzel? Juvenin Conteli dönemine bir bakın bakalım nasıl bir futbol oynamışlar. Avrupada nedensizce saçmalıyorlar evet ama makina gibi bir takım Juve

Bu maçta top gitmiyordu 2 metreye, yapışıyordu adeta çamura ve top oynamak isteyen takım için bu büyük bir sorundur. Drogbanın ve maçın tatil edilmesinin ekmeğini yediniz olay sadece budur.
Daha taktiği belli olmayan bi ton yanlış transfer yapılmış 3 gün önce sövdüğünüz takım şimdi düzeldi mi değişti mi sanıyorsunuz, yazık.

Ha bunu derken aynı zamanda helal olsun da diyorum dün de yazdım, büyük olay Juveyi elemek, ama bu GSyi iyi takım falan yapmıyor, mal meydanda.
Mesaj tarihi:
madcow said:

khala said:

madcow said:

http://www.tsmplug.com/football/juventus-player-salaries-2014/

burdaki liste "after tax" bi de futbolcunun kazandıgı takımın verdigi degil yani. sadece lorente tevez buffon 3lusu 16 milyon euro kazanıyo. ki yani turkiyeye bu herifleri italyada aldıgı paraya getirebilecegini de sanıyosan o da muhtesemmis.

selcuga 2m euro yıllık veriyosun diye olay cıkan ulkedeyiz herifler ise 4. forvetine yılda 2.1m euro kazandırıyo (after tax) hala yok bilmeden ıvır zıvır. juventustan galatasaraya transfer edebilecegin ilk 11 den adamları say katar muamelesi gormeden ben de tamam evet hakkaten aynı seviyede takımmısız diyeyim.

Net rakamlar olduğunu belirtme gereği duymamıştım. Futbolcu kendi cebine giren paraya bakar tabi İtalya ligi yerine bizim ligi tercih edecek değiller, keza bu takımlar Juventus, Milan, Inter olunca hiç tercih etmezler bunda hem fikiriz.

Sneijder kemiksiz 6 milyon € alıyordu geçen sene Inter'den, bizden 4 civarı alıyor olması lazım, Drogba'da öyle.

Selçuk, Burak, Muslera, Melo, Chedjou, Riera, Eboue, Hamit'in Juventus futbolcularından az para kazandığını düşünüyorsan o daha da muhteşemmiş.

Gelelim Juventus'un bizden iyi "takım" olmaması konusuna. Kadro kalitesi bakımından bizden iyiler, "takım" olarak biz daha iyi olduğumuzu iki maçta da gösterdik.

Liglerinde Napoli dışında doğru düzgün rakipleri yok diye iki senedir rahat rahat şampiyon oluyorlar. Avrupa arenasında görüyoruz iki senedir ne bok yediklerini :).

Kopenhag maçlarında da Juventus paket oluyordu ki hakem sağolsun potada tuttu adamları.

Conte ile devam ederlerse Avrupa'da başarı biraz zor gelir. Pirlo olmayınca takım ne oynadığını bilmiyor.
Mesaj tarihi:
kadro kalitesi olarak da takım olarak da bizden iyiler 2 macta da "smash and grab" yaptık ilk mac 3 sutumuz var 2si gol oldu topa dokunmadık bile bu mac saha yoktu 2 3 sutumuz var 1 gol attık. surdan 3 4 sene once 2. lige dusup ordan geri gelip 2 sene ust uste sampiyon olmus yılların juventusunu bizden kotu takım olarak nitelemek interi milanı romayı saymamak falan cok sevimli hareketler.

Ve ozellikle senin gibi oldboyların anlamadıgı sey bu. Juventusun bizden iyi bir takım oldugunu kabul etmek galatsaraydan bisey goturmuyor. Hatta aldıgımız basarının degerini arttırıyor. Bizden daha guclu bi takımı duruma gore outsmart ederek yenmemiz asıl kutlanıcak sevinilicek olay.

hala neyin inadı anlamıyorum su juventus takımına bakıyorum dun maca cıktıkları ilk 18de galatasarayda gormek istemeyecegim 1 tane adam yok. juventusun galatasaraydan almak istemeyecegi baya bir adam olacagına eminim. Yok kadro iyiymis yok takım olarak biz iyiymisiz falan filan.
  • Yeni Oluştur...